• Bitch Please?! ft.HarryStyles
    Titel is veranderd van OMG! Naar Bitch Please?!

    I fell in love with shawty when I seen her on the dance floor
    She was dancing sexy, pop, pop, popping, dropping, dropping low
    Never ever has a lady hit me on the first sight
    This was something special; this was just like dynamite
    Honey got a booty like pow, pow, pow
    Honey got some boobies like wow, oh wow
    Girl you know I’m loving your, loving your style
    Check, check, check, check, check, checking you out like,
    Ooh (oooh) she got it allll
    Sexy from her head to the toes
    And I want it all, it all, it all



    LOUISISMINE©



    Jeeej, hoi mensen! Hier zijn de rollen!
    De Rollen:
    1. Vriendin van een van de jongens, Hooguit 1 of 2
    2. Vriendin hoofdpersoon
    3. ex-Vriendin Harry
    4. Zelf verzinnen

    De benodigheden:
    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd+datum:
    Uiterlijk+fotoGraag onbekend persoon:
    Karakter:
    Hobby's:
    Familie:
    Extra:


    And remember i don't pick the first but the best <33

    Lots of love,
    LOUISISMINE

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 18:24 ]


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Rol: Vriendin Niall Horan
    Volledige naam: Sookie Stackhouse
    Bijnaam: Sook
    Leeftijd+datum: 2 maart 1994 17
    Uiterlijk+fotoGraag onbekend persoon: http://www.google.be/imgres?q=sookie+stackhouse&hl=nl&biw=1360&bih=499&gbv=2&tbm=isch&tbnid=zHemL-dVc-7_4M:&imgrefurl=http://truebloodfansource.com/2011/10/14/true-bloods-anna-paquin-to-star-in-free-ride/&docid=FDYJZBn6d-RyTM&imgurl=http://truebloodfansource.com/wp-content/uploads/2011/10/Sookie-Stackhouse.jpg&w=400&h=300&ei=4MvbToWLEsa6hAeHub2-Cg&zoom=1&iact=rc&dur=1154&sig=109063200259453938438&page=1&tbnh=140&tbnw=182&start=0&ndsp=14&ved=1t:429,r:2,s:0&tx=57&ty=32
    Karakter: Lief,verlegen,onzeker,behulpzaam
    Hobby's: zwemmen,dansen,computeren en zingen
    Familie: Ze heeft 1 zus die Lisse heeft die al 3 jaar danst.
    Ze heeft een moeder die Lorena heet zij werkt in een bar.
    Samen met de vader van Sookie Eric.
    Extra: /


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,

    De benodigheden:
    Rol: Vriendin van Niall.
    Volledige naam: Georgianna Vianna Marli Brooke.
    Bijnaam: Meestal wordt ze Georgia genoemd, omdat het makkelijk is, dan elke keer haar hele naam te noemen. Ze wordt ook Dreamer genoemd, omdat ze vaak dag droomt.
    Leeftijd+datum: Dreamer is geboren op 15 januari en is 16 jaar.
    Uiterlijk+fotoGraag onbekend persoon:


    Karakter: Georgianna is heel rustig en dringt zichzelf niet op. Ze staat het liefst niet in het midden van de belangstelling, dan voelt ze zich niet op haar gemak. Ze heeft een beetje last van haar niet bescheiden zijn. Ze heeft veel concentratie en geduld en streeft succes na. Dreamer wil graag zekerheid en vertrouwt mensen niet snel. Ook is ze een dromer en vertrouwt mensen niet snel.
    Hobby's: Haar hobbies zijn ballet, zingen, wiskunde en tekenen.
    Familie: Georgianna is geadopteerd door een man en vrouw, die zelf geen kinderen kunnen krijgen. Haar moeder is bij haar geboorte overleden en haar vader heeft haar afgestaan voor adoptie, wat haar veel pijn doet.
    Extra: Ze is geadopteerd en ze zal altijd haar droom na streven om zangeres te worden.

    [ bericht aangepast op 4 dec 2011 - 21:05 ]


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Rol: Vriendin Liam of Zayn.
    Volledige naam: Sophie Josephine McGregor.
    Bijnaam: Ze wordt meestal gewoon; Soof genoemd.
    Leeftijd+datum: Sophie is 18 jaar oud en wordt 19 op 5 november.
    Uiterlijk+foto:


    Karakter:
    Hobby's:
    Familie:
    Extra:

    Rest volgt nog.

    [ bericht aangepast op 4 dec 2011 - 21:45 ]

    Rol: Iedereen kiest de rol van de vriendin van MIJN NIALL, maar ik wil dat een van hun de rol krijgt! (: Dus ik ga voor vriendin Loueh/Hazzaaaaaah. Kies zelf maar bij wie ze beter past!
    Volledige naam: Maddisón Axelle Jade Caverly.
    Bijnaam: Door haar vriendinnen wordt ze vaak Maddi genoemd, maar door haar vriendje [Hazza of Loueh dus] en de andere boys wordt ze Mads genoemd. Het wordt nog wel eens door elkaar gebruikt.
    Leeftijd+datum: Ze is 17 jaar oud, ze wordt 18 op 4 maart.
    Uiterlijk+foto:


    Maddisón heeft lange, donkerbruine haren die ze goed verzorgd. Eens per week neemt ze een haarmasker en haar haar glanst dan ook altijd. Het lijkt ook bijna altijd précies goed te vallen, maar daarvoor staat ze dan ook uren voor de spiegel. Ze heeft donkergroene ogen en een onzuivere huid. Daarvoor gebruikt ze veel make-up, en dan vooral foundation, om dat te verbergen. Verder gebruikt ze was mascara en lipgloss, maar tijdens feestjes of andere speciale dingen gebruikt ze wel wat meer. Maddisón heeft een vrij normale kledingstijl. Ze draagt bijna altijd gewoon shirtjes met een skinnyjeans en af en toe hoodies of vesten. Het liefst loopt ze ook het hele weekend in haar pyjama. Ze is niet zo van de jurkjes, maar bij speciale gelegenheden draagt ze ze wel. Dan steelt ze daarmee ook helemaal de show, ze heeft een geweldig figuur, maar bedekt dat meestal.
    Karakter: Maddisón is een meisje dat perfect lijkt in andersmans ogen. Ze lijkt het perfecte leven te hebben vol met vrienden, vermaak, feestjes en een geweldig, groot huis. In tegendeel, ze heeft het vreselijk thuis. Ze kan helemaal niet zo goed met haar ouders overweg en moet vaak alles zelf doen. Ze blijft ook liever op de achtergrond en heeft een heel vast vriendengroepje, maar eigenlijk weet niemand alles over haar. Ze vertelt de jongens nu wel heel erg veel over haarzelf, maar durft nog niet alles te zeggen. Aangezien ze niet zo van aandacht houdt, vindt ze het wel leuk om haar eigen moment in de schijnwerpers te hebben. Het andere is dat ze -in tegendeel tot Georgianna- heel snel mensen vertrouwt en dus vaak gekwetst raakt. NATUURLIJK -jaja, jullie wachten hierop- heeft Maddisón ook nog goede eigenschappen. Ze is VRESELIJK creatief en tekent/schrijft/danst het liefst dagenlang op haar zolderkamertje. Ook als je haar eenmaal kent is ze heel leuk om mee om te gaan en is ook erg spontaan en je kan goed met haar lachen. Ze is altijd wel in voor een grapje.
    Hobby's: Maddisón hobby's zijn vrij makkelijk te raden -natuurlijk- dansen, tekenen en schrijven. Ze vindt het fijn haar inspiratie en creativiteit kwijt te kunnen in iets dat ze goed kan. Ze schrijft vaak gedichten of 'Stand Alones' omdat ze zich nooit te lang op iets kan concentreren. Haar échte passie is dansen. Ze danst dan ook op professioneel niveau, maar heeft een klein beetje podiumangst waar ze overheen probeert te komen.
    Familie: Ze heeft een vrij grote familie, ze heeft 3 broertjes en zusjes en 1 grote broer. Haar 2 kleine zusjes zijn Phoebe en Mabel. Haar kleine zusjes irriteren haar vaak door hun 'bewondering' voor hun grote zus. Hoewel ze vaak ruzietjes en dergelijke hebben vind ze haar zusjes vreselijk lief en past dan ook met alle plezier op ze. Hetzelfde geldt voor haar kleine broertje, Thomas -ook wel Thommy genoemd-. Dan heeft ze nog haar grote broer, haar enige echte steun en toeverlaat waar ze naar toe gaat als ze problemen heeft, Gabe. Ze woont samen met haar moeder en vader, broetjes en zusjes in dit huis.
    Extra: Ze heeft de droom om ooit over haar podiumangst heen te komen en professioneel te gaan dansen in grote shows. Haar dansstijl is vooral streetdance, maar ze kan ook [modern] ballet en hip hop.

