• Deze dag was echt een Chaos. Blijkbaar vond iemand het leuk om van alles een Chaos te maken. Eerst moest ik me afmelden in de morgen voor de ortho. Dat was al een ramp. moest ik eerst een bandje in spreken. 2 keer wel, omdat mijn moeder vond dat ik meer moest zeggen. Toen moest ik nog een keer naar school bellen, omdat ze mijn ouders moeten spreken. Toen kwam ik er achter dat ik naar de bus moest. Ik snel tanden poetsen en meteen weg. Mis ik de bus en loop ik erg snel naar een andere. Ik rede het net, maar bij de halte waar ik moest zijn vergat ik op het stop knopje te drukken -.-'. Toen moest ik en stuk lopen en kwam te laat D:. Bij de ortho moest er 3 keer een specialist komen kijken, omdat ze niet goed wisten wat ze moesten doen. Zat een vrouw de hele tijd wat proberen vast te maken, deed iemand anders het binnen 2 seconden . En ik moet vrijdag terug komen , omdat er wat los zit. Yay nu hoef ik mijn buiten boord beugel niet te dragen voor 2 dagen :'D. Naar school ging alles goed. Tot dat ik op school zat in de les. Iedereen was erg druk (veel drukker dan normaal, ik kreeg zelfs lichte hoofdpijn).Ik moest in de grote pauze naar economie voor een vraag. Had ik 1 vraag werden er dingen uit gelegd van dat ik al weet T-T. Na een Kwartier met brugklasser in en lokaal te hebben gezeten kon ik eindelijk weg. Bij BV was iemand zo stom om een werkje (geschilderd) in te leveren , waar wat mis mee was .Hij had iets uit geknipt en op een ander vel opgeplakt, maar hij had het niet goed opgeplakt en de leraar zag een heel andere naam staan dan de persoon die het ingeleverd had:W Toen kregen we weer een preek van de coördinator van de school.Saai.
    Toen moest ik een boek ophalen die ik besteld had, in de regen D:
    En daarnet kreeg ik te horen van mijn moeder dat mijn vader een lekke band heeft en ergens in een andere stad naar huis moet lopen, want de auto is te klein voor een fiets. Toen werd mijn vader chagrijnig door de regen en vroeg aan mijn moeder om opgehaald te worden , waardoor mijn moeder weer niet blij is , want zij gaat altijd sporten.

    Wow, iets meer dan ik gedacht had :'D. Hoe was jullie dag :Y)?

    [ bericht aangepast op 18 jan 2012 - 19:12 ]


    “You want weapons? We’re in a library! Books! The best weapons in the world!” ~The Doctor

    Goed. Buiten dat ik de verkeerde bus had genomen (die niet via mijn dorp reed) en had dat pas gemerkt toen hij al onderweg was naar het ander dorpje dus moest ik afstappen bij één van de haltes op het einde, hopen dat mijn bus nog afkwam. Ja, dat deed hij.
    En ik moet Duits leren. Dus, gewoon.


    There's faith and there's sleep - we need to pick one - please

    ook een chaos
    presentatie, toets, 80 dingen inleveren, anders mogen we niet op stage
    toneelstukje uitvoeren
    geweldige dag dus