• Vijf jongens zijn geselecteerd uit duizenden kandidaturen.
    Zij doen mee aan een reality show.
    Vijf jongens, één mobilhome, vijf landen, vijf weken en tientallen verborgen camera's en microfoons.
    Wat de jongens niet weten, is dat er nog een iemand meegaat, Sophia.
    Vijf jongens, één meisje, één mobilhome, vijf landen en tientallen verborgen camera's en microfoons.

    Gaan ze het vijf weken kunnen uithouden? Of geven ze op? Zullen ze alle opdrachten kunnen volbrengen? Wie gaat er met de prijs lopen? Wat gaat er gebeuren?


    Originele idee, The Bro Trip, dat je kon volgen op Jim.
    1D bestaat hier niet
    KLIK


    Rollen:
    Vriendin Louis. Hebben al een jaar verkering, gaat niet mee op road trip, houden contact via video chats.

    Vriendin Liam. Ze verkeren nog maar een paar maand, Liam is gek op haar, maar zij heeft soms haar twijfels, gaat ook niet mee op road trip, maar komt wel eens op 'bezoek'.

    Barmeisje. Doet vakantiejob in een bar waar de groep tijdens de trip eens gaat drinken, komt later mee op road trip, Gaat het goed vinden met Sophia, Naill heeft een zwakke plek voor haar.

    Losse flirts van Harry & Zyan. Zijn meestal wat bij de hand.


    Invullen:
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd & Geboortedatum:
    Karakter:
    Uiterlijk: Liefst onbekende personen, duidelijke foto.
    Extra:
    Waarschuwen?

    Alvast bedankt!

    [ bericht aangepast op 12 dec 2011 - 20:17 ]


    At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

    Ik vul morgen eentje in! (:

    FCKMIMS schreef:
    Ik vul morgen eentje in! (:

    Okeee, thanks (;


    At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

    Rol: Barmeisje waar Niall een zwak voor heeft. :Y)
    Volledige naam: Maddison Axelle Caverly.
    Leeftijd & Geboortedatum: 17 jaar || 4 maart 1994.
    Karakter: Maddisón is het meisje dat erg verkeerd wordt ingeschat door haar vriendinnen. Ze is is vaak heel vrolijk en spontaan, maar voelt ze zich gewoon vreselijk. Ze heeft nooit haarzelf kunnen zijn, ze was te anders. Ze heeft geen leuke tijd op school. Maddisón is ook heel erg onzeker en zou nooit iemand te snel vertrouwen. Haar goede eigenschappen zijn dat ze heel erg creatief en muzikaal is. In tegendeel daarvan is ze juist helemaal niet sportief en heeft een hekel aan sporten. Ze zit het liefst het hele weekend in haar pyjama op de bank, maar heeft soms ook weer eens zin om wat actiefs te doen. Ze komt niet snel los bij vreemden, maar als je goed bevriend met haar bent wil je liever dat ze soms even haar mond houdt. Ze is heel spontaan en is altijd in voor een grapje.
    Uiterlijk:


    Maddisón heeft lange, blonde haren waar ze sinds kort highlights in heeft gezet. Ze verzorgt haar haar heel erg goed en wast het haast elke dag. Ze gebruikt ook verzorgende haarmaskers. Haar blonde haren lijken altijd goed te vallen, maar ze staat dan ook uren voor de spiegel. Maddisón heeft van haarzelf groene ogen en een onzuivere huid. Ze gebruikt veel foundation om dit niet te laten zien. Verder gebruikt ze meestal nog wat lipgloss en mascara, maar bij speciale gelegenheden draagt ze veel meer make-up. Haar kledingstijl is vrij normaal, ze draagt meestal skinnyjeans met een hoodie, vest of een gewoon shirt. Als ze uitgaat of er is een feestje draagt ze jurkjes, maar daar voelt ze zich eigenlijk niet helemaal op haar gemak mee. Ze is niet al te blij met haar uiterlijk.
    Extra: Vanaf het eerste moment dat ze Niall zag, zag ze al wat in 'm, maar ze heeft het lef niet om op heb af te stappen. Hoewel ze weet dat Niall zelf ook verlegen is, probeert ze te laten merken dat ze hem wel ziet zitten. Ze had ook meteen een hele sterke band met Sophia. Later vindt ze haar meer op een beste vriendin/zusje lijken en vertelt haar àlles.
    Waarschuwen?: Ja! (:

    Do you like itt? En als ie uitgebreider ofzo moet, dan hoor ik 't wel!

    [ bericht aangepast op 12 dec 2011 - 16:13 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol:Vriendin Louis
    Volledige naam:Sarai Puck Noway [Puck]
    Leeftijd & Geboortedatum:Puck is 18 jaar en verjaard op 29 Maart
    Karakter:
    Puck is een meisje wat je echt moet kennen.
    Ze word gezien als een spontaan en vrolijk iemand en dat is ook absoluut waar.
    Ze staat goed in het leven en heeft eigenlijk niet veel te klagen.
    Ze is enorm spontaan en bijdehand iets waardoor ze snel vrienden maakt, maar ook vijanden.
    Het is iemand die je liefhebt of haat.
    Het lijkt vaak of Puck totaal geen zorgen aan haar hoofd heeft, maar ze zit vaker met zichzelf in de knoop als het lijkt.
    Puck is iemand die wil dat iedereen haar mag, maar niet heel de wereld kan je liefhebben.
    Ze is een echte flapuit en zegt dus meteen eht eerste wat in haar opkomt. Iets wat niet altijd goed terechtkomt.
    Hierdoor heeft ze toch redelijk vaak ruzie, en roept ze dingen waar ze later meteen spijt van heeft. Het is alleen niet zo dat ze snel sorry zecht.
    Hoe erg het haar ook spijt, meestal houd ze net zolang voet bij stuk, totdat ze breek.
    Uiterlijk:


    Puck, is een klein meisje van 1.66 met een dun postuur waar ze niks aan hoefd te doen.
    Ze heeft lichbruin haar wat heel mooi afsteekt van haar iets getinte huidskleur. Het is in laagjesgeknipt. Haar ogen zijn diep bruin en groot rond van vorm en hebben altijd een glistering.
    Extra:Puck is iemand die niet geloofd in liefde op het eerste gezicht en dat was ook niet zo bij Louis.
    Pas toen ze hem echt kende veranderde haar blik op hem.
    Het zijn echt twee handen op een buik.
    Waarschuwen?Graag


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Ik vul het barmeisje even in, (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Barmeisje waar Niall een zwak voor heeft
    Volledige naam: Megan Grace Lively, ze wordt door vrienden vaak Megs genoemd.
    Leeftijd & Geboortedatum: Megan is achttien jaar oud, geboren op vier augustus 1993.
    Karakter: Megan is een levendig meisje die vrijwel in elke kamer opvalt. Ze is liefhebbend, erg zorgzaam tegenover haar vrienden en familie en altijd wel in voor een feestje. Dit geldt voornamelijk als je Megan tegenkomt in de sfeer van andere, als ze alleen is dan lijk je haar namelijk niet zo snel te herkennen. Aangezien ze dan behoorlijk stilletjes is en op zichzelf. Hoewel Megan erg spontaan en sociaal overkomt kan ze in het begin een tikkeltje verlegen zijn of overkomen. Ze is niet een echte socializer en heeft moeite om op de juiste gespreksonderwerpen te komen in het begin, ze stottert wel eens en is erg klunzig – hierdoor noemen veel mensen haar schattig. Iets waar Megan een vreselijke hekel aan heeft en al snel chagrijnig door wordt. Dat krijgt Megan namelijk al snel, chagrijnig. Door enkel een paar woorden te zeggen kan je Megan verdrietig of kwaad maken, ze is erg emotioneel en heeft een redelijk kort lontje. Ze denkt niet snel na voor ze dingen doet, waardoor ze naderhand vaak spijt heeft van haar daden, maar te bang is om haar excuses aan te bieden. Op zich zou je haar dus best een angsthaas kunnen noemen.
    Megan is erg creatief en kan goed met haar handen overweg, ze is dol op tekenen en een echt buitenmens. Ze is dol op winter en besteed haar tijd liever buiten op dat soort momenten dan binnen. Tevens is ze dol op dieren en redelijk sportief.
    Uiterlijk:


    Megan is zeker niet het lelijkste meisje om te zien. Ondanks haar kleine bouw en brede heupen ziet ze er redelijk slank uit en is ze rond de 1.59 – waar ze zelf een afschuwelijke hekel aan heeft. Ze zou liever wat langer zijn. Megan heeft een redelijk rechthoekig hoofd, waarlangs donkerbruine haren vallen die stoppen op borstlengte, ze golven mooi, waardoor als ze het zou stijlen tot ongeveer vijf centimeter onder haar borsten zal vallen. Megan heeft sprekende en opvallende groene ogen die worden omringd door zeer donkere, lange wimpers waar altijd wel een likje mascara op zit. Dat haar ogen zo erg opvallen komt vooral door haar zeer blanke huid. Het is niet dat ze er hierdoor ziek uitziet, aangezien ze altijd een vrolijke lichtroze blos op haar wangen heeft, gepaard met wat lichte sproetjes. Voor haar gezicht heeft Megan een redelijk brede, aan de ietwat grote kant neus en volle lichtroze lippen. Ze heeft mooie rechte tanden, maar dit heeft ze vooral aan een beugel te danken gehad.
    Megan haar kledingstijl is te beschrijven als simpel, niet erg bijzonder. Ze houdt van makkelijk en draagt het liefst korte broekjes en hemdjes met vestjes. Ze is niet het type dat erg snel rokjes of jurkjes zal dragen. Dit doet ze enkel wanneer het noodzakelijk is. Wél draagt Megan vaak pumps, zodat ze wat langer oogt. Ze maakt haar outfit meestal af met heel wat glimmende accessoires, ze is dol op zilver.
    Waarschuwen? Graag, (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Cinna schreef:
    Rol: Barmeisje waar Niall een zwak voor heeft
    Volledige naam: Megan Grace Lively, ze wordt door vrienden vaak Megs genoemd.
    Leeftijd & Geboortedatum: Megan is achttien jaar oud, geboren op vier augustus 1993.
    Karakter: Megan is een levendig meisje die vrijwel in elke kamer opvalt. Ze is liefhebbend, erg zorgzaam tegenover haar vrienden en familie en altijd wel in voor een feestje. Dit geldt voornamelijk als je Megan tegenkomt in de sfeer van andere, als ze alleen is dan lijk je haar namelijk niet zo snel te herkennen. Aangezien ze dan behoorlijk stilletjes is en op zichzelf. Hoewel Megan erg spontaan en sociaal overkomt kan ze in het begin een tikkeltje verlegen zijn of overkomen. Ze is niet een echte socializer en heeft moeite om op de juiste gespreksonderwerpen te komen in het begin, ze stottert wel eens en is erg klunzig – hierdoor noemen veel mensen haar schattig. Iets waar Megan een vreselijke hekel aan heeft en al snel chagrijnig door wordt. Dat krijgt Megan namelijk al snel, chagrijnig. Door enkel een paar woorden te zeggen kan je Megan verdrietig of kwaad maken, ze is erg emotioneel en heeft een redelijk kort lontje. Ze denkt niet snel na voor ze dingen doet, waardoor ze naderhand vaak spijt heeft van haar daden, maar te bang is om haar excuses aan te bieden. Op zich zou je haar dus best een angsthaas kunnen noemen.
    Megan is erg creatief en kan goed met haar handen overweg, ze is dol op tekenen en een echt buitenmens. Ze is dol op winter en besteed haar tijd liever buiten op dat soort momenten dan binnen. Tevens is ze dol op dieren en redelijk sportief.
    Uiterlijk:


    Megan is zeker niet het lelijkste meisje om te zien. Ondanks haar kleine bouw en brede heupen ziet ze er redelijk slank uit en is ze rond de 1.59 – waar ze zelf een afschuwelijke hekel aan heeft. Ze zou liever wat langer zijn. Megan heeft een redelijk rechthoekig hoofd, waarlangs donkerbruine haren vallen die stoppen op borstlengte, ze golven mooi, waardoor als ze het zou stijlen tot ongeveer vijf centimeter onder haar borsten zal vallen. Megan heeft sprekende en opvallende groene ogen die worden omringd door zeer donkere, lange wimpers waar altijd wel een likje mascara op zit. Dat haar ogen zo erg opvallen komt vooral door haar zeer blanke huid. Het is niet dat ze er hierdoor ziek uitziet, aangezien ze altijd een vrolijke lichtroze blos op haar wangen heeft, gepaard met wat lichte sproetjes. Voor haar gezicht heeft Megan een redelijk brede, aan de ietwat grote kant neus en volle lichtroze lippen. Ze heeft mooie rechte tanden, maar dit heeft ze vooral aan een beugel te danken gehad.
    Megan haar kledingstijl is te beschrijven als simpel, niet erg bijzonder. Ze houdt van makkelijk en draagt het liefst korte broekjes en hemdjes met vestjes. Ze is niet het type dat erg snel rokjes of jurkjes zal dragen. Dit doet ze enkel wanneer het noodzakelijk is. Wél draagt Megan vaak pumps, zodat ze wat langer oogt. Ze maakt haar outfit meestal af met heel wat glimmende accessoires, ze is dol op zilver.
    Waarschuwen? Graag, (:


    Pfff, door jouw geweldige rol maak ik geen kans meer! (huil) Haha! Dit is een compliment hoor, ik vind 'm very goood.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    RAYKEHORAN schreef:
    (...)

    Pfff, door jouw geweldige rol maak ik geen kans meer! (huil) Haha! Dit is een compliment hoor, ik vind 'm very goood.


    Ah, dankje, echt lief! Haha. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vriendin Liam.
    Volledige naam: Phoenix Eva Canston.
    Leeftijd & Geboortedatum: 18, 13/02/1994
    Karakter: Phoenix heeft soms een arrogant karakter. Zo kan ze uit de hoek komen wat soms irritaties opwekt bij de jongens. Maar boven dat is ze een lief en vriendelijk meisje. Ze is best slim en studeert aan de universiteit voor kinderarts/kinderspycholoog. In de weekenden feest ze graag en ze heeft al verschillende keren gezoend met een andere jongen. Liam weet dit niet, maar ze weet dat hij er vroeg of laat achter zal komen. Ze is luid en druk, ze heeft ADHD maar ze heeft pilletjes die het wat in controle houden. Maar Phoenix is nogal een vergeetachtige, dus soms vergeet ze het eens.
    Uiterlijk: Liefst onbekende personen, duidelijke foto.


    Phoenix heeft een stijl tussen casual en meisje meisje. Ze draagt graag shortjes met vestjes en ballarina's of gewoon sneakers. Ze heeft een voorkeur voor Vans en All-stars. Haar bruine huidskleur is iets om op trots te zijn. Ze is 1.59, klein voor haar leeftijd. Ze heeft geen overgewicht, maar toch is ze wat voller dan de rest. Haar bruine haren vallen stijl langs haar schouders, maar daar heeft ze ene hekel aan. "Ze zijn zo futloos", aldus haar eigen woorden. Maar daarom heeft ze meestal een knot. Ze heeft volle lippen en grijs-kleurige ogen. Ze is in principe een mooi meisje om te zien en zeker niet lelijk. Maar dankzij haar onzekerheid, heeft ze vroeger een eetprobleem gehad dat voorbij is. Maar ze zit er nog steeds mee in.
    Extra: Phoenix heeft nog een zus, Dallas (zo'n beetje het uiterlijk van Taylor Momsen, ze heeft haar haren geverfd) en een broer Houston (zo'n beetje het uiterlijk van Nick Jonas). Dallas is 19 en Houston 15. Hun ouders gaven ze alle drie speciaal een naam vernoemd naar een staat van Amerika omdat ze van daar afkomstig zijn. Ze komen uit een klein dorp in Texas.
    Waarschuwen? Zééééééékééééééééér!

    [ bericht aangepast op 12 dec 2011 - 16:49 ]

    Mag ik morgen nog vriendinnetje Louis invullen?


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Terrassa schreef:
    Mag ik morgen nog vriendinnetje Louis invullen?

    Jaa, tuurlijk!
    Ik begin pas woensdag of donderdag met schrijven, dus je hebt nog alle tijd (;
    Dankjeee voor diegene die al hebben ingevuld!
    Meerdere rollen per persoon mag zeker! ;D


    At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

    Ik ga losse flirt van Zayn invullen (:


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Vriendin Louis, of anders losse flirt Zayn of Hazza.
    Volledige naam: Madeleine Morgan Meade, maar meestal wordt ze 'Meat' genoemd omdat ze van eten houdt - en dan het meeste van vlees - en dat op haar achternaam lijkt.
    Leeftijd & Geboortedatum: Madeleine is 17 jaar oud en ze is geboren op 6 maart 1994.
    Karakter: Madeleine is iemand die altijd vrolijk en druk is. Ze kan geen moment stil zitten en maakt op sommige momenten door en door grapjes. Meestal ook als mensen zich helemaal niet goed voelen, hoewel ze dat meestal niet doorheeft. Natuurlijk heeft Madeleine ook zo haar serieuze momenten. Als je haar gewoon verteld dat je je niet goed voelt, kan zij je altijd wel opvrolijken. Verder is ze heel sociaal. Madeleine maakt graag met iemand een praatje, ook als ze diegene niet kent. Daardoor maakt ze ook snel vrienden en willen mensen al snel heel graag met haar omgaan.
    Natuurlijk heeft Madeleine ook minpunten; Ze is heel erg koppig en zal iets niet snel geloven, tenzij je het haar laat zien. Ook kan ze heel erg jaloers zijn, dit laat ze dan ook heel erg merken.
    Uiterlijk:


    Extra: Ze houdt echt heel erg van eten, daarom vinden mensen dat ze beter bij Niall past of denken ze dat zij en Niall wat hebben. Maar hun twee zijn gewoon beste vrienden. Door Niall kent ze Louis ook.
    Waarschuwen? Yeahbuddy!

    Rol: Losse flirt van Zayn.
    Volledige naam: Zaria Isabella Dèlore. Maar ze word het liefst Isa genoemt.
    Leeftijd & Geboortedatum: Isa is 17 jaar, geboren op 29september 1994.
    Karakter: Isa is erg druk, en zeker niet op haar mondje gevallen. Ze leeft in het nu, en maakt zich ook nooit druk om de toekomst. Ze kan soms sarcastisch en arrogant over komen en is heel onvoorspelbaar. Ze doet waar ze zin in heeft, en is niet van plan zich aan iemand te binden. Ze heeft een zeer uitgesproken mening. Het is moeilijk om hoogte van haar te krijgen. Ze is sociaal, en heeft niet echt 'vaste' vrienden met wie ze omgaat maar toch is ze nooit echt alleen, ookal voelt het voor haar soms wel zo, al zou ze dit niet laten merken. Ze vind het moeilijk om over haar gevoelens te praten .
    Uiterlijk:


    Isa heeft van zichzelf bruin haar, maar heeft dit blond geverfd. Ze zorgt ervoor dat er nooit uitgroei te zien is, en gaat nooit zonder make-up de deur uit. Ze heeft een kleine bobbel in haar neus, waar ze zich dood aan kan ergeren terwijl het de meeste mensen niet eens opvalt. Ze heeft fel blauwe ogen en is ongeveer 1.65 lang.
    Extra: Ze rookt.
    Waarschuwen? Yes,please (:

    [ bericht aangepast op 12 dec 2011 - 18:11 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Ik wil nog graag voor barmeisje invullen. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking