• Nu heb ik dus rolletjes nodig voor mijn the ultimate highschoolstory vol met drama, liefde en nog eens drama. Het verhaal speelt zich af in Londen op een Britse Highschool.

    Alles op BCA Higschool lijkt goed te lopen, totdat de 15-jarige Jordan de schooldeuren binnendringt in haar 2e jaar. Ouders, huiswerk en ruzies zitten haar volledig dwars, maar toch is er altijd dat ene lichtpuntje dat haar leven weer een stuk beter maakt. Hoewel... Beter?


    Rollen die ik nodig heb:
    • Drie beste vriendinnen van Jordan.
    Alle drie een heel apart en uiteenlopend karakter.
          Leite, Maverick, Flanagan
    • Twee of drie footballplayers.
    Deze zijn een stuk ouder dan Jordan zelf, namelijk rond de 17-18.
          Leite, Bradshaw, Harries
    • Het té vervelende broertje van Jordan.
    Leeftijd maakt niet uit, maar graag ouder óf jonger.
          Leite
    • De irritante vriendin van Jordan's vader.
    Ietwat oudere vrouw van begin dertig.
          Bradshaw
    • De grootste slet van school, tevens cheerleader.
    Vanaf de leeftijd van 15 tot 17.
          Leite
    • Twee andere cheerleaders van BCA.
    Tevens vriendinnen van de rol hierboven.
          INB, Bradshaw
    • Klasgenoten en eventueel andere karakters zoals docenten, directeur en wat je maar kan verzinnen.
          Leite, ?, ?, ?

    Wat moet je invullen?:
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum: Let op de beschrijvingen onder de rollen! Vriendinnen van Jordan graag van 13 tot 15.
    Karakter: Wees origineel! Niet iedereen is altijd even grappig en perfect.
    Uiterlijk: Een bekend persoon. Naam erbij vermelden. NEEM VOOR EEN 15-JARIG MEISJE ALSJEBLIEFT GEEN 20-JARIGE MENSEN! Uiterlijk van Lulu Antariksa is bezet.
    Hobby's:
    Familie: Niet al te uitgebreid.
    Extra: Alles wat me nog interesseert. Relaties, vrienden, baantjes.


    Thanks! (:

    [ bericht aangepast op 20 april 2012 - 13:46 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Ik ga een vriendin, footballplayer, slet en een te knappe gymleraar maken. :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Leite schreef:
    Ik ga een vriendin, footballplayer, slet en een te knappe gymleraar maken. :9~


    Senkjoeee :Y)


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    ik ga straks een rol invullen.


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Ik ga een beste vriendin voor je maken!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    ik ga ff een vriendin maken


    Miep

    Ik ga zo de irritante vriendin van Jordan's vader invullen voor je.


    Tell me about it, stud.

    Rol: beste vriendin
    Voornaam: Liz
    Achternaam: McBeth
    Volledige naam: Elizabeth Desiree
    Leeftijd en geboortedatum: Liz is 15. Geboren op 17 Maart 1997
    Karakter: Liz is een enorme flapuit en heeft dan ook tegen iedereen een grote mond. Ze maakt altijd scherpe en gevatte opmerkingen. Liz lijkt altijd diegene die mentaal het meeste aankan, wat ook wel waar is, maar daardoor vertrouwen mensen haar makkelijker en vertellen al hun problemen aan haar. Liz is een lief iemand die geheimen goed kan bewaren. Ze is altijd eerlijk en heeft haar hart op haar tong liggen. Waar ze wel mee moet oppassen is dat ze mensen heel snel kwetst, omdat ze zo enorm eerlijk is zegt ze soms dingen die ze beter niet had kunnen zeggen. Liz is net een hete pan gevult met water. Het gaat goed tot ze echt aan de kook komt. Liz is niet veel boos maar als ze wel boos is, of gekwetst wordt door iemand, kan ze het diegene heel moeilijk vergeven. Ze had dit met haar vader. haar vader is vreemd gegaan en sindsdien heeft ze geen contact meer met hem.
    Uiterlijk: Liz is heel knap om te zien. Ze heeft een lengte van 1 meter 63. Ze heeft lang donker haar dat in krullen over haar rug valt maar wat ook makkelijk op te steken is. haar ogen zijn groenbruin van kleur en omlijst met donkere lange wimpers. Ze heeft een ietwat grote neus, typisch Russisch. Verder heeft ze volle lippen en rechte tanden. Liz houdt veel van kleding. Het liefst draagt ze strakke broeken met luchtige topjes en vrouwelijke hakken. maar ook rokjes, jurkjes en sandalen behoren tot haar favo's.


    Sarah Hayland
    Hobby's: Tja, Liz doet aan hockey. Stiekem vind ze het heel leuk om in een kort rokje en een strak shirtje te sporten
    familie: Liz woont bij haar moeder en oudere zus. Haar opa woont tegenover hun. Liz wil niet meer met haar vader praten omdat hij is vreemdgegaan. verder heeft ze een oom die homo is. Hij heeft een vriend en ze kan altijd bij hun terecht.
    Extra: omdat Liz zo geduldig is en goed met kinderen kan omgaan past ze veel op en werkt ze in een kinderopvang. Ook heeft ze een oogje op een van de footballplayers

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 17:17 ]


    Miep

    zoiets? ^^


    Miep

    Rol: Vriendin Jordan.
    Voornaam: Mackenzie is haar officiële voornaam, maar ze wordt eigenlijk aangesproken met haar tweede naam Hester. Ze zal zich dus ook voorstellen als Hester.
    Achternaam: Montgomery.
    Volledige naam: Mackenzie Hester Elizabeth Montgomery.
    Leeftijd en geboortedatum: Hester is nu veertien jaar oud en jarig op 11 Juni.
    Karakter: Hester is een opvallende jongedame. Ze valt erg op, omdat het haar niet zoveel kan schelen als er over haar gepraat wordt. Ze ziet er misschien uit als een fragiel meisje dat niet veel zal zeggen, maar daar ga je de mist mee in. Hester is een meisje dat graag praat en in de spotlight staat, ookal zal ze dat altijd ontkennen. Ze schaamt zich niet snel en vindt het heerlijk om een sarcastische opmerking te maken naar iemand anders.
          Hester is heel erg intelligent, maar ontzettend lui. Hierdoor haalt ze niet de hoge punten die ze eigenlijk zou kunnen halen met haar hersenen, maar een onvoldoende zal ze niet snel scoren. Hester is erg bijdehand en verbetert mensen altijd op zo'n manier dat zij het beter weet en de ander dus dom is.
          Hester wordt vaak omschreven als arrogant en zelfingenomen. Hier zit ook wel een kern van waarheid in. Hester is heel zelfverzekerd en laat mensen ook altijd graag weten dat ze aanwezig is. Hierdoor komt ze erg arrogant over. Ze is ook redelijk vaak arrogant is, omdat ze snel in de aanval schiet en mensen algauw niet mag. Ze heeft vaak een mening over anderen en het is vrij lastig om goed gekeurd te worden door Hester.
          Voor de rest is Hester wel een vrij populair meisje. Dit komt misschien ook wel omdat ze rondloopt alsof de hele wereld aan haar voeten ligt, maar omdat ze ook redelijk spontaan is en makkelijk vrienden maakt. Hester is erg eigenwijs en een enorme flapuit.
    Uiterlijk:


    Hester is een meisje dat er wel uitziet als een veertienjarig meisje. Ze is ongeveer 1.65M lang en erg slank gebouwd, waardoor ze moet kampen met een minimale Cup B. Hester wordt best vaak geassocieerd met anorexia omdat ze echt te weinig weegt, maar de laatste persoon die anorexia zou hebben, is Hester wel. Dat kind kan blijven eten en zeurt ook altijd dat ze honger heeft.
          Hester heeft een vrij breed gezicht. Haar huid is aan de bleke kant, maar meestal wel egaal. Soms heeft ze een puistje en zal zich er dan ook niet voor schamen om er een flinke laag foundation over heen te smeren. Qua make-up draagt ze altijd een dun laagje lichte foundation, mascara en soms ook een dun lijntje van oogpotlood om haar ogen wat frisser te laten lijken.
          Hester's haren zijn lichtblond van kleur en vallen altijd stijl over haar schouders heen. Ze zou het liefste wat dikker haar hebben, gezien haar haren best wel aan de dunne kant zijn. Meestal draagt ze haar haren los, maar ook vaak in een staart of een knot. Hester heeft lichtblauwe ogen die omringd zijn door lichte wimpers die ze dan opmaakt met zwarte mascara.
          Dakota Fanning.
    Hobby's: Hester doet eigenlijk maar één sport en dat is hockey. Ze deed dit al sinds ze een klein meisje is en vindt het nog steeds heel erg leuk om te doen. Hester heeft hier twee hele goede vriendinnen die niet bij haar op school zitten, Francis en Nikita. Naast hockey doet Hester niet zoveel. Meestal besteedt ze haar tijd aan computeren en tv kijken, omdat ze echt ontzettend lui is. Ze gaat nog niet uit, omdat ze dat niet mag van haar ouders maar ze zou dit wel dolgraag willen.
    Familie: Hester komt uit een gezin dat het altijd al boven gemiddeld heeft gehad. Haar ouders zijn echter wel gescheiden, maar zowel haar vader als haar moeder heeft een goed betaalde baan waardoor ze vrij groot wonen. Hester heeft de laatste tijd niet zo'n goede relatie met haar vader, David. Hij vindt haar een rasechte puber en nu hij een nieuwe vrouw, Rachel, heeft, is hun band alleen verslechterd. Hester kan het beter vinden met haar moeder, Perry, omdat zij haar dochter werkelijk alles geeft. Hester is hierdoor best wel verwend. Perry en David hebben samen drie kinderen, waarvan Hester de middelste is. Ze heeft nog een oudere zus Merlin en een jonger broertje Louis van twaalf. David en Perry hebben samen nu ook twee kinderen. Eleanor van vijf en Charlie van drie. Hester kan het echt niet vinden met die twee.
    George Clooney, Gwyneth Paltrow, Jayma Mays, Emma Watson en Bertie Gilbert.
    Extra: Sinds ongeveer twee maanden is Hester bezig met Finn Rutherford. Ze zitten bij elkaar in de klas, nu Finn is blijven zitten en zien elkaar wel zitten. Ze smsen echt 24/7 naar elkaar en als dat niet zo is, zeuren ze wel dat ze elkaar missen. Iedereen wordt er echt gek van. Eigenlijk wil Finn graag een ''relatie'' maar Hester wil dat eigenlijk niet, omdat ze het zo veel leuker vindt. Op school geven ze elkaar wel kusjes en houden handen vast, maar Hester wil er niet aan vast zitten.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin hoofdpersoon.
    Voornaam: Phoebe. Normaliter wordt ze door goede vriendin ook vaak Pheebs genoemd.
    Achternaam: Burrows
    Volledige naam: Phoebe Imogen Burrows
    Leeftijd en geboortedatum: 15 jaar en geboren op 1 mei 1996
    Karakter: Phoebe is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren. Phoebe is iemand die maar blijft praten. Ze is uiterst intelligent maar dat laat ze niet graag blijken. Ze kan nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    Phoebe kan niet tegen stiltes en er moet altijd geluid om haar heen zijn. Ze is ontzettend vrolijk en huppelt het liefst de hele dag rond, vrolijk grapjes makend. Want ze beschikt ook nog over een dosis humor. Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Het probleem bij Phoebe is, dat ze veel te veel nadenkt over dingen. Zo raakt ze in de stress en wil het vaak ook niet lukken. Ook is ze emotioneel aangelegd en krijgen haar emoties ook vaak de overhand, want ook niet altijd goed kan uitpakken.
    Ze gaat moeilijke projecten of conversaties niet uit weg en gaat juist de confrontatie aan. Hier kickt ze stiekem wel een beetje op. Phoebe is daarom ook niet op haar mondje gevallen en ze durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. Phoebe's scherpe tong beledigd vaak mensen met vlak sarcasme. Ze zit niet verlegen om aandacht van jongens, maar ze is koelbloedig en het kan haar echt geen hol schelen. Phoebe is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Creativiteit, daar heeft Phoebe ook een flinke dosis van. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk ze kan dingen op een andere manier aan pakken en op die manier ook haar
    Uiterlijk:


    Phoebe heeft prachtige donkerblauwe ogen en heeft roodbruin haar. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. Phoebe is ongeveer 1.69.
    Haar kledingstijl is moeilijk te omschrijven maar ze vind het zelf sophisticated en edgy. Haar kledingstijl verschilt met de dag. Al zie je haar nooit in een baggy outfit op straat verschijnen. De ene keer gaat ze voor klassiek met een zwarte kokerrok en een nette witte blouse of leuke, korte jurkjes. Of shorts met een leuke blazer. Phoebe vind het leuk om iets op haar hoofd te dragen. Vaak zijn dat beanies, zwarte bolhoeden, een enorme bloem in haar haren of een bandje om haar hoofd. Ze heeft ook wel eens een bandana om haar hoofd, haar favoriete is de ene met de Amerikaanse vlag erop. Phoebe draagt zwart, en veel. Vaak wel met kleuraccenten. Ook komt er vaak leer voor in haar kleding, broeken, shorts, jacks, ze heeft nogal wat leren kleding. Wat Phoebe leuk vind om te doen zijn grote bandshirts kopen en die op een stoere manier combineren met shorts of skinnyjeans en stoere kettingen. Vaak doet ze dit door de shirts stijlvol in haar broek te stoppen en een leuk jasje te dragen. Ze draagt ook vaak broeken die ze tot extreem korte shorts heeft afgeknipt. Qua schoenen heeft ze ontzettend veel verschillende paren en allerlei kleuren, met hoge hakken het liefst. Anders draagt ze graag haar leren kistjes. Als je hier klikt dan kun je de kledingstijl van Phoebe beter bekijken.
    Georgie Henley
    Hobby's: Phoebe's passie is mode, dat is wel duidelijk. Ze is een redelijk bekende fashion blogger die bekent is bij het grotere publiek. Ook wordt ze door designers gevraagd om model te staan voor hun creaties en vaak krijgt ze ook gratis producten en kleding opgestuurd, zodat ze het zelf niet hoeft te kopen.
    Familie: Phoebe's familie heeft eigenlijk een normale grootte. Haar vader is de altijd vrolijke Jack Burrows, een man waarvoor niets te gek is. Phoebe heeft haar aanstekelijke humor dan ook van hem geërfd. Haar moeder is de 49-jarige Grace Burrows - Carter, een vrolijke vrouw die haar eigen boekenhandeltje heeft. Phoebe heeft twee oudere broers. Jones van 23 en Callum van 19.
    Nathan Fillion, Demi Moore, Joe Dempsie, Joe Jonas
    Extra: Phoebe heeft een klein hondje, [url=http://%20http//data.whicdn.com/images/26127049/tumblr_lxpo8uxvaq1qgltz8o1_400_large.jpg]Helmut[/url], vernoemd naar haar favoriete merk Helmut Lang.

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 17:19 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: De irritante vriendin van Jordan's vader
    Voornaam: Mercedes
    Achternaam: Fields
    Volledige naam: Mercedes Jules Fields
    Leeftijd en geboortedatum: Mercedes is geboren op 15 augustus 1977 en is nu dus 34 jaar.
    Karakter: Het karakter van Mercedes is nu niet bepaald het karakter wat je verwacht bij een 34-jarige vrouw. De drie hoofdeigenschappen van Mercedes zijn namelijk onverantwoordelijk, egoïstisch en onverschillig.
    Ze is onverantwoordelijk, omdat ze nergens rekening mee kan houden. Ze vergeet dingen (opzettelijk of niet), kan niet voor anderen zorgen en laat haar werk versloffen. Ze doet vaak dingen die niet kunnen, maar denkt dan niet aan de gevolgen. Ook denkt ze niet goed na voordat ze iets zegt.
    Ook is Mercedes ontzettend egoïstisch. Als zij het maar goed heeft, dan is het prima. Het boeit Mercedes niets hoe het met een ander gaat. Andere mensen interesseren haar niet. Ze wilt het beste voor zichzelf en zal dat krijgen ook. Ook al betekend dat dat er een paar slachtoffers moeten vallen.
    Verder is Mercedes ook ontzettend onverschillig. Ze weet ergens heus wel dat ze meestal fout bezig is, maar ze negeert die gedachte gewoon en doet net alsof alles prima gaat. Ze is een kettingroker, is vaak stomdronken en heeft een grote mond. En Mercedes geeft er helemaal niks om. Het maakt haar niet uit wat anderen er van vinden.
    Als laatste is Mercedes een ontzettende flirter. Ze versiert mannen alsof haar leven er vanaf hangt. Dit, in combinatie met haar uiterlijk, maakt dat mannen met bosjes voor haar vallen. Dat ze eigenlijk niet zo'n leuk persoon is, valt dan helemaal naar de achtergrond. Ze kan mannen blind verliefd op haar maken. Dat is een of andere gave.
    Uiterlijk:



    Cameron Diaz
    Hobby's: Mercedes houdt er heel erg van om met haar uiterlijk bezig te zijn. Ze vindt het heerlijk om tot rust te komen in een spa of om een lekkere manicure te krijgen. Ook is ze verslaafd aan de zonnebank. Mercedes doet sowieso heel veel aan haar uiterlijk. Mercedes blondeert haar haren, van zichzelf heeft ze bruin haar. Ze smeert heel veel crèmes tegen rimpels en lakt elke dag haar lange nagels. Make-up is haar beste vriend en die draagt ze dan ook in grote hoeveelheden.
    Mercedes gaat minstens een keer per maand grote inkopen doen qua kleding enzo. Tussendoor gaat ze ook nog vaak. Ze is een ontzettende shopaholic. Haar zwakte zijn schoenen en tassen. Daar heeft ze er echt heel veel van. Haar louboutins zijn haar dierbaarste bezit. Naast voor haar uiterlijk zorgen, heeft Mercedes niet echt hobby's. Ze spreekt liever af met mensen dan dat ze een hobby uitoefent.
    Familie: Mercedes heeft geen contact meer met haar familie. Ze was altijd al een probleem kind. Als kind was ze heel dwars en als puber was ze heel erg losbandig. Mercedes heeft nooit een goede band gehad met haar ouders. Een paar jaar geleden hebben ze zo heftig ruzie gehad, dat daar het contact mee op is gehouden. Mercedes mist haar ouders eigenlijk niet. Ze is goed af zonder ze. Mercedes heeft een oudere broer, Carlos. Carlos is 37 jaar en reist een beetje de wereld over. Mercedes spreekt hem alleen nog maar over de telefoon en internet etc. Ze ziet hem misschien een keer per jaar.
    Extra: Zoals gezegd werkte Mercedes vroeger in clubs. Zo werkte ze als barvrouw, danseres o.i.d. Ze had toen ook een behoorlijk wilde levensstijl. Maar toen Mercedes bijna 30 was en nog steeds niets anders deed dan uitgaan, besefte ze dat het moest veranderen. Ze ging biologie studeren en kreeg serieuzere vrienden. Tegenwoordig werkt Mercedes als biologisch analist. Af en toe gaat ze nog wel uit en dan doet ze het ook echt goed.


    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 19:42 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Gymleraar.
    Voornaam: Noah. Door zijn leerlingen wordt hij aangesproken met Meneer Matthews.
    Achternaam: Matthews.
    Volledige naam: Noah William Matthews.
    Leeftijd en geboortedatum: Noah is nu zesentwintig en daarmee best wel jong voor een leraar. Hij is jarig op 11 Februari.
    Karakter: Noah is een best normale leraar. Hij heeft leerlingen di hij mag en leerlingen die hij totaal niet mag. Als hij je mag, heb je echt geluk. Maar meestal mag hij mensen al vrij snel. Doe je goed mee in zijn les, ben je vriendelijk of kan je misschien heel goed sporten - dan zit het algauw goed. Maar als je een irritant iemand bent of altijd ergens iets op terug hebt, kan Noah plots veranderen in de rotleraar waar mensen vaak over praten. Als hij iets niet kan waarderen, is het als hij pedofiel genoemd wordt. Het komt namelijk heel vaak voor dat leraren zo genoemd worden, terwijl ze het echt zo niet bedoelen. Noah zit niet aan jonge kinderen of kijkt meisjes niet na, maar dat wordt er algauw van gemaakt.
          Buiten school is Noah een relaxed persoon die meestal veel grapjes maakt en niet zo snel in de stress schiet.
    Uiterlijk:


    Cristiano Ronaldo.
    Hobby's: Noah is echt ontzettend sportief. Hij doet aan voetbal, honkbal en gaat ook vaak hardlopen. Maar voor zijn opleiding als gymleraar moest hij ook kunnen basketballen en dingen doen als turnen. Dit kan hij dus nu ook allemaal. Maar natuurlijk is hij niet 24/7 bezig met sporten. Hij vindt het leuk om te koken en gaat graag naar de film.
    Familie: Noah komt uit een gezellig gezin. Hij heeft veel contact met zijn familie en is nu ook al voor de vierde keer oom geworden. Noah heeft altijd een goede relatie gehad met zijn vader, Thomas, wie nu al vijfenzestig jaar oud is. Met zijn moeder, Viola, kon hij het ook altijd goed vinden. Zij is nu vierenzestig. Noah heeft alleen maar broers, drie om precies te zijn.
          De oudste van de zoons is Bradley. Hij is nu veertig jaar oud en al bijna twaalf jaar getrouwd met de lieve Maria. Samen hebben ze nu twee kinderen. Stan van zeven en Ronnie van drie.
          Na Bradley komt de vijfendertig jarige Oliver. Hij is ook al zeven jaar getrouwd met Danielle. Ook zij hebben twee kinderen. Amber van vier en de pasgeboren Sean van drie maanden. Na Bradley komt Noah zelf.
          Dan heeft Noah nog een jonger broertje van drieëntwintig. Logan is de jongste van het huis.
    Robert Downey Jr, Sofia Vergara, Bradley Cooper, Sammi Giancola en Cory Monteith.


    Ik maak hem zo af, maar hij typt heel sloom en dat is irritant haha.

    [ bericht aangepast op 19 april 2012 - 17:20 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Maverick schreef:
    (...)


    I like. Zou je misschien wel het uiterlijk van een ietsjes jonger persoon kunnen kiezen? Of iemand die er iets jonger uitziet? Demi zou je namelijk niet als een 15-jarig meisje schatten.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Harries schreef:
    (...)

    I like. Zou je misschien wel het uiterlijk van een ietsjes jonger persoon kunnen kiezen? Of iemand die er iets jonger uitziet? Demi zou je namelijk niet als een 15-jarig meisje schatten.


    die van mij ook?


    Miep

    Inure schreef:
    (...)

    die van mij ook?


    Ja, liever wel. Vijftienjarige meisjes lijken namelijk nog niet altijd zo volwassen.


    Just keep your head up. Stick on the ice.