• Bruce & Kris Jenner. De 5 zussen Kourtney, Kim, Khloe, Kendall & Kylie. En dan heb je nog Rob. Samen vormen ze de Kardashians. Je kent ze vast wel van hun realityshow Keeping up with the Kardashians en anders heb je ze ook vast wel eens ergens gezien. Voor de buitenwereld leven de Kardashians in een wereld vol luxe, rijkdom en roem.
    Maar hoe zit het nou eigenlijk echt?


    Ik zoek rollen voor in mijn nieuwe story over de Kardashians.

    Ik zoek de volgende rollen :
    - Beste vriendin van Kim Jenna Williams
    - Beste vriendin van Kourtney Kristin Moore-Vanderbilt
    - Beste vriendin van Khloe Penelope Lee
    - Schoolvrienden van Kylie & Kendall Aléna Jade Huson
    - De nieuwe liefde van Kim
    - Vriendje van Kendall
    - Overige rollen, zoals buurtbewoners, vrienden of collega’s. Nini Estafana Powell - Black

    Graag de volgende informatie invullen :

    Naam:
    Leeftijd:
    Plaats van herkomst + woonplaats:
    Uiterlijk (Graag foto van beroemd persoon + beschrijving):
    Karakter en interesses:
    Familie:
    Baan/opleiding:
    Extra:
    Waarschuwen?:

    [ bericht aangepast op 18 april 2012 - 22:41 ]


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Ik vul ook in!
    Rol: Beste vriendin Khloe.
    Naam: Penelope Lee.
    Leeftijd: 24 jaar.
    Plaats van herkomst + woonplaats: Penelope is half Iers en half Amerikaans. Ze woont momenteel in Beverly Hills en heeft het enorm naar haar zin.
    Uiterlijk :


    Penelope is heeft een heel smal gezicht en grote ogen dan het gemiddelde, wat natuurlijk erg opvalt. Ze heeft blauw/groene ogen met korte wimpers. Penelope heeft lang donkerblond haar, van haarzelf is het krullend, maar vaak stijlt ze het. Penelope heeft een spleetje tussen haar tanden, wat ze erg bijzonder vind en wat ze zeker niet weg laat halen. Penelope's stijl is vooral meisjesachtig. Veel roze met bloemen print en ze is helemaal gek op strikjes en andere frutsels. Penelope loopt het liefst op hoge hakken, hoe hoger hoe beter. Penelope draagt niet veel make-up, wat ze wel vaak nodig heeft voor modeshows. Penelope is namelijk een model, niet zo heel bekend, maar ze verdiend er een aardig zakcentje mee. Veel mannen komen op haar af voor haar uiterlijk en haar geld, maar daar trapt ze totaal niet in.
    Abbey Lee.
    Karakter en interesses: Penelope is een flapuit, maar voor vele geheimen maakt ze een uitzondering. Kleine geheimpjes of kleine roddels floepen vaak uit haar mond zonder er erg in te hebben. Penelope haat dit, omdat ze daarom minder in vertrouwen word genomen. Penelope is erg behulpzaam, ze is er voor je als ze dat nodig heeft en laat je niet snel stikken. Vriendinnen gaan voor liefdes, dat is een strenge regel van Penelope.
    Naast modellenwerk, doet Penelope ook veel aan tekenen. Het maakt haar erg rustig en ze sluit zich dan helemaal af van de rest van de wereld.
    Familie: Penelope heeft een Ierse moeder genaamd Janet. Ze heeft een Engelse vader genaamd Pete. Penelope is enigskind, iets wat ze niet erg vind. Ze heeft een erge goede band met haar ouders.
    Baan/opleiding: Modellen opleiding. En is nu succesvol model.
    Extra: -
    Waarschuwen?: JAAA.

    [ bericht aangepast op 30 maart 2012 - 18:31 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Bedankt!


