• Ik ben een verhaal aan het maken over een talentenjacht alleen heb ik nog concurenten nodig!
    Het mag mannelijk of vrouwelijk zijn en het talent moet wel iets uitvoerbaars zijn! De eerste 20 rollen worden gebruikt.
    Dit moet je even vermelden!

    Naam;
    Achternaam;
    Volledige naam;
    Roepnaam;
    Uiterlijk;(lieft foto)
    Karakter;
    Geboortedatum;
    Familie; (vader, moeder enz.)
    Talent;
    Zwakke punt;



    Heel erg bedankt!Als je het verhaal wilt lezen kijk dan even bij mijn story's.

    xxx


    it's all just a game

    Naam; Lyen
    Achternaam; Haeverton
    Volledige naam; Lyen Carola Haeverton
    Roepnaam; Lyen
    Uiterlijk;


    Karakter; Lyen is een heel vrolijk en lekker gek meisje, ze maakt snel vrienden. Ze helpt graag mensen, ze blijft altijd vriendelijk tegen iedereen, soms zelfs te. Zelfs als mensen haar beledigen kan ze het niet over haar hart verkrijgen om een lullige opmerking te maken. Lyen wil graag in de spotlights staan, ze houdt namelijk erg van aandacht. Ze kan er niet tegen als mensen niet naar haar luisteren, en word dan ook heel chagrijnig als dit gebeurd. Lyen is een echte doorzetter en kan zich er ook mateloos aan irriteren als mensen na een tijdje zich niet meer inzetten voor iets, maar ze zal zelf dan niet stoppen en gewoon net zo lang doorgaan totdat het haar lukt.
    Geboortedatum; 13 oktober in het jaar 1993. Lyen is dus net 18 geworden en daar is ze heel erg trots op. Nu mag ze auto rijden, ze is bezig om haar rijbewijs te halen.
    Familie; Lyen heeft alleen nog een oudere zus, Fae. Hun ouders zijn overleden.
    Talent; Lyen kan prachtig vioolspelen.
    Zwakke punt; Ze kan er absoluut niet tegen om te verliezen.

    [ bericht aangepast op 16 okt 2011 - 11:25 ]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Naam; Evangeline.
    Achternaam; Harrison.
    Volledige naam; Evangeline Rosie Harrison.
    Roepnaam; Evangeline heeft geen roepnaam. Iedereen noemt haar bij haar gewoon 'Evangeline' en daar heeft ze geen problemen mee.
    Uiterlijk;


    Melissa Molinaro.
    Karakter; Evangeline is een meisje die niet bepaald 'slim' is. Ze maakt altijd de domste opmerkingen, waar toch iedereen om kan lachen. Iedereen denkt dat ze doet alsof ze dom is, maar dat is zeker niet waar. Evangeline is echt een hartstikke lief meisje, tegen iedereen. Maar als je haar of iemand die haar dierbaar is pijn doet, zal je het wel weten. Ze kan niet tegen die mensen die denken dat ze de beste zijn, terwijl ze dat helemaal niet zijn. Ze heeft vaak genoeg met die lui te gevochten, doordat ze zeiden dat Evangeline de slechtste danseres ooit was. Nee, je moet haar ook zeker niet beledigen.
    Geboortedatum; 5 januari 1993.
    Familie; Haar enige familie zijn de mensen van haar dansgroep, die op straten danst. Evangeline's ouders sloegen haar meestal als ze weer eens niet deed wat hun van haar wouden. Zo moest ze allerlei vieze dingen doen van hun en uiteindelijk kon ze daar niet meer tegen. Doordat ze wel vaak danste, het liefst elke dag, kwam ze terecht bij de groep die haar ontvingen als een nieuw familielid.
    Talent; Ze kan dansen als de béste. Zo doet ze hiphop en streetdance, maar vindt ze ook ballet of cheerleaden leuk. Evangeline doet echt van alle soorten dansen.
    Zwakke punt; Ze heeft absoluut geen doorzettingsvermogen. Verliest ze één keer? Dan wilt ze al niet meer, omdat ze bang is dat ze altijd gaat verliezen. Toch weten de mensen uit haar groep er weer voor te zorgen dat ze doorgaat.

    [ bericht aangepast op 16 okt 2011 - 16:16 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Naam; Elysa
    Achternaam; Sold
    Volledige naam; Elysa Monday Sold
    Roepnaam; Elys
    Uiterlijk;

    Elys heeft grijs blauwe ogen, en lang donker blond haar, ze is een knap meisje en volgt de laatste mode, veder is ze 1.60 lang.
    Karakter; Elys is een aardig meisje, meeste mensen zeggen dat ze perfect is, ze heeft alles, ze is rijk en aardig, ze is slim, behulpzaam.
    Elys doet nooit uit de hoogte en is erg rustig. Ze schrikt heel gauw omdat ze meestal zeer geconcentreerd is, ze kan zich mega goed verplaatsen in anderen, maar als je gemeen tegen haar doet kan ze aardig boos worden. Veder is ze meestal erg stil, ze leest liever een boek of luistert naar iemand dan dat ze zelf praat. Ze doet het liefst dingen alleen, want zo is ze groot gebracht, alleen.
    Geboortedatum; 17 november 1995, ze is dus bijna 16
    Familie; Ze heeft een super rijke familie, ze heeft nog 2 oudere broers een tweeling (Maxwell en Mattew) en is daarom papa's kleine prinsesje en krijgt ze alles wat ze wil. Alleen iedereen is altijd aan het werk dus heeft ze de meeste dingen van zichzelf geleerd, en is ze erg zelfstandig.
    Talent; Elys kan zingen als een engeltje en begeleid zichzelf meestal met de piano.
    Zwakke punt; Ze kan niet tegen drukte

    Naam; Jason
    Achternaam; Fields
    Volledige naam; Jason Mitchell Fields
    Roepnaam; Jason/Mitch
    Uiterlijk;(lieft foto)Klik
    Karakter; Zacht en verlegen bij meisjes. Hij voelt zich niet vaak op zijn gemak. En kan dan ook niet een gesprek goed op gang houden. Bij jongens is hij zichzelf, hyper en luid. Vaak wordt hij op school uit de les gestuurd omdat hij zoveel praat. Zovaak dat zijn vader een keer moest komen, hij heeft ervoor gezorgd dat hij mocht blijven. Hij is sportief, en lief voor zijn dierbaren.
    Geboortedatum; 14-02-1995
    Familie; Zijn vader Luke(36) zit in het leger en is bijna nooit thuis. En zijn moeder Karin(35) werkt thuis. Zijn broertje(12)Kenny en zijn tweeling zus(16)Katy, hij woont in een groot huis.
    Talent; Zingen, gitaar spelen en drummen.
    Zwakke punt; Dansen.


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Naam; Anna
    Achternaam; Sulyton
    Volledige naam; Anna Calliphe
    Roepnaam; Anna/Cally
    Uiterlijk;


    Anna heeft blond haar dat tot net over haar schouders rijkt. Haar ogen zijn heel donker bruin. Ze is 1,68 M lang.
    Karakter; Anna is een heel verlegen meisje, dat zich het liefst helemaal op de achtergrond plaatst. Tenzij ze je heel goed kent en er verder niemand is. Dan is ze hartstikke spontaan en soms zelfs hyper. Anna kan helemaal opgaan in de dingen die ze leuk vind en om de dingen die ze haat moet ze 's nachts vaak huilen. Ze is heel gevoelig voor wat andere mensen vinden en denken en is daarom liever alleen. Ze is namelijk simpelweg bang dat mensen slechte dingen van haar vinden of denken. Ook heeft ze last van concentratie problemen wanneer er om haar heen gepraat word.
    Geboortedatum; 15-06-96
    Familie; Anna's gezin bestaat uit haar ouders, haar zus en hun kat Lessy. Anna kan geweldig goed opschieten met haar vader Jakob. Hij levert weinig kritiek op haar en heeft ook interesses die zij ook heeft. Zo werkt hij met Mercedes (hij maakt ontwerpen voor de AMG fabriek), wat Anna helemaal geweldig vindt. Met haar moeder Catherina kan ze minder goed overweg. Bij haar moeder moet alles perfect zijn en dus zeurt ze vaak over de kleinste dingen tegen Anna. Haar zus lijkt ook op haar moeder, maar heeft soms buien waarin ze meer op haar vader lijkt. Op die momenten zijn Anna en haar zus Liz de beste vriendinnen, maar verder mijdt Anna haar liever. De kat daarin tegen is Anna's grootste maatje. Anna doet alles met dat beest en praat hele verhalen tegen hem, omdat ze dat aan bijna geen enkel mens durft te vertellen.
    Talent; Anna kan samen met haar danspartner geweldig goed stijldansen. Helaas mogen ze door hun jonge leeftijd nog niet meedoen aan Wk's. Daarom raadde hun lerares ze mee te doen aan deze talentenjacht.
    Zwakke punt; Faalangst. Iedere keer dat Anna op moet treden, moet er eerst 100 keer tegen haar gezegd worden dat ze het kan, voor ze weer rustig is. Als de muziek start is dit echter geheel weg en gaat ze helemaal op in haar dans.

    Ik maak zo haar danspartner wel ;)


    Happy Birthday my Potter!