• ik een story, het maakt niet uit wat. maar k heb gwn een leuke story nodig!! het liefst een story over Severus Snape maar het hoeft niet! als je dus wil dat je story gelezen word, zet hem der gwn bij en ik kijk of het wat voor mij is!!
    alvast bedankt allemaal!! (flower)
    xxx DracoXmalfoy


    I’m either gone in an instant or here 'til the bitter end




    Link in plaatje: Het is Fantasy en onbekende personen: 9 hoofdstukjes ^^

    Vittoria; Een vreedzame wereld met perfecte balans.
    Dit alleen door de legendarische Diamond of Balance, die millenia geleden
    door de 3 Fates is gecreëerd.

    Op een kalme winterdag wordt deze balans verstoord, waardoor de zon compleet van de hemel verdwijnt.
    Paniek breekt uit. Gebeden worden niet gehoord.
    Vittoria is een grote chaos.

    Niet lang hierna, in The Forest of Ce Dubh, verscheen een spookachtig meisje. Clotho, de eerste van de 3 Fates.
    In haar hand heeft ze een ronde, witte steen, met een gekleurd pentagram er ingekerft.
    Het enige wat Vittoria nu nog kan redden.


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Ik weet niet of je van One Direction houdt maar hier komt ie dan :p

    Can't change the facts - Harry Styles

    Aan de kust van Seattle ligt één van de beste hotels van de wereld. Cruz Hotel. Het hotel heeft 5 sterren en is dan ook niet de goedkoopste. In het hotel woont onder andere Hailey Cruz. Hailey is de dochter van de beroemde Austin Cruz die het hotel beheert. Hailey's ouders zijn toen ze klein was al gescheiden. Haar moeder wilt niks meer met haar te maken hebben dus woonde ze daarna bij haar vader. Ze vloog altijd met haar vader mee van hotel naar hotel. Omdat haar vader meer Crus hotels heeft dan alleen die in Seattle. Hailey heeft daarom al veel van de wereld gezien. Maar op haar 16e wou ze dit niet meer. Ze was het zat dat ze om de maand in een andere werelddeel zat en nooit echt de kans had om echte vriendinnen te maken. Omdat haar moeder niks meer met haar te maken wil hebben mocht ze van haar vader één hotel kiezen waar ze zou gaan wonen. Dat werd Seattle en daar woont ze nu al een jaar. Haar leventje gaat gewoon haar gangetje totdat ze de leden van One Direction ontmoet.


    Never give up the one you love.

    Perongeluk dubbel geklikt -,-

    [ bericht aangepast op 9 aug 2011 - 21:05 ]


    Never give up the one you love.

    Dit verhaal van Rebelicious gaat over Snape :Y)

    Scarecrow
    Emily O. Scarlett en Carlo Kannewasser zijn een koppel. Ze zijn gelukkig samen, maar iedereen weet hoe het afloopt met Carlo ... hoe vergaat het dan met Emily?
    Harry Potter moet en zal haar de verklaring geven voor die rare nacht waarin haar vriendje het leven losliet, maar Emily is daar nog niet klaar voor. Ze zakt weg in haarzelf en een fantasie die werkelijkheid werd, of was het omgekeerd?
    Emily belandt in een vreemde plaats, probeert om verder te gaan met haar leven. Dit lukt niet al te vlot als alles waar je in geloofde plots niet echt blijkt te zijn ...


    Marked and Bitten
    Één maand tijd, 30 dagen om hem voor te bereiden, 30 dagen die altijd uitgesteld worden. De wonden helen maar de druk verhoogt. Ook twijfel heerst. Meerdere vragen blijven constant branden in zijn geest. Hij snapte het niet, Fenrir was een vriend van de familie. Maar zijn de wonden erg genoeg en zal hij uiteindelijk veranderen?
    Is Draco bang genoeg om iets te doen dat voor hem onmogelijk lijkt en Remus Lupin om hulp te vragen?


    Have you ever had sex with a piece of fruit? Was it a melon? [Nathan Young]

    Onbekende personen, misschien vindt je dat ook wel wat? Omg ik reageer echt in al die topics zeg..



    Liberty Micheals heeft alles wat haar hartje begeert. Een van de beste banen in de stad, drie geweldige vriendinnen en de mooiste Gucci tas die je ooit hebt gezien. Ze heeft alles, alles behalve een man.

    Wanneer ze dan ook voor haar baan bij het succesvolle tijdschrift Panter een column mag schrijven, heeft ze gelijk haar onderwerp gevonden: Mannen. Haar slachtoffer is Callum Grey, een zeer knappe man die ze ontmoet op een camping in Zeeland. Alles over hem zet ze in haar column over "het leven van de man”, die vol staat met foto’s en vooral commentaar op alles wat hij doet. Lezers zijn dol op de blonde Callum en hij raakt erg geliefd onder het publiek, maar de man zelf weet nog altijd van niks. Bovendien zijn niet alleen de lezers dol op Callum, nee, ook bij Liberty beginnen de gevoelens te komen en dus ontstaat tussen hen langzaam een kleine romance.

    Maar wat gebeurd er als Callum erachter komt en leest wat er allemaal over hem is geschreven? Zijn Liberty en hij dan nog steeds zo close, of zet het de hele wereld op z’n kop en is ze hem voor goed kwijt?

    The Journalist with the Gucci bag


    Wanneer Juliet in haar gloednieuwe auto wordt aangereden is ze alles behalve vrolijk. Alsof alles één grote grap is beweert de jongen die haar heeft aangereden ook nog eens een prins te zijn. Juliet gelooft hier totaal niks van, totdat de jongen in plaats van alleen de schade te vergoeden, een totaal nieuwe auto voor haar koopt op de voorwaarde dat ze met hem uit gaat. Juliet stemt hiermee toe en zodra ze haar vriendinnen over deze nieuwe lover vertelt wijzen ze haar alleen maar op het fortuin dat hij heeft en dat zet Juliet aan het denken. Want vindt ze deze jongen wel echt leuk, of is hij als je om het geld heen kijkt toch niet een echte “droomprins”?

    De prins met de creditcard


    “Love is a contradiction.”



    Niet alle prinsessen zijn de gelukkigste wezens op aarde. Er zijn er ook die opgesloten worden in een toren, wachtend tot ze uitgehuwelijkt worden aan de één of andere graaf...

    My Life in Hell


    :Y)


    ... But I'm weak, and what's wrong with that?