    I hope you'll like it!

    [ bericht aangepast op 26 dec 2011 - 17:51 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Vriendin hoofdpersoon.
    Volledige naam: Zaria Isabella Dèlore.
    Bijnaam: Isa.
    Leeftijd+datum: 17. Geboren op 29 Oktober 1994
    Uiterlijk+foto:


    Karakter: Isa is erg spontaan, en niet bang om zichzelf voor gek te zetten. Ze is grappig, en de meesten zijn het van haar niet gewend dat ze serieus is. Of überhaud kan zijn. Dit doet haar pijn, want diep van binnen is ze erg onzeker. Ze is eerlijk, en liegt daarom ook nooit. Wel houd ze soms dingen verborgen. Het is moeilijk om langs de muur die zei gebouwd heeft te komen, maar als ze eenmaal om je geeft zit je aan haar vast.
    Hobby's: Fotograferen.
    Familie: Isa heeft een jonger halfzusje Mari . Haar ouders zijn gescheiden vlak na Isa's geboorte. Haar moeder is hertrouwd, maar Isa kan het absoluut niet vinden met haar stiefvader. Haar vader ziet ze nooit meer. Hij woont in Japan voor zijn werk. Soms belt hij haar om te vragen hoe het gaat.
    Extra: Isa heeft een vriendje Gabriël

    [ bericht aangepast op 5 dec 2011 - 16:47 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Ik ga vriendin Zayn invullen (:


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Vriendin van Niall, gezien hij toch al met mij getrouwd is. Hihi. (:
    Volledige naam: Dakota-Rose Florence Montgomery.
    Bijnaam: Dakota wordt vaak Do of gewoon Dakota genoemd. Liever geen Dakota Rose, die naam vindt ze afschuwelijk.
    Leeftijd+datum: Dakota is achtien jaar oud en jarig op 1 Juni.
    Uiterlijk:


    Dakota is niet een heel mooi meisje en daar is ze zich bewust van. Ze is slechts 1.50M lang en ziet er totaal niet oud uit, waardoor mensen haar vaak een jaar of 14 schatten. Haar kleding werkt hier ook heel erg aan mee, want ze draagt veel zachte, liefelijke kleurtjes en erg stoer ziet ze er niet uit. Ze heeft blauwgroene ogen die redelijk groot zijn en vaak versierd worden met mascara en eyeliner. Hier is ze pas sinds twee jaar geleden mee begonnen. Ze heeft een vrij rond gezicht met perzikroze, dunne lippen die erin vallen. Ze heeft nog een grotere hekel aan haar haren dan aan haar lengte. Ze zijn fel oranje van kleuren en vallen vaak met veel slag over haar schouders. Ze wil ze heel graag verven, maar dat mag ze niet van haar moeder.
    Karakter:
    Dakota is een niet erg druk meisje dat vrij lief en goed is voor anderen. Ze is er niet om mensen pijn te doen en geniet van het verdriet van anderen. Dit heeft haar nooit erg populair gemaakt, omdat je bij haar op school moest vechten voor je plaatsje aan de top. Dakota is totaal niet arrogant, maar kan zo wel met haar stiltes overkomen. Ze observeert veel en bekijkt mensen lang voordat ze iets zal zeggen. Ze kijkt vaak de kat uit de boom en vindt het eng om tegen vreemde mensen te praten. Dakota heeft erg mee dat ze erg intelligent is, maar dat ze verlegen is zit haar weer tegen. Ze zal in de les bijna nooit haar hand opsteken en om boven mensen uit te komen, wil ze al helemaal niet. Het probleem bij Dakota is, is dat ze een ontzettend klikspaan is en vaak te eerlijk. Ze wil mensen niet beledigen, maar liegen kan ze echt niet. Ze geeft dus altijd eerlijk haar mening en ookal is dit vaak niet positief, zegt ze het toch. Ze draait er dan altijd wel een beetje omheen, maar het komt er hoe dan ook uit. Naast dit alles is Dakota rustig, vaak goed gezind, behulpzaam en niet super grappig.
    Hobby's: Dakota is best wel creatief. Ze schildert en tekent erg veel. Haar kamer liggen helemaal vol met blaadjes die uitgescheurd zijn, omdat ze die echt niet mooi vond. Ze vindt het heerlijk om op reis te gaan en met de honden van het huis te gaan wandelen, gezien ze erg van rust houdt. Ze doet aan één sport: hockey. Dit vindt ze niet zo leuk en zeker de meisjes uit haar team niet.
    Familie: Dakota komt uit een rijk gezin, waar status alles is. Haar ouders zijn van huis uit erg rijk en zijn hier erg opgesteld. Haar vader is James Montgomery, wie het familiebedrijf dat al jaren in de familie zit, runt. Hij is al jaren lang getrouwd met de strenge, maar lieve Elizabeth wie niet werkt, maar alleen aan het shoppen of zonnebanken is. Ze hebben samen vier kinderen. De oudste is Dakota. Na haar komt de vijftien jarige Logan-Brad, wie altijd Logan wordt genoemd. Het is een echte womanizer en kan het totaal niet vinden met Dakota. Daarna komt Max, die dertien jaar oud is. De laatste is Renée, die twaalf is.

    [ bericht aangepast op 5 dec 2011 - 17:11 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    x

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 19:24 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Liefst Louis' vriendin, maar mag ook andere vriendin zijn ofzo, goede vriendin van de jongens of van je hoofdpersoon (:
    Volledige naam: Heaven Quinn O'Briann
    Bijnaam: Veel mensen noemen haar Heav of Heavie.
    Leeftijd+datum: Heaven is zeventien jaar oud en is geboren op 31 december.
    Uiterlijk+foto:

    Heaven heeft bruin krullend/glovend haar met een pony, die altijd in haar gezicht hangt. Heaven heeft altijd een glimlach op haar gezicht, je ziet haar echt bijna nooit zonder. Ze heeft, wanneer ze lacht, ronden, en ook een beetje rode, wangen. Op haar rechterwang heeft ze een moedervlek zitten. Ze heeft een rechte, smalle neus en ze heeft lieve chocoladebruine ogen, waaromheen niet altijd make-up zit, meestal niet. Heaven loopt graag rond in stoere, maar toch wel een beetje meisjesachtige kledij. Ze loopt niet snel in een jurkje of een rokje, maar bijna altijd loopt ze in skinny jeans. Ze houdt het meest van haar warm rode jeans, die ze ook echt vaak draagt. Ze is best wel licht en slank en haar kleding is een beetje met strepen, als een matroos, maar niet altijd.
    Karakter: Heaven is een vrolijke meid, ze is niet snel écht verdrietig, maar als ze dat is, dan probeert ze het zo min mogelijk te laten zien. Heaven vertrouwt heel snel mensen, wat soms goed is, maar wat vaker nogal onhandig is. Ze heeft een grote mond, maar ze kan ook verlegen doen, bijvoorbeeld in een grote groep, met veel mensen die ze niet kent. Heaven heeft een grote humor, die lang niet iedereen begrijpt. Ze is niet zo serieus en dus niet iedereen neemt haar ook serieus. Heaven is meestal best wel lui, vooral in het weekend, wanneer ze niets moet, maar ze is meestal heel erg druk, dus ze heeft niet erg veel tijd om lui te zijn. Zelf is ze ook van karakter heel erg druk, maar dat komt ook omdat ze een lichte vorm van ADHD heeft, wat veel mensen eigenlijk best wel leuk vinden. Heaven is slim, maar kan soms heel dom overkomen. Heaven maakt echt heel vaak domme opmerkingen, vaker merkt ze het wel, maar soms merkt ze het niet en dan voelt ze zich heel erg dom, maar dat laat ze dan niet merken, dan glimlacht ze alleen maar een doet dan alsof het de bedoeling was (:
    Hobby's: Heaven heeft een tekenblok, dat vol staat met rare poppetjes, stripjes en andere rare figuren. Soms tekent ze ook mensen na, wat meestal wel goed lukt. Heaven speelt ook gitaar, nou ja, ze kan wel geen noten lezen, maar ze speelt gewoon melodietjes die ze zelf verzint of ze speelt een muziekje na. Ook vindt Heaven het erg leuk om te gamen, niet speciale meiden spellen. Je kunt haar echt wel wakker maken voor een nieuw schietspel of een racespel. Ze vindt het echt niet erg om zo'n spellen te doen, de meesten vindt ze ook erg leuk.
    Familie: Heaven woonde vroeger in Schotland met haar vader, Charles, en haar moeder, Leyla. Ze is enigs kind en is op haar 8e naar Engeland verhuisd. Ze heeft nog wel een beetje een Schots accent. Heaven heeft geen broertjes of zusjes en haar ouders zijn vaak weg, ze hebben beide hele drukke banen en hebben niet heel erg veel tijd voor Heaven. Vroeger kwam er altijd een babysitter, maar nu blijft Heaven gewoon thuis of gaat naar een vriendin ofzo.
    Extra: Heaven draagt vaker een neppe nerdbril en ze heeft een beetje een Schots accent, verder niet echt iets bijzonders (:


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Okay ik ga gewoon een gokje wagen. ik zeg alvast i'm really sorry dat het zoveel is, maar ik bruis altijd van de ideeën dus sorry! als je iets te veel vind, of als er iets mis aan is mag je het altijd zeggen & dan verander ik het gewoon! (:

    Rol: Het liefst t vriendinnetje van Zayn, en anders die van Liam of Niall?
    Volledige naam: Naomi Flores Jones.
    Bijnaam: Naomi word vaak ‘superwoman’ genoemd door haar vrienden. Dat komt omdat als er iets mis is, naomi altijd diegene is die zorg dat alles weer goed komt.
    Leeftijd + verjaardag: naomi is nu 16, en is geboren op 3 september 1994. Ze word binnenkort 17.
    Uiterlijk:


    Naomi heeft lang golvend bruin haar, met donkerblonde highlights van zichzelf. Naomi draagt haar vaak los, en af en toe heeft ze het ook in een knot zitten. Naomi is erg gesteld op verzorging, en daarom staat ze vaak ook elke dag uren voor de spiegel om er goed en verzorg uit te zien. Ze reinigt haar gezicht 2 keer per dag, verzorgt haar haar met allerlei middeltjes, en ook doucht ze elke dag. Naomi heeft een licht getinte huidskleur, omdat ze van spaanse afkomst is. Toch heeft Naomi geen egale huid, en draagt ze vrijwel altijd een beetje foundation. Rond de zomertijd, beginnen er lichte sproetjes rondom haar neus zichtbaar te worden. Naomi heeft aparte blauw groene ogen, waardoor ze altijd stralend overkomt. Naomi draagt bijna altijd mascara, en je zult haar daarom ook niet gauw zonder mascara de deur uit zien gaan. Naomi heeft dunne maar mooie lippen, die zalmkleurig zijn. Meestal zit er een laagje lipgloss op. Wanneer Naomi lacht krullen haar lippen sierlijk omhoog, en komen er prachtige rechte witte tanden tevoorschijn. Naomi heeft een normaal figuur. Ze heeft voor haar lengte, lange en dunnen benen. Naomi is niet dik, maar ze heeft wel een beetje ‘vet’. Zolang ze niet ‘dikker’ dan dat word, is ze er tevreden mee. Naomi probeerd daarom ook altijd gezond te eten, en zichzelf ernaar toe te dwingen om minimaal een paar keer per week te sporten. Naomi is zo een 1.67 cm lang. Naomi draagt eigenlijk best vaak simpele, maar leuke dingetjes. Ze vind het heerlijk om in een skinnyjeans, een hoodie en gympen te lopen maar meisjes achtige kleding zoals jurkjes en rokjes vind ze ook erg leuk om te dragen. Naomi geeft niet zoveel om merkkleding, ze draagt het wel vaak maar als ze iets ziet dat niet van een bekend merk is, dan heeft ze er geen problemen mee om het te kopen. Naomi heeft een verslaving voor schoenen, en daarom heeft ze er ook veel. Ze draagt vaak sneakers, of hakken.
    Karakter: Naomi is vooral een heel lief, en behulpzaam meisje. Naomi is echt zo een meisje die letterlijk dag en nacht klaar staat voor haar vrienden, en zelfs mensen die ze niet echt goed kent. Ze heeft dan ook een groot mensenkennis, en weet meestal ook precies hoe ze mensen kan helpen. Naomi vind het heerlijk als ze mensen kan helpen, het geeft haar een heel goed gevoel. Juist omdat naomi zo zachtaardig is, laat ze af en toe wel mensen te snel over haar heenlopen. Hierdoor houd ze vaak geen rekening met haar eigen gevoelens, en behoefts. Naomi houd liever niet van ruzie, en heeft dan ook niet al te vaak een grote mond. Vaak heeft ze veel dingen in haar hoofd die ze wilt zeggen, maar heeft ze niet altijd het lef om het te zeggen. Dit komt door haar onzekerheid. Ze haalt zichzelf af en toe erg naar beneden. Ze vergelijkt zich vaak met mensen die totaal anders dan haar zijn, en daardoor voelt ze zich eigen waardeloos. Maar wanneer het echt nodig is, kan ze best voor zichzelf opkomen en haar mening duidelijk maken. Soms heeft ze wel moment wanneer ze zich zeker voelt, dit is meestal met haar vrienden erbij. Bij haar vrienden voelt ze zich prettig, en gewaardeerd en hierdoor voelt ze zich vrijwel een stuk zelfverzekerder. Flirten geeft naomi ook een enorme boots op haar zelfvertrouwen. Ze vind het heerlijk om te flirten met jongens, zo lang het maar niet te serieus word. Door haar verleden heeft ze moeite om haar relatie met jongens tot een hoger level te brengen, en daarom moeten jongens vaak geduld met haar hebben. Naomi heeft wel een soort van beschermmuurtje om zich heen gebouwd, en dat komt door haar verleden. Naomi vind dat als mensen echt om haar geven, ze wel het geduld hebben om haar vertrouwen te winnen en haar muur te doorbreken. Naomi lijkt dan ook op het eerste gezicht een rustig meisje, maar wanneer je eenmaal haar muur hebt doorbreken zul je zien dat naomi ook een vrolijke kant heeft, en dat ze ook zeker van zichzelf kan zijn. Naomi is af en toe een echte feestbeest, en ze houd er dan ook van om lol te trappen. Ze is voor elk leuk idee wel in, en vaak komt ze zelf ook met knotsgekkenideeën. Naomi kan erg eigenwijs zijn, als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft moet en zal het ook zo zijn/gebeuren. Naomi heeft daarin tegen wel een goed mondje voor discussies, en meestal wint ze die ook omdat ze niet opgeeft. Naomi is door het overlijden van Rose - lees extra - een sterker persoon geworden. Ze is een echte doorzetter geworden want hoe vaakt ze ook valt, ze zal altijd weer opstaan.
    Hobby’s: Naomi houd heel erg van dansen. Inmiddels na 1o jaar op les te hebben gezeten, is ze gestopt met lessen maar ze doet het nog steeds met hart en ziel. Naomi is ook erg muzikaal aangelegd, ze vind het heerlijk om piano en gitaar te spelen. Naomi heeft zichzelf gitaar en piano leren spelen, en daar is ze nog steeds erg trots op. Naomi vind zingen ook erg leuk om te doen, meestal doet ze dit met combinatie met de gitaar of piano. Naomi heeft een prachtige stem, alleen dit beseft ze zelf nog niet helemaal. Naomi heeft ook een aardig handje weg van tekenen. Het interesseert haar niet zoveel of andere mensen het mooi vinden of niet want ze vind het leuk om te doen. Naomi houd heel erg van fotograferen. Ze heeft dan ook een dure camera, waar ze dag en nacht mee in de weer is. Naomi vind het prachtig om mooie dingen, mensen en leuke momenten te fotograferen. Naomi kijkt door het fotograferen vaak ook anders tegen dingen aan dan anderen. Hoe raar het ook klinkt, naomi kan goed door al het rottige heen kijken en het mooie zien in dingen/mensen en dit helpt haar heel goed bij het fotograferen. Naomi lijkt mischien een echt meisje, maar niks is minder waar. Ze vind het namelijk geweldig om te gamen. Dat doet ze het liefst met jongens, maar ook met meisjes die netzoals haar erg van gamen houden. Naomi heeft trouwens ook een goede band met jongens. Ze trekt ook vaak met jongens op, omdat jongens veel meer kunnen hebben en zich niet overal al te druk over maken.
    Familie: Naomi’s moeder Anna Flores is spaans, en haar vader genaamd Aston Jones is Engels. Ze leerden elkaar kennen op vakantie, en werden verliefd. Ze besloten in Spanje te wonen, en daar werd naomi ook geboren. Ze werd tweetalig opgevoegd door houders. Toen naomi 6 jaar was, is ze samen met haar ouders naar Engeland verhuisd. Er was veel werkloosheid in Spanje, en daarom besloten ze om naar Engeland te verhuizen. Daar werd ook haar broertje genaamd Aaron Flores Jones geboren, hij is inmiddels nu 6. Ze wonen nu inmiddels in een vrijstaand huis, ergens buiten Londen. Naomi’s ouders hebben redelijk veel geld, en ze krijgt daarom vaak dingen van haar ouders. Toch heeft naomi liever dat ze werkt, en ze vind ook dat ze ervaring daarmee opdoet. Naomi werkt met veel plezier bij een klein, gezellig restaurantje in Londen.
    Extra: Naomi heeft 2 tattoo’s. 1 daarvan ‘always believe’ met een klein hartje op haar pols. Ze heeft ook een tattoo op haar schouderblad, die een speciale betekenis heeft. Het zijn 2 engelen vleuges, met daartussen in de tekst ‘in loving memorie my angel Rose’. Rose was en blijft nog steeds altijd haar beste vriendin. Rose had een tumor in haar hoofd, waar niks meer aan gedaan kon worden. Ze overleed vorig jaar. Naomi heeft het er nog steeds moeilijk mee, en laat daarom ook nog vaak tranen vallen voor Rose. Gelukkig heeft ze nog veel lieve en goede vrienden, die haar leven een stuk beter maken. Ondanks het verdriet van Naomi weet ze dat ze niet op moet geven, en het beste van het leven moet maken. Naomi is vroeger vaak gepest, en waarvoor weet ze nog steeds niet. Ze probeerde altijd aardig te zijn, maar blijkbaar waardeerde niemand dit. Naomi heeft van het pesterij nog veel littekens overgehouden, die nu af en toe ook nog wel eens voor problemen kunnen zorgen. Naomi heeft vroeger veel foute vriendjes gehad, telkens werd ze weer verblind door de ‘liefde‘. Haar vriendjes sloegen haar vaak, en lieten haar dingen doen die ze niet wilde. Gelukkig heeft Naomi hier nu wel van geleerd, en laat ze zich niet zo gemakkelijk meer ompraten.

    Foto's staan er inmiddels (: xx

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 22:00 ]