• Het gaat over piraten ja, maar zelfs als je er bijna niks van weet kan je gewoon meedoen. Probeer het gewoon eens, ikzelf weet ook niks over die periodes, enkel dingen die ik toevallig heb gezien in POTC. (; En niemand zal je kwaad aankijken als je een klein foutje maakt door je personage bijv. een mobiel te laten pakken.
    Inspringen kan/mag altijd! We verzinnen er wel wat, geven je korte samenvatting en helpen je natuurlijk ook met in de RPG komen (;


    Lang geleden was er een kapitein, zo barbaars en zo harteloos, dat zelfs de stoerste mannen hem uit de weg gingen. Kapitein Olivier Dalton, hij had zijn eigen schip, de Medusa, en zijn eigen bemanning die hij als grof vuil behandelde, maar ze bleven, bang voor wat er zou gebeuren als ze vertrokken. Ze kregen bijna niks en als ze niet luisterden konden ze beter maken dat ze wegkwamen, want Olivier stond bekend om zijn gruwelijke straffen. Zweepslagen, kielhalen, laten vechten om leven en dood tegen een ander bemanningslid voor zijn vermaak, ze voor schut zetten door ze op te dragen vrouwenkleren aan te trekken en dergelijke. Cameron Sand, kapitein van de Posideon's Mermaid kon hem niet uitstaan, was ziedend van jaloezie en ze werden rivalen. Nooit gingen ze elkaar uit de weg, gingen juist altijd de strijd met elkaar aan, toch won er nooit iemand. Op een dag veranderde alles, Olivier zag wat hij aanrichtte met zijn harteloosheid. Huilende vrouwen die hun kleine kinderen probeerde te sussen, de stoerste mannen die hem smeekte om genade. Van de een op de andere dag zag hij het in, het achtervolgde hem in zijn slaap, maar hij dacht dat het wel weg zou gaan, het schuldgevoel. Het nare gevoel bleef, de nachtmerries gingen niet weg dus nam hij een noodzakelijk besluit. Hij stuurde zijn bemanning weg, vastberaden een nieuwe start te maken, hij liet zijn aartsrivaal achter. Er was één ding dat hij niet achter liet, hetgeen wat wel tegen zijn barbaarsheid kon en hem niet zou laten vallen, zijn schip de Medusa. Hij zocht een nieuwe bemanning en was milder dan ooit te voren, misschien zelfs té soft.

    Hij ontdekte dat een van zijn bemanningsleden geen man was, maar een vrouw. Hij liet haar blijven. Niet veel later werd hij verliefd op haar, maar het was niet wederzijds, toch bleef hij vriendelijk. De vrouw van zijn dromen werd verliefd op een ander, liet hem in de kou staan en vanaf dat moment kwamen zijn slechte kanten weer omhoog. Hij werd jaloers en verbande de man waar ze verliefd op was van het schip en het deed hem niks toen hij zag hoe stuk zij daar van was. Later kwam de man, door wat je een wonder kan noemen, toch weer aan boord. Olivier liet hem deze keer toch blijven, maar hij was niet meer zo aardig als hij geweest was. Zelfs tegen de vrouw waar hij verliefd op was geweest deed hij vreselijk, hij was weer net zoals vroeger. Snauwde zijn bemanning af, was weer een echte piraat en kende geen genade meer.

    Nu, met zijn nieuwe bemanning en weer zijn oude karakter terug, is hij op zoek naar een schat. Hij weet niet precies wat het is of hoe het eruit ziet, maar het blijkt geweldig te zijn en te liggen op een onbewoond, geheimzinnig eiland midden in de oceaan. Hij is vastberaden de schat te vinden, zijn aartsrivaal Cameron Sand voor te zijn. Toch zijn er kleine dingen die hij over het hoofd ziet.
    Hij gaat er namelijk niet vanuit dat er toch een volk blijkt te wonen op het eiland, verwacht niet dat er een verrader in zijn bemanning zit en dat zijn aartsrivaal het juiste moment om toe te slaan afwacht.


    De verhaallijn in het kort.
    Het gaat over de bemanningsleden en kapitein van de Medusa die op zoek zijn naar een schat. Eén van de bemanningsleden is een verrader (Tristan Wright) in dienst van aartsrivaal Cameron Sand, hij houdt zijn opdrachtgever op de hoogte met een postduif, stuurt hem berichten over de koers en informatie over wat er gaande is op de Medusa. Als ze eenmaal op het eiland aankomen, waarvan ze dachten dat het onbewoond zou zijn, blijkt hun een verrassing te wachten. Er woont een vreemd volk dat hun niet vertrouwd, de bemanningsleden moeten hun vertrouwen zien te winnen, maar hoe gaan ze dat doen als blijkt dat Cameron Sand, samen met zijn bemanning, al eerder op het eiland is aangekomen en het vreemde volk al helemaal voor zich gewonnen heeft?

    Lijstje
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Innerlijk:
    Rol+rang: (Bemanning Medusa, kok. Avaloniër, krijger etc.)
    Extra:
    (Je mag er zelf dingen bij verzinnen zoals verleden enzo)

    Persones (Als je vragen hebt hierover, stel ze dan gerust)
    Kapitein Medusa: Vluuv – Olivir Dalton .. – 24
    Kapitein Poseindon's Mermaid: SuperCookie - Cameron Sand - 24
    Stamhoofd Aveloniërs: MustacheMe - Vérum Chestïo - 24
    Verrader: Sid – Tristan Wright – 22

    Bemanning Medusa:
    Endure – Abby (Abigail Rosaline Valence) – 19
    Sid - Natambu Mmba - 25
    MustacheMe - Ticimo Carabét - 26
    MoonyLove - William Davis - 18
    C18 - Ace Franklin Johnson -24

    Bemanning Poseindon's Mermaid:
    Sid - Leopold Smiths - 24
    Vluuv - Bee - 19
    SuperCookie - Luce Damians - 20

    Het volk, de Aveloniërs:
    Endure -: Ayiana Kateri Chestio - 21
    MustacheMe - Phani Cinta Carabét - 11
    MoonyLove - Katy Griffin - 14

    'Regels'
    Ik wil niet echt regels opgeven, maar heb liever wel dat jullie je hieraan houden of het onthouden.

    - Doe alsjeblieft je best om een redelijk stukje neer te zetten, dus niet 1 regel en dan denken ‘klaar’. Mocht je geen inspiratie hebben voor langer stuk, meld het dan gewoon. En nee, je hoeft niet 800 woorden te schrijven, zelf niet als anderen dat wel doen, maar 5 regels moeten je vast wel lukken.
    - Wil je je personage kwijt of stoppen? Zeg het dan, dan brengen we je personage even om het leven :P
    - De meesten vinden het niet prettig als je beslist wat hun personages doen, dus vraag het voor de zekerheid of ze het erg vinden of niet.
    - Je hoeft echt niet elke dag meteen te reageren op elke post, maar wacht alsjeblieft niet een week met posten. Ga je weg? Meld het dan en stuur je personage even op pad, laat hem/haar bijvoorbeeld verdwalen in de rimboe.
    - Houd je alsjeblieft aan de verhaallijn en als je een ‘speciaal’ personage wilt, vraag het dan even, ik sta open voor interessante personages die het verhaal leuker maken.
    - Don’t be scared. Stuur je personage gewoon op anderen af, bekijk desnoods de RPG Handleiding site voor tips. Weet je nog steeds niks? PB mij of een ander dan om te vragen waar zijn personage is en of die naar jouw personage kan gaan.
    - Verhaal kwijt? Stop dan niet zomaar zonder wat te melden, maar vraag waar de rest is of om een kleine samenvatting.
    - Er zijn een hoop personages nodig, maak er gerust meer en je kan ook voor niet bestaande personages schrijven natuurlijk! En kijk ook een beetje welke 'groep' nog weinig personages heeft en dergelijke!

    Nogmaals; Niet echt regels, maar meer dingen om jullie aan te herinneren [;

    [ bericht aangepast op 16 nov 2011 - 20:18 ]


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Ik ben er vandaag niet al te veel meer, maar maak gerust aan, ik zal dan later in de avond of morgen alles updaten.

    Als het om de bijzondere rollen gaat, zoals kapitein van de Poseindon's Mermaid, dan is het gewoon wie het eerst reageert krijgt hem!


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Wat moet je invullen? :3


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Yay, ik zal zo Oli even aanpassen en posten ^^
    En ik ga nog een ander persoontje er bij verzinnen ;3
    En en en.. Is Nate er niet meer? TT_TT

    Vluuv schreef:
    En en en.. Is Nate er niet meer? TT_TT


    Jawel, ze is hem er vergeten bij te zetten, volgens mij :')


    Home is now behind you. The world is ahead!

    MustacheMe schreef:
    Wat moet je invullen? :3


    Naam, leeftijd, uiterlijk, karakter, likes & dislikes, verleden, liefde, extra (:


    Home is now behind you. The world is ahead!

    Yay, ik wil meedoen, maar dit word dan de eerste rpg waar ik aan meedoe dus niet boos worden als ik het fout doet of zo n,n


    Don't forget to b.r.e.a.t.h.e

    Sid schreef:
    (...)

    Jawel, ze is hem er vergeten bij te zetten, volgens mij :')

    Oh, thank god. Nate is geweldig.

    @MoonyLove- Tuurlijk niet, leuk dat je mee doet ^^

    Sid schreef:
    (...)

    Naam, leeftijd, uiterlijk, karakter, likes & dislikes, verleden, liefde, extra (:


    Ayai kapitein


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Vluuv schreef:
    (...)
    Oh, thank god. Nate is geweldig.

    @MoonyLove- Tuurlijk niet, leuk dat je mee doet ^^


    Haha dan ga ik zo invullen :3


    Don't forget to b.r.e.a.t.h.e

    Rol: Bemanning Medusa
    Naam: Ticimo Carabét (Spreek uit: Tietjsimo Ksarabeet)
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk:


    Ticimo Heeft golvend bruin haar die meestal zoals op de foto zit. Hij heeft bruin/groene ogen en is meestal lichtelijk ongeschoren.
    Karakter: Ticimo Is een echte charmeur en romanticus. Hij legt snel sociale contacten en kan het met iedereen vinden. Hij kan heel brutaal zijn en durft dingen die niet veel mensen durven. Hij heeft zijn familie, een jongere broer, twee oudere zussen en zijn ouders moeten achterlaten. Hij mist ze heel erg, dat is dus ook de reden dat hij niet vaak over ze praat.
    Likes: Vrouwen, eten, de zee, uitgaan, drank.
    Dislikes: Ticimo heef niet zoveel dislikes, hij is vrij wel altijd optimistisch
    Verleden: Ticimo is opgegroeid in een niet hele arme familie. Zijn vader was schipper (geen piraat), zijn moeder werkte bij de bakkerij, zijn twee zussen doen aan naaiwerk en zijn jongere broertje leert voor edelsmid. Zijn ouders waren het er niet mee eens dat Ticimo piraat werd, onlangs zijn ouders is hij het toch geworden en reist nu al lang met het schip mee.
    liefde: Ticimo heeft zijn ware liefde nog niet ontmoet en wil dit ook liever niet, aangezien hij meereist met een schip en zijn liefde dan weinig zou zien.
    Extra: Ticimo kan totaal niet overweg met kanonnen en pistolen, maar hij is een meester in zwaardvechten. Door het vele zwaardvechten is hij ooit eens geraakt en daardoor loopt er een litteken van zijn linker schouder naar iets voor zijn navel.
    [Zo goed?]

    [ bericht aangepast op 30 okt 2011 - 16:26 ]


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Ik zal mijn 2 schatten ook nog eens herintroduceren (:
    Say hello to:


    Naam: Tristan Wright
    Roepnaam: Tristan
    Leeftijd: 22
    Geslacht: man
    Uiterlijk: Tristan laat zijn bruine haar groeien tot het bijna aan zijn schouders komt en laat het dan weer erg kort knippen. Hij heeft groene ogen, hoge jukbeenderen, dunne lippen en een baardje. Hij heeft twee grote lange littekens op zijn rug. Tristan heeft een normale lengte, niet abnormaal groot en niet abnormaal klein en is ook maar gemiddeld gespierd.
    Hij draagt gewoon laarzen en een zwarte broek, een wit hemd, een riem met een pistool en een rapier aan, een gouden ringetje in zijn rechteroor en meestal een rode sjaal om zijn haar uit zijn ogen te houden.


    Karakter: Tristan heeft een vlotte babbel (soms gewoon een grote mond) en een messcherp verstand, maar dat laatste laat hij niet erg opvallen. Hij kan situaties goed beoordelen en heeft het talent om zichzelf uit onaangename situaties te helpen, waar hij een beetje te veel naar zijn zin in verzeilt raakt. Hij is nobel en charmant, niet in te schatten en op zichzelf, slordig en onhandig (behalve met zijn rapier), een optimistische levensgenieter en een goede leugenaar. Hij geloofd in een god, niet diegene waar brave burgers in geloven, maar de Naamloze. Tristan is bijna verslaafd aan gevaar. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij hem, maar hij trekt problemen aan en is niet extreem geduldig. Tristan heeft het hart op de juiste plaats. Meestal.
    Likes: Drank, dronken zijn, zijn rapier ‘Jane’, winnen, avontuur, vrouwen Abby, uitdagingen, lachen, mensen voor de gek houden
    Dislikes: Verveling, verliezen, wachten, koude, zeurende mensen, kapitein Olivier
    Liefde: Tristan is samen met Abby, over wie hij zich soms erg beschermend voelt.
    Verleden; Tristan is wees geworden op zijn vijfde, door de pest. Hij is gelukkig niet bij slavenhandelaars terechtgekomen, maar in het huis van een rijke, jonge weduwe die zich over hem heeft ontfermt. Ze verplichtte hem lessen te volgen in talen, wiskunde en leerde hem zelf fijne manieren. Daar is hij tot zijn 16e gebleven, tot ze hertrouwde met de eigenaar van een katoenplantage in Guyana en naar daar verscheepte. Tristan kon de man niet uitstaan en liep weg terwijl ze inscheepten. Daarna kwam hij terecht bij een niet-alledaagse, supergesofisticeerde dievenbende, the brothers of deception, waar hij naast zakkenrollen ook een beetje worstelen en messenwerpen leerde, niet meer, omdat hij helemaal tegen geweld was. Van het leven op zee weet Tristan bijna niets, waardoor hij (samen met zijn aangeboren onhandigheid) waarschijnlijk een van de slechtste piraten ooit aan boord is. Tristan had bij de bende naast een vriendengroep ook een god gevonden, namelijk de Naamloze. De Naamloze is er voor iedereen die buiten de wet staat; hij geeft en neemt en is prima als je een houvast nodig hebt. Hij is tot zijn 18e in de bende gebleven, tot ze werden verraden en allemaal opgehangen. Behalve Tristan dus, omdat de verrader nog bij hem in de schuld stond. Toen de bende was opgerold, is Tristan hun fortuin gaan ophalen in een geheime kluis. Door dit voorval is hij nogal op zichzelf geworden. Daarna is hij beginnen rondtrekken, maakte hier en daar vrienden, smokkelde en stal soms nog eens wat om zo uiteindelijk met een paar bevriende smokkelaars in Tortuga te strandden.
    Extra 1: Tristan heeft in die jaren van smokkelen en zwendelen één man tot aartsvijand gemaakt: luitenant Edward Henry Haugh. Hij was degene die the brothers of deception oprolde: hij kende de leider van zijn jeugd en wilde hem kapotmaken. Haugh kon het ook niet kon verkroppen dat er blijkbaar één lid meer was dan het aantal dat hij had doorgespeeld gekregen van de verrader, want dat maakt zijn werk incompleet en als er iets is waar luitenant Haugh niet tegen kan… Ook Tristans illegale praktijken na de bende, maakten hem een doorn in het oog van de luitenant.
    Toevallig liep Haugh Tristan tegen het lijf tijdens het enteren van een smokkelaarschip. Haugh bezorgde hem toen de 2 wonden op zijn rug (hetgeen wat misliep was dat Tristan, die zich naar goede gewoonte altijd uit problemen uitpraatte, voor de eerste keer geen gehoor kreeg en zich nog niet kon redden met een zwaard). Tristan heeft Haugh op het laatste moment nog kunnen afstraffen (eigenlijk geheel toevallig, door uit te glijden op het natte dek) met een litteken in zijn hals, net voor hij zichzelf overboord wierp/struikelde. Sindsdien zit Haugh achter hem aan, om finaal met Tristan af te rekenen, zoals hij “in het begin al had moeten doen.”
    Toen Tristan maanden later weer hersteld was, is hij als een gek beginnen oefenen met een rapier om nooit meer zoiets mee te maken en ondertussen is hij zijn gelijke nog niet tegengekomen.
    Tristan Wright is ook niet zijn echte naam, maar de naam die hij van de weduwe kreeg. Zijn echte naam heeft hij nooit tegen iemand willen zeggen, behalve dan tegen Abby, net zoals wie zijn ouders precies waren en wat ze deden.
    Extra 2: Tristan is ook niet de lieveling van de kapitein. Die laatste heeft recent zijn geliefd rapier Jane gestolen, maar dat weet hij nog niet.


    Naam: Natambu Mmba
    Roepnaam: Nate, Europeanen kunnen zijn naam dikwijls niet juist uitspreken en dan heeft hij liever dat ze hem zo noemen.
    Leeftijd: 25
    Geslacht: man
    Uiterlijk: Natambu is een mulat. Hij heeft heel kort bruin haar, bijna zwarte ogen, een platte neus en vrij dikke lippen. Hij heeft een snor en een baardje. Natambu is niet bijzonder groot en verassend veel sterker dan je zou denken. Hij draagt doorgaans een zwarte broek en gilet, met of zonder hemd, stevige laarzen en is altijd (zichtbaar en onzichtbaar) gewapend, hoewel hij liefst met zijn blote vuisten (en een boksbeugel) vecht.


    Karakter: Natambu is positief, trots, arrogant, gewelddadig, koppig en heel zelfverzekerd. Hij speelt het spel zoals de meesten niet eerlijk, maar hij is zo listig en beangstigend dat niemand daar iets op durft te zeggen. En anders pakt hij hen wel terug.
    Natambu is een goede spreker en een geboren leider, maar hij gebruikt mensen uitsluitend voor zijn eigen profijt. Liefde is voor watjes en vrouwen, waar hij trouwens niet hoog van oploopt. Die zijn er om te neuken en te koken, verder moeten ze hun mond houden.
    Hij is vriendelijk, tot mensen niet meer doen wat hij van ze verlangt, en een tikje te snel kwaad. Natambu schrikt niet terug voor sadistische praktijken en is een echte doorbijter, door zijn harde jeugd.
    Likes: Vechten, winnen, drank, seks, macht, geld
    Dislikes: Mensen met meer macht dan hij, mensen die niet luisteren, zwakkelingen, verliezen, Abby
    Verleden; Natambu’s moeder was een slavin (de keukenhulp), zijn vader een blanke koopman. Toen hij een jaar of 13 was, werd hij verkocht aan een oude Fransman als gezelschap voor diens kleinkinderen. Die oude Fransman stierf in zijn slaap toen Natambu 16 was en samen met de zwarte kokkin, de tuinman en een flink deel van geld van de Fransman (waar ze valse documenten van lieten maken om hun vrijheid te bewijzen), vluchtte Natambu terug naar Afrika, om zijn moeder te vinden. Helaas kwam hij te laat en was zijn moeder een jaar eerder gestorven. Woedend heeft hij toen het huis van zijn vader in brand gestoken en gezworen dat hij iets zou bereiken in zijn leven. Vervolgens begon hij te werken als opzichter op slavenschepen (eerst Franse, daarna een Engels), waar hij opvallend onverschillig en wreed was voor de slaven die werden vervoerd. Natuurlijk kreeg hij minder betaalt dan de blanken, maar hij was tenminste vrij. Zo voer hij een paar jaar de driehoek tussen Afrika, Amerika en Europa. Tijdens die reizen kwam hij ook in contact met piraten en hun levenswijze begon hem hoe langer hoe meer aan te trekken. Een paar maanden geleden nam hij de beslissing om er ook een te worden en liefst dan kapitein.
    Extra: Natambu kan amper lezen en nog minder schrijven, maar genoeg om zich te redden. In kaarten interpreteren is hij wel een krak.

    [ bericht aangepast op 1 nov 2011 - 9:04 ]


    Home is now behind you. The world is ahead!

    Yay, Natambu _O_
    En Ticimo is ook zeker niet slecht, hehe :3
    Trouwens, Tinne, is Mulat gewoon een bepaald Afrikaans volk? Want ik moest laatst voor Ak zo'n opdracht maken en daar stond ook iets in over Mulatten en Afrikanen, maar ik wist niet wat het verschil was :0 Het enige wat ik dacht toen ik "Mulat" zag staan was "...Nate 0-0". Hehe.

    Wanneer beginnen we? :3


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Waarschijnlijk als er wat meer mensen zijn, en als Endure heeft gezegd dat we kunnen beginnen ^^
    Ik ben trouwens druk bezig met mijn mensjes ^^

    :C
    Ik hoop zo snel mogelijk,
    Mag ik nog een rolletje maken? :3


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."