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Naam:Aléna (aleenaa) Jade Huson
    Leeftijd: 18
    Plaats van herkomst + woonplaats:Monaco, ze woont nu in New York.
    Uiterlijk (Graag foto van beroemd persoon + beschrijving):


    Alexis Jordan

    Aléna heeft mooie, lange bruine krullen, die ze elke dag goed verzorgd. Hetgene wat ze nog meer goed verzorgd is haar gezicht. Elke dag maakt ze haar gezicht schoon, en brengt wat make-up aan. Haar make-up is vooral mascara, en een klein beetje lipgloss. Haar kledingstyle is opvallend, maar daar houd Aléna juist van. Ze wilt een beetje opvallen, anders voelt ze zichzelf onzichtbaar. Aléna is 1.80 lang, en haar oogkleur is Bruin.
    Karakter en interesses:Aléna is een meisje dat als ze ergens voor gaat, ze er dan ook echt voor gaat. Ze zal er alles aan doen om dat gene te laten gebeuren. Jade wilt graag haar zin hebben, dus als je met haar afspreekt, word het vaker iets wat zij wilt doen dan iets wat jij wilt doen. Want als ze haar zin soms niet krijgt, kan ze enorm pissig worden. Dan stuurt ze je soms gewoon weg, met een boze blik. Als haar moeder Elissa dan later vraagt waarom diegene weg is, liegt ze gewoon dat diegene geen zin had, of bedenkt ze een andere smoes. Aléna is dan ook de beste in smoezen verzinnen. Alle mensen geloven haar, of ze nou liegt of niet. Aléna is ook echt een populair meisje. Iedereen volgt haar, soms word ze er gek van en kapt ze je af, maar soms laat ze iedereen gewoon zijn gang gaan. Aléna is vanbuiten een echte bitch, maar ergens, binnen in haar, zit een rustig en liefdevol karakter. Eigenlijk is Aléna alleen een bitch geworden doordat haar vader is overleden aan een auto-ongeluk. Binnen in haar schuilt een persoonlijkheid die ze vroeger was. Vroeger was ze een rustig, liefdevol kind, dat goed met andere mensen kon opschieten. Ze kon het met iedereen vinden en mensen mochten haar heel erg, ze werd ook wel eens 'het aardigste meisje van de klas' genoemd. Na de basisschool is ze een echte bitch geworden die alleen om haar reputatie geeft. Een ding heeft Aléna als bitch, wel geluk mee, dat is namelijk dat wel goed is in school, maar niet zo goed dat ze een nerd word genoemd, en dit wilt ze dan ook zeker niet. Haar favoriete vak is Geschiedenis, en dan vooral in de 20ste eeuw. Ze weet hier dan ook alles van, en als mensen hulp nodig hebben, wil Aléna die mensen best helpen. Aléna is een persoon dat soms, als ze thuis is, gewoon haar vroegere persoonlijkheid kan aannemen. Als ze alleen thuis is kan ze gewoon rustig bij het raam gaan zitten, of gewoon iets rustigs doen, zoals schilderen. Aléna is vooral geïnterreseert in muziek, beweging, en sporten.
    Familie:Ze woont bij haar moeder Elissa, Het meisje dat rechts op de foto staat is haar 5-jarige zusje Laila. Haar vader is overleden.
    Baan/opleiding: Dansopleiding.
    Extra: /
    Waarschuwen?: ja.


    Liefst bff Kim!


    [ bericht aangepast op 1 april 2012 - 14:10 ]

    Ik vul vanavond wat in! x


    Tell me about it, stud.

    Rol: Beste vriendin van Kourtney
    Naam: Kristin Moore - Vanderbilt
    Leeftijd: Kristin is 28 jaar.
    Plaats van herkomst + woonplaats: Kristin woont in al haar hele leven in Los Angeles. Tegenwoordig woont ze vlakbij de Kardashians.
    Uiterlijk (Graag foto van beroemd persoon + beschrijving):


    Nikki Reed
    Kristin is een hele mooie vrouw. Wanneer ze ergens verschijnt is de aandacht altijd wel op haar gericht. Ze heeft bruine haren en bruine ogen. Haar ogen maakt ze meestal op met wat mascara en oogschaduw, om ze extra te laten opvallen. Haar haar hangt soms los, maar ook doet ze het vaak vast. Ze heeft hele mooie, witte, rechte tanden. Dit zorgt ervoor dat ze een ontzettend mooie glimlach heeft, waar menig man voor smelt. Voor haar lippen gebruikt ze altijd een neutrale kleur lipstick.
    Karakter en interesses: Kristin is een drukke vrouw, die altijd iets te doen moet hebben. Wanneer ze niets te doen heeft, raakt ze onrustig. Ze is snel verveeld, wat anderen nogal eens afschrikt. Die voelen zich nooit goed genoeg voor haar. Kristin weet wat ze wil en heeft altijd al haar dromen nagestreefd. Ze is heel vastberaden en heeft overal een mening over.
    Haar liefste bezit is haar gezin. En ook haar vriendschap met Kourtney. Ze gaan vaak samen shoppen of iets met hun zoontjes doen. Shoppen is een grote hobby van Kristin. Ze komt minstens een keer per week wel weer met nieuwe kleren, beautyproducten of speelgoed voor haar zoontje thuis. Dat is opzich een negatieve eigenschap van Kristin ; ze heeft een enorm gat in haar hand. Gelukkig verdienen zij & Josh veel geld samen, dus in de problemen komen ze niet zomaar.
    Familie: Kristin is de dochter van de 76-jarige Bill Vanderbilt en de 68-jarige Rose Vanderbilt - Wyatt. Ze heeft een goede band met haar ouders en ziet ze nog steeds bijna elke dag. Kristin is al 7 jaar samen met de 30-jarige Josh Moore. Sinds een jaar zijn ze ook getrouwd. Samen hebben ze een zoontje, namelijk Roy van 2 jaar. Kristin en Josh willen graag nog een kindje, maar willen wachten totdat ze het allebei wat rustiger hebben qua werk.
    Baan/opleiding: Kristin is een beroemde visagiste in sterrenland. Ooit begon ze heel klein, maar intussen is ze uitgegroeid tot een van de beste visagisten in de Verenigde Staten. Ze verdient er erg veel geld mee, omdat ze werkt met vaste klanten als Cameron Diaz, Jessica Simpson, Jennifer Aniston en ook de Kardashians.
    Extra: Kristin is ooit, zo'n 3 jaar geleden, met Scott (de vriend van Kourtney) naar bed geweest. Hier weet niemand van. Nog steeds hebben ze een soort chemie en voelen ze zich aangetrokken tot elkaar, maar daar doen ze niks mee. Ze zijn allebei tevreden in hun eigen relatie en willen hun partner niet kwetsen.
    Waarschuwen?: Ja!

    [ bericht aangepast op 31 maart 2012 - 20:28 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Beste vriendin Kim
    Naam: Jenna Williams
    Leeftijd: 26 jaar.
    Plaats van herkomst + woonplaats: Jenna is geboren in Londen maar ondertussen verhuisd naar Miami waar ze het enorm naar haar zin heeft.
    Uiterlijk (Graag foto van beroemd persoon + beschrijving):


    Ashley Benson
    Jenna is een mooi, slank meisje. Haar prachtige blauwe ogen vallen meteen op. Ze is slank en klein, rond de 1.60. Ze heeft blonde haren die ze vaak stijlt omdat ze het niet mooi vind als ze zo slordig zitten. Ze draagt niet heel veel make-up, vaak alleen een beetje mascara, eyeliner en lipgloss. Ze kleedt zich best meisjesachtig maar kan zich ook zeker thuis voelen in een simpele skinny-jeans en een oversized shirt. Ze voelt zich wel veel vrouwelijker als ze hakken draagt en dit doet ze dan ook vaker dan dat ze bijvoorbeeld Vans aantrekt.
    Karakter en interesses: Jenna is een uitgaand meisje. Ze flirt graag maar als ze eenmaal een vriend heeft is ze daar ook echt trouw aan en zal ze alles doen om hem bij haar te houden. Ze komt vaak heel bitchy over tegen mensen die ze niet zo goed kent maar als je haar goed kent dan zul je ook merken dat ze heel lief, rustig en behulpzaam is. Haar favoriete bezigheden zijn uitgaan met haar vriendinnen, shoppen en fotografie. Hier is ze ook erg goed in. Ook krijgt ze vaak te horen dat ze een mooie stem heeft en dat ze daar echt iets mee moet gaan doen maar hier is ze echter toch iets te verlegen voor.
    Familie: Jenna is de dochter van de 60-jarige David Williams en de 58-jarige Sandra Williams. Ze heeft een goede band met haar ouders en omdat zij nog in Engeland wonen ziet ze hen helaas niet zo vaak. Ook heeft Jenna nog een 20-jarig broertje, namelijk Mick Williams.
    George Clooney - Sandra Bullock - Zac Efron
    Baan/opleiding: Acteeropleiding en is ondertussen een graag geziene actrice.
    Extra: -
    Waarschuwen?: Yes please.


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    RochelStyles schreef:
    Naam:Aléna (aleenaa) Jade Huson
    Leeftijd: 18
    Plaats van herkomst + woonplaats:Monaco, ze woont nu in New York.
    Uiterlijk (Graag foto van beroemd persoon + beschrijving):


    Alexis Jordan

    Aléna heeft mooie, lange bruine krullen, die ze elke dag goed verzorgd. Hetgene wat ze nog meer goed verzorgd is haar gezicht. Elke dag maakt ze haar gezicht schoon, en brengt wat make-up aan. Haar make-up is vooral mascara, en een klein beetje lipgloss. Haar kledingstyle is opvallend, maar daar houd Aléna juist van. Ze wilt een beetje opvallen, anders voelt ze zichzelf onzichtbaar. Aléna is 1.80 lang, en haar oogkleur is Bruin.
    Karakter en interesses:Aléna is een meisje dat als ze ergens voor gaat, ze er dan ook echt voor gaat. Ze zal er alles aan doen om dat gene te laten gebeuren. Jade wilt graag haar zin hebben, dus als je met haar afspreekt, word het vaker iets wat zij wilt doen dan iets wat jij wilt doen. Want als ze haar zin soms niet krijgt, kan ze enorm pissig worden. Dan stuurt ze je soms gewoon weg, met een boze blik. Als haar moeder Elissa dan later vraagt waarom diegene weg is, liegt ze gewoon dat diegene geen zin had, of bedenkt ze een andere smoes. Aléna is dan ook de beste in smoezen verzinnen. Alle mensen geloven haar, of ze nou liegt of niet. Aléna is ook echt een populair meisje. Iedereen volgt haar, soms word ze er gek van en kapt ze je af, maar soms laat ze iedereen gewoon zijn gang gaan. Aléna is vanbuiten een echte bitch, maar ergens, binnen in haar, zit een rustig en liefdevol karakter. Eigenlijk is Aléna alleen een bitch geworden doordat haar vader is overleden aan een auto-ongeluk. Binnen in haar schuilt een persoonlijkheid die ze vroeger was. Vroeger was ze een rustig, liefdevol kind, dat goed met andere mensen kon opschieten. Ze kon het met iedereen vinden en mensen mochten haar heel erg, ze werd ook wel eens 'het aardigste meisje van de klas' genoemd. Na de basisschool is ze een echte bitch geworden die alleen om haar reputatie geeft. Een ding heeft Aléna als bitch, wel geluk mee, dat is namelijk dat wel goed is in school, maar niet zo goed dat ze een nerd word genoemd, en dit wilt ze dan ook zeker niet. Haar favoriete vak is Geschiedenis, en dan vooral in de 20ste eeuw. Ze weet hier dan ook alles van, en als mensen hulp nodig hebben, wil Aléna die mensen best helpen. Aléna is een persoon dat soms, als ze thuis is, gewoon haar vroegere persoonlijkheid kan aannemen. Als ze alleen thuis is kan ze gewoon rustig bij het raam gaan zitten, of gewoon iets rustigs doen, zoals schilderen. Aléna is vooral geïnterreseert in muziek, beweging, en sporten.
    Familie:Ze woont bij haar moeder Elissa, Het meisje dat rechts op de foto staat is haar 5-jarige zusje Laila. Haar vader is overleden.
    Baan/opleiding: Dansopleiding.
    Extra: /
    Waarschuwen?: ja.


    Liefst bff Kim!




    Is het goed als ik jouw rol een vriendin van Kylie & Kendall maak? Want dat past meer bij de leeftijd. Kim is namelijk al 30+


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian

    Betrayer schreef:
    (...)

    Is het goed als ik jouw rol een vriendin van Kylie & Kendall maak? Want dat past meer bij de leeftijd. Kim is namelijk al 30+




    Oohja haha

    Rol: Buurvrouw van Kourtney
    Naam: Nini Estafana Powell - Black
    Leeftijd: Nini is 34 jaar jong.
    Plaats van herkomst + woonplaats: Nini komt oorspronkelijk uit Mumbai, India. Daar is ze geboren. Helaas was ze niet gewenst en kwam ze in een weeshuis terecht. Daar heeft ze gewoond tot haar 4e. Toen is ze geadopteerd door een Amerikaans stel, uit San Francisco. Daar heeft ze gewoond tot ongeveer haar 18e. Op haar 18e, toen Nini klaar was met de middelbare school, is ze naar Los Angeles verhuisd, om daar haar droom waar te maken, namelijk actrice worden. Maar na honderden audities afgelopen te zijn, was het nog niets. Wel had Nini flink wat modellenacties en vond ze er ook de man van haar leven. Tegenwoordig woont Nini nog steeds in Los Angeles, naast Kourtney.
    Uiterlijk :


    Freida Pinto
    Nini heeft een Indiaas uiterlijk. Ze heeft een getinte huid, maar niet te overdreven. Haar ogen zijn chocoladebruin en meestal omlijnt met veel mascara, oogpotlood en oogschaduw. Dit vindt Nini mooi, omdat het haar ogen nog meer benadrukt. Nini is ontzettend slank en al haar botten worden benadrukt. Zo heeft ze hele opvallende jukbeenderen. Dit vinden sommigen wel mooi en anderen niet. Het haar van Nini is zwart en lang, maar niet te lang. Het hangt net over haar schouder en is best dun. Nini is stiekem jaloers op het haar van Kim.
    De stijl van Nini is heel vrouwelijk. Waar ze ook heen gaat, ze draagt altijd mooie, dure jurkjes en hakken. Dat is echt standaard. Nini draagt veel donkere kleuren, zoals paars, marineblauw, zwart en grijs. Lichte of felle kleuren vindt ze niet staan bij zichzelf. Nini vindt het belangrijk er goed uit te zien en geeft er dan ook veel geld aan uit. Zo gaat ze elke week naar de schoonheidsspecialist, heeft ze een privétrainer en doet ze ook aan plastische chirurgie. Ook draagt Nini bijna alleen maar designerkleding. Ze vindt simpele merken als H&M enzo maar niks. Gelukkig heeft de familie veel geld, dus dat is allemaal geen probleem.
    Karakter en interesses: Nini is een egoïst. Ze zorgt heus wel voor anderen, maar uiteindelijk wilt ze altijd het beste voor zichzelf. Nini houdt ontzettend veel van luxe en nu ze dit gewend is, wilt ze ook niet meer anders. Soms herinnert iemand er even attent op dat ze gewoon een Indiaas meisje is en niet zo uit de hoogte moet doen. Maar daar kan Nini niet tegen. Ze wordt er liever niet aan herinnerd dat ze van oorsprong een weeskindje uit India is, in plaats van een rijke Hollywoodvrouw.
    Nini is heel erg sociaal. Ze heeft een heel netwerk aan vrienden en is altijd degene die op een ander afstapt. Door haar vroegere werk in de horeca is ze heel goed geworden in het aanknopen van gesprekken en stemmingen van anderen opmeten. Nini heeft altijd wel plannen met iemand. Ze haat het om niets te doen te hebben en zelf thuis te zitten.
    Familie: Nini is 5 jaar geleden getrouwd met de 35-jarige Samuel Powell. Samuel is piloot en vliegt internationaal bij een dure vliegmaatschappij. Hier verdient hij zoveel geld mee, dat hij genoeg geld heeft om het hele gezin in luxe te laten leven, zonder dat Nini hoeft te werken. Nini is dus een typische 'Hollywoodvrouw'. Samuel en Nini hebben een soort 'open relatie'. Ze vinden het goed als ze op een tijd iets met een ander doen, omdat ze elkaar zo lang niet zien. Hoewel Nini het minder goed vind dan Samuel. Maar Nini wilt Samuel niet kwijt, omdat ze dan ook alle luxe kwijt is. Dus ze geeft Samuel gelijk in alles dat hij wilt.
    Samuel en Nini hebben samen 2 kinderen. De oudste is Sam van 5 jaar. Hij is verwekt op de huwelijksreis van Samuel en Nini naar Parijs. De naam Sam is afgeleid van Samuel. Sam is een rustig kind en met hem hebben ze ook nooit problemen gehad. Hij deed alles volgens het boekje. Sam heeft een zusje en dat is Neen van 3 jaar. Neen is in tegenstelling tot haar oudere broer een lastig kind met een gebruiksaanwijzing. Eigenlijk niemand behalve Nini weet hoe ze met haar om moet gaan. Neen is dus ook nooit naar de oppas geweest. Ze wilt alleen maar haar mama. Neen is een echt meisje-meisje. Ze houdt ervan om lekker te tutten met haar moeder.
    Baan/opleiding: Nini heeft vroeger gewerkt in het beroemde eetcafé 'Hooters'. Met haar uiterlijk en vrouwelijkheid trok ze daar de aandacht van veel mannen. Sinds ze met Samuel samenwoont, werkt ze niet meer. Ze is sinds toen huisvrouw en nu dus ook moeder.
    Extra: -
    Waarschuwen?: Ja!


    Tell me about it, stud.

    Bedankt!


    You can’t force love,but when you let it find you, it’s phenomenal. - Khloe Kardashian