• Yeah, Q'tjes,
    One Direction story needs rollen (nerd)



    Het gaat om deze story:
    You Da One Ya | Niall | Harry

    Dus schrijf je in, wat houd je tegen? (krul)

    I need:

    1x meisje die achter Harry aanzit
    1x vriendin Louis
    1x vriendin Liam
    1x vriendin Zayn


    Invullen:

    1. Naam
    2. Achternaam
    3. Land van afkomst
    4. Uiterlijk (met foto graag)
    5. Innerlijk (goed beschreven)
    6. Hobby's
    7. Extra


    Dus. Come on Q'tjes!
    Niet de eerste, maar de beste, natuurlijk.

    [ bericht aangepast op 21 nov 2011 - 19:53 ]


    You are the only boy worth drawing stupid hearts all over my notebook <3

    -ROL: Vriendin van Louis! [en anders meisje dat achter Harry aanzit] (:
    1. Naam: Madisón Jade Louisa.
    2. Achternaam: Scott.
    3. Land van afkomst: Engeland.
    4. Uiterlijk (met foto graag):


    Madison heeft lang, blond haar en blauw-grijze ogen. Ze heeft een heel open uitstraling die botst met haar innerlijk. Ze wisselt ook vaak af tussen meisjesachtige en stoere kleding, een bloesje of een leuk rokje. Ze draagt elke dag wat anders wat past bij haar stemming. Aan de kleding die ze draagt kan je zien hoe ze zich voelt.
    5. Innerlijk (goed beschreven): Madisón is een meisje dat heel erg gesloten en onzeker is. Ze vindt zichzelf niks waard en een vreselijk mens. Ze mijd thuis ook omdat ze geen goede band heeft met haar ouders. Hetgene wat ze leuk vind aan zichzelf is dat ze heel creatief is. Haar leven is muziek en ze tekent erop los. Fantasiewerelden, de wereld waar ze zelf in zou willen leven of haar vrienden, gewoon alleen voor de lol. Het gaat stukje voor stukje beter met haar zelfvertrouwen doordat Louis zo extravert is en haar helpt met haar onzekerheid. Door hem beseft ze dat ze meer verdient.
    6. Hobby's: Tekenen en muziek schrijven, iets waar ze haar gevoel in kwijt kan. Iets wat dus meestal ook hele trieste dingen zijn, doordat ze zich als ze alleen is thuis vreselijk voelt.
    7. Extra: Vroeger was Madisón een heel open meisje, zelfvezekerd en met vele vrienden. Toen de relatie met haar ouders slechter werd begon haar zelfvertrouwen af te nemen en heeft een tijdje zichzelf gedwongen tot dingen. Ze is hier nu overheen, maar is in het proces om hogerop te komen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Door haar vreselijke tijd heeft ze een paar littekens op haar linker onderarm.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    oeh ik ga vriendin Zayn proberen, ik heb al je verhaal gelezen. Ik vond hem wel grappig (na één deel al ;p) dus ga hem sws lezen !


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    - Rol: Zayn's girlfriend. _O_
    1. Naam; Jermaine
    2. Achternaam; Harrison.
    3. Land van afkomst; Haar moeder is in Mexico geboren en haar vader in Spanje. Zelf is Jermaine in Mexico geboren en heeft daar één jaar gewoond, maar nu woont ze in Engeland.
    4. Uiterlijk:


    Vanessa Hudgens.
    5. Innerlijk:
    Jermaine is een meisje met een goed gevoel voor humor. Ze kan bijna nooit serieus zijn en maakt constant grapjes. Soms ook over mensen hun uiterlijk, waardoor hun zich al snel beledigd voelen. Ze bedoelt het nooit lullig of zo, maar zelf kan ze er ook niet veel aandoen. Jermaine is ook een enorme flapuit en ze zegt echt álles wat er in haar opkomt, waardoor sommige zich dan ook beledigd voelen, maar er zijn ook mensen die weten dat het een grapje is. Natuurlijk heeft ze ook wel 'serieuze' momenten, wat de meeste niet snappen. Iedereen verwacht namelijk dat als ze zelfs serieus is ze een grap gaat maken. Meestal doet ze dit, zonder dat ze het doorheeft.
    6. Hobby's: Dansen. Ze zit er al sinds ze kan herinneren op en vindt het nog steeds een kick om voor een heleboel mensen op te treden. Altijd als Jermaine danst, is ze in een geheel andere wereld.
    7. Extra: Soms rookt ze, maar ze is niet verslaafd.

    [ bericht aangepast op 21 nov 2011 - 21:19 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Liefst voor Louis, anders Liam

    1. Naam : Milla
    2. Achternaam: Davidson
    3. Land van afkomst: Australië
    4. Uiterlijk (met foto graag):


    5. Innerlijk (goed beschreven)
    Milla is een typisch voorbeeld van 'The girl next door'. Voor de meeste mensen is het moeilijk om haar te haten. Dit komt door haar goedlachse en aardige verschijning. Ook weet Milla op een goede manier kritiek te geven, zodat ze mensen niet kwetst.
    Natuurlijk heeft ze ook haar mindere kantjes, zo is ze erg ongeduldig en kan er niet tegen als mensen ook maar een paar minuutjes te laat zijn.

    6. Hobby's: Milla doet aan kunstschaatsen sinds haar 6de, ze staat nu onder proffesionele begleiding. Maar weet nog niet of ze wedstrijden wil doen.
    7. Extra

    [ bericht aangepast op 21 nov 2011 - 21:26 ]

    Vriendin Liam / vriendin Zayn

    1. Naam Jomy
    2. Achternaam McCouglin
    3. Land van afkomst Duitsland, mar woont nu in Eastbourne.
    4. Uiterlijk (met foto graag) Jomy heeft een vrij schattig gezicht, felblauwe ogen, die vrij klein zijn en een onschuldige lach. Haar middelblonde haren vallen galant over haar schouders met een kleine golving.
    Barbara Palvin

    5. Innerlijk (goed beschreven) Jomy is een erg spontaan, vrolijk en sociaal meisje. Ze is altijd aanwezig in een groepsgesprek, maar kan zichzelf als het even niet mee zit helemaal buitensluiten.
    Je kan niet zeggen dat Jomy een ochtendhumeur heeft. Integendeel zelfs, zij is elke morgen het zonnetje in huis in tegenoverstelling van de anderen. Het is dan ook vaak aan Zayn om zijn vriendin/goede vriendin aftesnauwen in de ochtend, maar om haar daarna wel weer te verwennen met leuke complimentjes.
    Liam en zij kunnen de serieuze zijn, ze zeggen dat Liam het vaderlijke figuur is, maar Jomy is juist geen moederlijk type.
    Jomy kan overkomen als een zeurende puber, het stadium dat ze al voorbij is.

    6. Hobby's Valszingen onder de douche, Pokémons tekenen, gedichten schrijven.
    7. Extra Alergisch voor pinda's.

    Let me know if I'm in ;)

    [ bericht aangepast op 21 nov 2011 - 21:48 ]


    ' Nyctophilia '

    Ik vul morgenmiddag Zayn's vriendin in, als het goed is? (bloos)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    x

    [ bericht aangepast op 6 dec 2011 - 19:24 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Doe morgen voor Harry :D I love Harry and Liam (L) 1D Fan hier :)


    I'm finally back, Finally after a Year break

    Echt bedankt guys!

    Ga door met invullen, jullie zijn awesome en hoe meer ingevuld hoe meer keus ik heb (:
    En dat is zeer fijn, haha.

    (krul)


    You are the only boy worth drawing stupid hearts all over my notebook <3

    Mag je er meerdere invullen? (cat)


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Ik vul er ook nog eentje in! (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    0. Rol: Zayn/Louis/Liam girlfriend. Je mag zelf kiezen bij wie ze het beste past.
    1. Naam: Mackenzie
    2. Achternaam: Rutherford
    3. Land van afkomst: Mackenzie is een Engelse die is opgegroeid in de drukke stad Oxford. Nu haar ouders gescheiden zijn, reist ze van Oxford naar London, maar meestal is ze in London bij haar moeder.
    4. Uiterlijk:


    Mackenzie is een erg fragiel meisje bij wie er niet veel vet aan haar lichaam zit. Dit betekent niet alleen dat ze dun is, maar ook dat ze niet veel van vrouwelijke vormen heeft. Ze moet het doen met haar Cup a en benen die net stokjes zijn, iets waar ze ee ontzettende hekel aan heeft. Mackenzie heeft een vrij bleke huidskleur die ze vaak opmaakt met een perzikkleurige blush op haar wangen. In haar gezicht zijn twee lichtblauwe ogen te bekennen die omringd zijn met omhoog gekrulde, lichte wimpers. Ze maakt haar ogen vaak op met bronskleurige oogschaduw en zwarte mascara, hierdoor lijken haar ogen vaak groter. Langs haar gezicht vallen lichtblonde, stijle haren die tot iets over haar schouders komen. Ze zitten of vast of in een staart, want de behoefte om er veel mee te doen, heeft ze niet. Een echte stijl heeft Mackenzie niet, maar vaak zul je haar zien in een skinny jeans - het liefse licht van kleur- met haar lichtbruine, halflange Uggs eronder. Hierop draagt ze graag een Colbert of blazer. Accessoires is iets waar Mackenzie erg van houdt. Ze heeft veel kettingen, armbanden en dat soort dingen.
    5. Innerlijk: Mackenzie is een vrij rustig meisje dat op haar eigen manier van het leven geniet. Ze is vrij positief ingesteld en is goed in mensen aan te moedigen. Daarintegen is ze er niet zo goed om om te gaan met mensen die moeten huilen of werkelijk in de problemen zitten, ookal zou ze het graag willen. Mackenzie is behulpzaam en gemakkelijk ingesteld. Ze laat zich graag leiden en heeft liever niet alle aandacht op zich, maar een prater is het wel. Als ze dan de aandacht heeft, kan ze hele verhalen vertellen en raken veel mensen verveeld. Velen noemen Mackenzie saai en dit is ergens te begrijpen. Ze gaat nooit uit en het lijkt wel alsof ze nooit eens plezier beleefd, maar dit doet zij volledig op haar eigen manier. Ze houdt er namelijk van om in haar kamer te zitten met rustige muziek op de achtergrond, een boek te lezen of piano te spelen. Mackenzie is echt een ontzettend intelligent meisje bij wie het leren niet eens nodig is om goede punten te halen. Ze helpt anderen graag met hun huiswerk en zal nooit opscheppen over haar intelligentie, gezien ze echt heel erg bescheiden is.
    Naast dit alles is Mackenzie niet makkelijk in vrienden maken, schaamt ze zich snel en heeft ze een lach waar ze zich voor schaamt.
    6. Hobby's: Mackenzie houdt erg van rustige dingen en vindt het daarom ook heerlijk om een goed boek te lezen. Ze is van mening dat de filmversie van een boek altijd slechter is en kijkt helemaal niet graag naar films. Ze speelt piano en tekent veel. Daarnaast vindt ze het best leuk om op haar kleine nichtje van twee te passen, maar dit zegt ze liever tegen niemand, bang dat ze er een mening over zullen hebben.
    7. Extra: /


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Vriendin Louis ga ik invullen :')


    all I want is the taste that your lips allow

    1. Naam Manu
    2. Achternaam Garcia Gonzales.
    3. Land van afkomst Spanje
    4. Uiterlijk (met foto graag)


    Victoria Justice
    Manu is geboren in Catalonië waarna ze met haar moeder naar Londen verhuisde vanwege haar nieuwe vriend. Je kan het heel goed zien aan haar dat ze niet van Engeland is, maar Manu is fier op haar afkomst. Ze heeft mooie chocolade bruine haren die altijd nonchalant of perfect stijl rond haar schouders springen. Af en toe steekt ze eens op ofzo. Haar ogen zijn haar uithangbord. Ze zijn mooi bruin en groot en ze zet ze altijd extra in de verf door enkele lagen mascara en eyeliner. Manu vindt haar tanden heel belangerijk, ze knapt onmiddellijk af op iemand met gele tanden daarom onderhoud ze de hare zo goed mogelijk met het gevolg dat ze prachtig wit zijn. Dat ze zo recht staan komt omdat ze drie jaar lang een beugel heeft gedragen. Manu is een heel vrolijk meisje en dat kan je ook heel goed afleiden aan haar uiterlijk. Ze draagt altijd felle kleurtjes en leuke prints en accesoires zijn heel belangerijk voor haar. Zoals een spelt in haar haar, grote oorbellen, een ketting en het belangrijkste voor haar de tientallen armbanden/festivalbandjes rond haar pols.
    5. Innerlijk (goed beschreven) Manu is een meisje die energie te veel heeft. Ze kan geen minuut zwijgen of stil zitten en moet altijd met iets bezig zijn. Ook dan kan ze zich nooit langer concentreren op dat bepaalde ding dat ze doet dan vijf minuten en moet ze al iets anders doen omdat ze het niet leuk meer vind. Ze maakt altijd opmerkingen zonder erbij na te denken en soms beseft ze ook niet dat dat mensen kwetst, maar zodra ze het merkt gaat ze haar excuses aanbieden. Volgens haar vrienden is Manu een heel leuk meisje, maar soms echt te vermoeiend. Wanneer iedereen doodmoe is zal er wel nog altijd ééntje bergen energie op overschot hebben. Als je een groepje mensen hebt hoor je altijd Manu erboven uit en dat niet omdat ze in de belangstelling wil staan want dat wil ze helemaal niet. Ze is gewoon heel vrolijk en vind dat je van het leven moet genieten en alles moet nemen zoals het komt. Manu is misschien een hele grote flapuit, maar ze kan geheimen bewaren als de beste. Ze zou moorden plegen om te zwijgen.
    6. Hobby's Manu danst al sinds ze in Spanje woonde. Ze had daar haar eigen “straatcrew” en ze dansten elk moment ze vrij hadden. Ze deden niet anders, niets slecht, alleen samen komen op het zelfde pleintje met hun stereo en dan maakten ze samen choreografieën. Nu in Londen geeft ze les aan kleine kindjes van zeven jaar en volgt ze zelf ook nog zeven uur in de week les.
    7. Extra Manu heeft het heel moeilijk gehad met de verhuis van Spanje naar Engeland. Ze moest haar zonnige thuislandje verlaten voor een regenachtig kutland. Ze moest haar beste vriend, Joshua, achterlaten en zich helemaal integreren duizenden kilometers verderop. Elke vakantie die Manu heeft reist ze alleen naar Joshua toe en gaan ze leuke dingen doen. Maar toen Manu in Engeland toe kwam ging niet alles van een leiendakje.Gelukkig was ze al dertien en kon ze al een beetje engels, maar nog steeds heeft een licht spaans accent. Ze had eerst moeite met vrienden vinden, maar stilaan na enkele jaren kwamen die vanzelf en begon ze zich goed te voelen in Engeland, maar ze zou nog steeds Spanje verkiezen boven Engeland en als ze een vriend heeft zou ze die overhalen om terug te keren naar haar vaderland.


    all I want is the taste that your lips allow

    ik ga er ook een invullen.

    Vriendin Liam.
    1. Naam
    2. Achternaam
    3. Land van afkomst
    4. Uiterlijk (met foto graag)
    5. Innerlijk (goed beschreven)
    6. Hobby's
    7. Extra

    [ bericht aangepast op 22 nov 2011 - 17:53 ]


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague