• 5 best friends,4 houses,Many secrets, 1 death?,Way too much scandals,1 Blackmailer.

    5 beste vriendinnen sinds hun eerste jaar op Hogwarts. Verdeeld in de 4 afdelingen. 2 ervan zitten in Slytherin , 1 in Gryffindor, 1 in Hufflepuff en 1 in Ravenclaw. Maar dat maakte hun niks uit , ze hadden hun eigen groepje en dachten dat ze nooit gescheiden zouden worden. Totdat er een dood gaat. Na de dood van hun vriendin groeiden ze uit elkaar. Er waren altijd al vele schandalen en geheimen geweest in hun vriendschap. 2 jaar na de mysterieuze dood krijgen alle 4 de vriendinnen ineens briefjes,tekens. Ze worden geblackmailt en hun leventjes worden totaal overhoop gegooit. Maar wie blackmailt hun? Wie bedreigt hun met de dood? Is hun vriendin wel echt gestorven? Waarom gebeurt dit ?


    Rollen (:
    #Vriendin uit Gryffindor
    #Vriendin uit Ravenclaw
    #Vriendin uit Hufflepuff
    #dode vriendin uit Slytherin.
    #Mede studenten
    #Nieuwe leeraar.
    #Nieuwe[beste] Vriendin van Vriendin Gryffindor/Ravenclaw/Hufflepuff!
    #whatever u think I could use (:

    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    bloedstatus:
    Karakter uitgebreid:
    Uiterlijk beschrijving+foto:
    Toverstok:
    Patronus:
    Minst leuke vak:
    Favo vak:
    Huisdier:
    Hobby's:
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen:
    Extra’s:
    Waarschuwen:
    Suggestie voor de titel:



    A/N: Dit verhaal is geinspireerd door Pretty Little Lairs. Maar het word niet hetzelfde.

    [ bericht aangepast op 7 aug 2011 - 12:52 ]


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    ik ben niet goed in rollen verzinnen, maar waarschuw je me als je begint ?


    "You'll stay with me?" "Until the very end."

    Rol: vriendin uit griffoendor
    Volledige naam: Anne Maria Rosa Wilmes, roepnaam Rosa.
    Bijnaam: Roos, Ro
    bloedstatus: halfbloed
    Karakter: Rosa is een lieve meid met veel vrienden. Ze is slim en begripvol en ontzettend succesvol. Ze haalt goede resultaten zonder echt enigszins haar best te doen op school. Ze is ontzettend creatief en origineel en heeft een goed gevoel voor humor. Rosa is echt een meisje waar je wat aan hebt, wanneer je hulp vraagt is zij de gene die je hulp zou bieden. Ze is een meisje met veel geduld en warmte. Ze is vastberaden en wilt altijd haar doel bereiken. Wanneer je iemand waar ze om geeft hebt beledigd zal je er niet makkelijk vanaf komen en zal ze het je niet erg makkelijk maken. Maar voor de rest is Rosa een lieve meid die een goed gevoel voor humor heeft en het leuk vind om leraren te treiteren om vervolgens weer bij ze te slijmen. Ze houd ervan om te discussiëren en geeft niet makkelijk haar ongelijk toe. Ook is ze erg zelfverzekerd maar je zou der nou weer niet arrogant kunnen noemen. Liefde en vriendschap is heel belangrijk voor haar en ze zou niet weten wat ze er zonder mee zou moeten.
    Uiterlijk: Rosa heeft prachtig lang goudblond haar dat ze meestal los laat hangen zodat het sierlijk met haar bewegingen mee kan dansen. Ze heeft licht blauwe ogen en een lichte huid wat snel gebruind word door de zon. Ze is niet langer dan 1.63.


    Toverstok: wijnstok, drakenbloed, 24.4 cm en vrij buigzaam.
    Patronus: een zeearend
    Minst leuke vak: Verweer tegen de Zwarte Kunsten, omdat ze het gewoon een verschrikkelijk vak vind. Zelf lijkt ze niet echt een reden te kunnen verzinnen, maar ze houd er gewoon niet van.
    Favo vak: toverdranken, omdat ze Snape een geweldige leraar vind. Velen Griffoendors zijn het niet met haar eens, maar Rosa vind hem gewoon ontzettend fascinerend en denkt dat hij gewoon een vrouw mist en daarom zo'n zuurpruim is.
    Huisdier: Rosa heeft een klein dwerguiltje die ze loeloe noemt. Ze heeft de naam van haar jongere zusje, Loïsa die Rosa altijd zo noemde toen ze nog een peuter was.
    Hobby's: Rosa houd ontzettend erg van paardrijden op haar paard, lezen, schrijven, feesten en shoppen en nog veel meer. Rosa heeft zelf 2 paarden omdat ze op een boerderij wonen vlakbij "het nest". Dat is dan ook de reden waarom ze de Wemels zo goed kent.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Rosa woont eigenlijk bij mensen die niet haar echte ouders zijn. Haar echte vader is een dooddoener en heeft geen idee dat hij een dochter heeft. Haar moeder is overleden bij haar geboorte. Maar wanneer haar vader Rosa zou zien, zou hij gelijk weten dat zij zijn dochter is: Ze heeft zijn ogen en neus. Haar vader leeft nog. Draco lijkt haar soms ergens van te herkennen omdat haar vader in de vakanties nog wel bij de familie Malfoy over de vloer wilt komen, maar Draco is te dom om te bedenken dat Rosa nog wel eens zijn dochter kan zijn.
    Extra’s: Rosa is ontzettend muzikaal en heeft een prachtige stem. Ook heeft Rosa altijd een crush op George Wemel gehad.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2011 - 22:23 ]


    ed westwick <3

    Zeg Alysha, nu alweer een nieuw verhaal? (:
    Ik ga een rolletje invullen!

    Rol: Vriendin uit Ravenclaw
    Volledige naam: Eliina Brendy Sallonen
    Bijnaam: Lina
    bloedstatus: Eliina komt uit een volbloed familie uit Scandinavië, maar haar ouders zijn niet meer bij elkaar. Eliina’s moeder gaat nu met een of ander belangrijk persoon die bij het ministry of magic werkt en woont ook in Londen. Eliina woont samen met haar vader en ‘’stiefmoeder’’ (een muggle) in Scandinavië.
    Karakter uitgebreid: Eliina is een apart meisje, ze reageert erg nonchalant op alles alsof het haar niks kan schelen en ze is enorm chaotisch. Ze oordeelt niet snel en probeert iedereen een kans te geven. Ze is vaak wat afwezig en is altijd wel bij haar vrienden te vinden. Ze kan erg laks zijn wat betreft school.
    Uiterlijk beschrijving+foto: Eliina heeft hele blonde haren en helder blauwe ogen. Als ze lacht krijgt ze kleine kuiltjes in haar wangen. Ze heeft een normaal postuur en een gemiddelde lengte. Ze valt goed in de smaak bij de jongens maar gaat er nauwelijks op in. Ze wordt altijd wel als een beetje gek gezien, maar dit vind ze helemaal niet erg. Eliina ziet dit juist als een positief punt aan haarzelf. Onder haar schooluniform draagt ze vaak afgetrapte gympen of juist stoere laarzen. Buiten school om vind je haar altijd wel in een leuke skinny jeans en een shirtje.


    Toverstok: Kers, 24,7 cm, drakenbloed
    Patronus: Een vos
    Minst leuke vak: Waarzeggerij, voorspellend rekenen
    Favo vak: transfiguratie, toverdranken
    Huisdier: Een kat, genaamd Silla
    Hobby's: Fotograferen is iets waar Eliina bijna altijd mee bezig is, foto’s van haar vriendinnen, het landschap en natuurlijk zet ze haar kat vaak genoeg op de foto. Daarnaast speelt Eliina ook gitaar, iets wat haar vader haar heeft geleerd en wat ze samen altijd doen.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Eliina komt uit een volbloed familie maar haar ouders zijn niet meer bij elkaar. Nu woont Eliina samen met haar vader bij een muggle, en Eliina weigert haar te zien als haar ‘’stiefmoeder’’, ze weet niks over het tovernaars bestaan. Wat ze niet weet is dat haar vader trouwplannen heeft.
    Extra’s: Eliina heeft nog een beste vriend, Andy, die een jaar hoger zit en ook in Ravenclaw. Andy wordt vaak gepest vanwege zijn alternatieve uiterlijk maar hij bijt altijd wel van zich af. Eliina en Andy hebben erg veel overeenkomsten en zien elkaar ook een beetje als broer en zus.

    [ bericht aangepast op 7 aug 2011 - 15:05 ]


    All our dreams can come true if we have the courage to pursue them.

    Rol: Vriendin uit Ravenclaw
    Volledige naam: Olive ...?
    Bijnaam: Oli
    bloedstatus: volbloed
    Karakter uitgebreid: ze is aardig, is heel erg slim, is heel erg verlegen
    Uiterlijk beschrijving+foto: donker blond haar en diep bruine ogen.
    Toverstok: 25 cm. Eenhoornhaar.
    Patronus: een kolibrie
    Minst leuke vak: geen
    Favo vak: allemaal
    Huisdier: een mooie, bruine uil
    Hobby's: lezen, huiswerk maken, verhalen schrijven
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: dat ze verliefd is op iemand maar het niet wil toegeven??
    Extra’s: ze is het beste in mensen genezen, bezweringen en gedaante verwisselingen.

    zo, hopelijk heb je er iets aan..
    en ik weet niet of ik het helemaal goed heb gedaan..
    want dit was de eerste keer>__<''

    de foto heb ik helaas niet.

    [ bericht aangepast op 6 aug 2011 - 22:03 ]


    “If I had someone like that in my life, I’d be very happy indeed.” - Bradley James

    Rol: Vriendin uit Gryffindor
    Volledige naam: Raya Elisabeth Zyta Savarin
    Bijnaam: Raya heeft geen bijnaam. Ze wordt het liefste gewoon bij haar voornaam genoemd, omdat je van haar naam niet echt een leuke afkorting kan maken.
    bloedstatus: Raya is een volbloeds heks. Haar ouders hebben allebei op Hogwarts gezeten. William Savarin is de baas des huize. Hij was vroeger ook ingedeeld bij Gryffindor, vanwege zijn trots, humor en doorzettingsvermogen. Santana Delgado is de moeder van Raya. Ze was vroeger ingedeeld bij Huffelpuff, vanwege haar lieve karakter en het zorgzame tegenover haar vrienden. De twee hebben samen een winkeltje op Daigon Alley waar ze toverdrankjes verkopen. Het winkeltje loopt goed. Verder hebben ze naast Raya nog twee zonen, Mitchell en Mick
    Karakter uitgebreid: Raya is een erg normaal meisje, eigenlijk. Ze heeft veel karaktereigenschappen van haar ouders geërfd, die vooral terugkomen in haar doen en laten. Ze is bijvoorbeeld erg sociaal aangelegd, ze maakt gemakkelijk vrienden en weet het eigenlijk altijd wel te vertellen. Toch is ze niet heel erg spontaan, omdat ze wel wat verlegen is aangelegd. Ze komt vaak erg nonchalant over, terwijl ze veel interesse in haar medemens heeft. Raya bezit heel wat humor, wat ze overduidelijk van haar vader en oudere broers heeft. Raya is een beetje jongensachtig, wat redelijk logisch is omdat ze eigenlijk altijd veel met haar broers heeft gedaan. Verder is Raya ontzettend intelligent, maar dit weet ze niet altijd even goed brengen. Ze heeft namelijk vaak bijdehante opmerkingen en verbetert mensen best vaak, wat niet iedereen even leuk vindt. Daarnaast is Raya nog niet eens het dapperste meisje, zeker niet voor een Gryffindor. Wat haar naar Gryffindor bracht, was het feit dat ze humor had, gemakkelijk vrienden maakt en haar intelligentie.
    Uiterlijk:


    Raya is niet per se het allermooiste en opvallendste meisje van de school, maar ze heeft wel wat als je naar haar kijkt. Dat is vooral de charme die ze van haar moeder heeft meegekregen. Raya heeft donkerbruin haar dat meestal met slag over haar schouders valt, en tot vijftien centimeter over haar schouders komt. Soms heeft ze het met een speldje of een haarband naar achteren zitten. Ze heeft donkerbruine ogen, die het contrast met haar haar erg leuk maken. Haar huid is zeer lichtgetint, wat meestal komt door de zon. Ze is slechts 1.55M lang en redelijk normaal gebouwd.
    Toverstok: Raya's toverstok is gesneden uit eikenhout en is 22 centimeter lang. Als kern is er een veer van een hippogrief gebruikt, die lichtgrijs van kleur was. De toverstok is redelijk licht van kleur en is redelijk buigbaar.
    Patronus: Een kangaroe.
    Minst leuke vak: Verzorging van fabeldieren. Raya is zo goed als bang voor ieder dier dat uitgelegd wordt en kan daarom nooit eens iets meedoen. Ze vindt het ook nog eens irritant dat ze altijd moet staan bij de les.
    Favo vak: Raya heeft iets met waarzeggerij. Ze vindt het heerlijk om in een glazenbol te kijken of een theekopje. Ze gelooft niet zo zeer in de toekomst, maar ze heeft er altijd plezier in.
    Huisdier: Raya heeft misschien wel het meest bekende huisdier van de school. Haar huisdier is een dikke, witte kat genaamd Drizzle. Deze kat is zo goed als altijd kwijt en het enige wat hij wil is eten, slapen en eten. Je komt hem overal, behalve bij Raya tegen.
    Hobby's: Raya speelt zeer actief toverschaak. Ze wedt er vaak mee en kan hele middagen het spel spelen, gewoon om zoveel mogelijk Galjoenen te verdienen. Verder houdt ze van de maandelijkse uitjes naar Hogsmeade, Quidditch wedstrijden bekijken en lezen.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Hier denk ik nog over na. (:
    Extra’s: Raya heeft al lang een oogje op Seamus Finnigan, maar geen denken aan dat zij dat ooit aan hem zal gaan vertellen.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Dode vriendin uit Slytherin
    Volledige naam: Romina Anestasia Martina LeStra
    Bijnaam: Romi
    bloedstatus: Volbloed
    Karakter uitgebreid: Ze is een gemeen meisje tegen de buitenweereld maar aardig tegen haar vriendinnen, ookal kon ze daar ook gemeen tegen doen. Er zijn veeel mensen die verdacht kunnen worden voor de moord op haar, als het over moord gaat dan, want ze had veel vijanden, waar onder een aantal leraren en winkeliers uit zweinsveld.
    Uiterlijk beschrijving+foto:

    Romina heeft bruin haar en bruine ogen, die meestal wel bewerkt waren met make-up. OP haar lippen zat meestal wel een licht gekleurde of zalm roze lipstick. Ook had ze altijd lipgloss bij zich, om haar lippen bij te werken.
    Toverstok: 35,6 centimeter, beukenhout met als kern doxy bloed
    Patronus: haar patronus was een paard
    Minst leuke vak: Gedaanteverandering
    Favo vak: Toverdranken
    Huisdier: Een klein katje met een lintje om haar nek, genaamt Diva, die aan een van haar vriendinnen is gegeven na haar dood.
    Hobby's: Roddelen, mensen iriteren, geen huiswerk maken, met vrienden rond hangen.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: ze is dood??
    Extra’s: Als het moord is, haar ouders staan ook op de lijst van verdachten omdat ze altijd ruzie met hun had, en er wel vaker bekent is geworden dat haar ouders haar het liefst dood wilde hebben, en zo ook een paar pogingen tot hebben gedaan.
    Waarschuwen: Ja alsjeblieft????
    Suggestie voor de titel:

    [ bericht aangepast op 7 aug 2011 - 10:16 ]


    "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." - Draco Malfoy

    Rol: Vriendin uit Hufflepuff
    Volledige naam: Abigale Olivia Odair.
    Bijnaam: Haar roepnaam is Gale, soms word ze wel eens bij haar achternaam geroepen.
    Bloedstatus: Gale is een volbloed heks, haar vader is een halfbloed en haar moeder is volbloed heks. Maar sinds haar vader geen dreuzels als ouders heeft, kan Gale volbloed zijn. De familie Odair is niet één van de rijkste in de toverwereld. Haar vader, Joshua is werkloos en is op zoek naar een baan, hij is ondanks dat een echt positievelling en weet zeker dat alles goed gaat komen. Haar moeder, Autumn Bowton heeft een eigen kledingzaakje die redelijk loopt, maar net niet goed genoeg om een heel gezin daarmee te onderhouden. Gale heeft één broer en één zusje. Haar broer, Niall is zeventien jaar oud en begint zijn laatste jaar op Hogwarts (Pas maar aan als Gale in het laatste jaar zit, dat hij al van school af is of zo), haar jongere zusje, Avery, afgekort tot Ever is elf en gaat dit jaar voor het eerst naar Hogwarts, ze zal terechtkomen in Ravenclaw. De familie Odair woont op de Wegisweg, boven de kledingzaak.
    Karakter: Gale is een spontane meid die overal wel een woordje voor klaar heeft liggen. Dat ze in Hufflepuff is ingedeeld betekend namelijk niet dat ze ontzettend schijnheilig is, of iets dergelijks. Ze is erg eigenwijs en kan soms nogal bot uit de hoek komen door haar opmerkingen, maar buiten dat is ze een erg lieve meid met een flink staaltje geheugen. Ze is redelijk slim, maar niet ijverig genoeg om te zijn ingedeeld bij Ravenclaw. Daar was ze zeker te lui voor, ze houdt ook niet van sporten en kijkt liever naar wedstrijden dan dat ze er zelf in mee moet spelen. Een flirterig typetje is Gale zeker, ze is een feestbeest, houdt van uitgaan en winkelen en is een echt meisje. Als er iemand hulp nodig heeft, dan is het Gale wel die je te hulp schiet. Ze is erg behulpzaam en heeft geen angst voor bloed of iets in die richting, ze zal je helpen tot het bittere eind en is een echte doorzetter. Vriendschap en respect is iets wat voor Gale erg belangrijk is, zonder vrienden zou ze letterlijk door de grond zakken en niet meer weten waar de uitgang is. Ze is erg gesteld op betrouwbaarheid en geeft mensen niet snel tweede kansen. Als het om geheimen gaat is ze een gesloten boek, anders geheimen zou ze alleen echt doorvertellen als ze ruzie met diegene had, maar heel vaak komt dat niet voor, sinds de meeste wel weten dat je Gale te vriend moet houden, met al de connecties die ze heeft. Gale bezit een redelijk kort lontje, die je eenmaal activeert als je over haar vrienden of haarzelf roddelt, ze is dan ontzettend kattig en kan wel eens wat klappen verkomen, ze zal er niet snel spijt van hebben en Gale is een meisje die níét graag haar excuses aanbied. Ze vindt dat ze altijd gelijk heeft. Buiten dit heeft ze ook nog eens een redelijk ochtendhumeur en zul je haar in die tijden niet met een glimlach op haar gezicht zien rondlopen, dat zeker niet. Gale plaats vaak sarcastische opmerkingen en is een redelijke pessimist, ze is een dierenvriend en vind een leugentje om eigen bestwil heus niet erg. Buiten dit alles is Gale dol op humor, vind ze het wel eens leuk om in de belangstelling te staan en schaamt ze zich bijna nergens voor, op een aantal dingen na.
    Uiterlijk:


    Gale is een mooi meisje om te zien en zeker niet lelijk, maar de knapste van de wereld hoef je haar nu ook weer niet te noemen. Ze heeft een blanke huid en een slank postuur, met vrouwelijke rondingen. Gale is rond de 1.73 lang en weegt ongeveer 55 kilo. Langs Gale haar redelijk ronde gezicht vallen bruine haren die stoppen tot iets boven haar borsten, ze bindt ze soms wel eens in een simpele staart, met het komt ook vaak voor dat het los hangt. Opvallende, groene kijkers zijn meestal de eerste dingen die je opvallen als je Gale aankijkt, ze zijn fel van kleur en worden omringd door donkere, lange wimpers waar altijd wel wat mascara opzit. Ze heeft een erg rechte neus van normale lengte, niet te lang, maar ook niet klein. Ze heeft een erg mooie glimlach met kaarsrechte tanden die worden omringd door volle, roodgetinte lippen. Op haar wangen hangt altijd wel een gezonde kleur.
    Gale haar kledingsmaak is eigenlijk gewoon normaal, ze vindt alles wel leuk, maar is niet echt gecharmeerd van felle kleuren. Ze is dol op rokjes, jurkjes, broeken en zelfs wijde truien zijn er in haar kast te vinden. Schoenen vind ze ook erg belangrijk, ze heeft niet veel verschillende, maar weet ze altijd op zo’n manier te combineren dat het lijkt alsof ze altijd iets anders aan heeft, dit doet ze door alles te matchen met verschillende accessoires. Haar schooluniform draagt ze niet echt streng, ze stopt de blouse meestal wel in haar rok, maar trekt de rok tot iets boven haar borst op. De sokken heeft ze in de kast geslenterd en ze draagt enkel de panty met ballerina’s. Ze vind het schooluniform verschrikkelijk en probeert er zo haar eigen draai aan te maken. Mila Kunis
    Toverstok: Gale haar toverstok is gesneden uit rozenhout en maar liefst 21,4 centimeter lang. Dit is haar tweede toverstok in drie jaar, sinds ze een erg uitdagend type was en uit een boom was gevallen waardoor hij brak. De toverstok die ze nu heeft, heeft de kern drakenhartenbloed en maakt een mooi, melodieuze zwiep bij gebruik ervan. De stok is erg exclusief en erg duur, sinds hij onbreekbaar is gemaakt door Ollivander. In de stok staan haar initialen gekerfd, A.O.B dus.
    Patronus: Gale haar patronus is dankzij haar behulpzame karakter een berner sennen, ze kan het pas net en soms mislukt het nog wel eens, maar ze is er erg trots op.
    Minst leuke vak: Gale haar minst favoriete vak is kruidenkunde, ze heeft er een ontzettende hekel aan en haalt altijd onvoldoendes.
    Favo vak: Daar zou Gale niet tussen kunnen kiezen. Zo vind ze waarzeggerij een erg leuk vak, hoewel het eigenlijk nergens op slaat, maar Gale besteed er erg veel tijd aan en sinds ze een dierenvriend is zou ze zich geen weg weten zonder het vak verzorging van de fabeldieren, ze is er dol op en kan altijd wel lachen met Hagrid.
    Huisdier: Gale heeft sinds het eerste jaar al haar vertrouwde uil, genaamd Rico. Het is een ontzettend eigenwijs beest, maar Gale vind hem geweldig, hij bezorgt haar de brieven die ze van haar ouders krijgt. Dan heeft Gale ook nog een kat genaamd Thorn, wat letterlijk doorn betekent. Ze heeft de arme kat gevonden in het derde leerjaar toen ze thuis was in de zomervakantie, hij had geen huis en ze had medelijden met hem waardoor ze hem heeft verzorgt en uiteindelijk gehouden. Het beest is niet helemaal honderd procent in orde en spoort niet echt, waardoor je de meest hilarische dingen van hem te zien krijgt, het is een magische kat, dus hij leeft langer dan een normale.
    Hobby's: Gale is een erg creatief meisje die dol is op het maken van kleding, tekeningen en portretten. Dit is het gene waar ze de meeste aandacht aan besteed in haar vrije tijd en vind het erg leuk om te doen. Haar vriendinnen zijn meestal haar paspoppen en meestal komt ze met de gekste creaties. Ze zijn erg licht van kleur, met veel roezels en Gale staat er bekent om dat ze deze zelf wel eens draagt. Tevens maakt ze sierraden en verkoopt ze die wel eens om eens om een extra zakcentje te verdienen, maar erg lopend is de zaak niet. Ook speelt Gale piano en is ze redelijk virtuoos. Op dat ding kan ze zich volledig laten gaan en al haar emoties uiten. Ze is dol op lezen, koken en winkelen.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Doordat Gale uit een redelijk arm gezin komt heeft ze nooit echt het geld gehad om aan iets uit te besteden, sinds vorig jaar heeft Gale daar dan ook een oplossing voor gevonden. Dit zijn één van de dingen waar ze zich verschrikkelijk voor schaamt en gewoon weg niet wilt dat iemand daar achter komt. Ze ruilt haar lichaam bij enkele jongens, zelfs leraren in voor wat geld en geeft hun de avond van hun leven. De jongens en leraren leggen vervolgens een eed met haar af dat ze het niet door zullen vertellen, wat nog altijd lijkt te werken. Gale is niet blij hiermee en hunkert naar een vast vriendje, die ze kan vertrouwen.
    Waarschuwen: JA.
    Suggestie voor de titel: Pretty Little Magic, Pretty Little Wizards, hmm, geen idee?


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol:dode vriendin uit slytherin
    Volledige naam:jillane ruby lopez
    Bijnaam:jill
    bloedstatus:volbloed , haar ouders kwamen ook allebei uit slytherin.
    Karakter uitgebreid:jillane was een lief meisje , maar als ze je niet mocht zorgde ze er bijna altijd voor dat je in de problemen kwam.
    verder is ze ook erg modebewust en meestal optimistisch.
    ze is heel goed in verhalen vertellen , dan heb ik het vooral over spookverhalen.
    ze jaagde mensen vaak de stuipen op het lijf , ze heeft ook een boek waar ze alles inschrijft.
    ze kon ook opeens heel bitchy zijn en doen alsof het haar niks uitmaakt.
    verder was ze als ze thuis was een echt feestbeest , ze ging naar clubs en feesten.
    ze heeft best veel vriendjes gehad , waaronder malfoy
    maar iedereen heeft een idee van iemand anders wie haar vermoordt heeft.
    ze had best veel vijanden , een paar leraren (waaronder sneep)
    en best veel leerlingen.

    Uiterlijk beschrijving+foto:jillane heeft lang blond haar dat krult.
    ze heeft ook ijsblauwe ogen , haar wenkbrauwen zijn altijd geépileerd.
    ze heeft ook mooie lange wimpers , ze is ook best slank.
    ze heeft een best bleke huid , maar dat staat haar best goed.
    meestal heeft ze als ze thuis is korte jurkjes of topjes met een korte broek aan

    Toverstok:kers , 24,7 ,drakenhartenbloed.
    Patronus:een wolf
    Minst leuke vak:kruidenkunde , ze vindt het megasaai en ze weet dat ze er later niks aan heeft.
    Favo vak:verzorging van fabeldieren , ze houdt heel erg van beesten en hier presteert ze het best.
    Huisdier:een perskitten genaamd angel
    Hobby's:verhalen schrijven en vertellen , feesten , gevaarlijke dingen doen.mensen pesten die ze haat.
    en voor haar kitten angel zorgen.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen:haar ouders zijn allebei dooddoeners.
    en mensen herkennen haar ergens van maar ze weten niet van wat.
    ze kan ook mensen hypnotiseren maar dat weet ze zelf niet.
    daarom denkt ze dat mensen alles voor haar doen.
    Extra’s:ze was verslaafd aan knetterkauwgom.
    Waarschuwen:graag
    Suggestie voor de titel:blackmail {HP} the dead wizard {HP} fallen angel {HP}

    [ bericht aangepast op 7 aug 2011 - 10:34 ]


    El Diablo.

    Rol: Dode vriendin slytherin
    Volledige naam: Jennifer "Aphrodite" Vylore
    Bijnaam: Jenny, Jenn
    bloedstatus: Volbloed
    Karakter uitgebreid: Jennifer is iemand die graag het gevaar opzoekt. Ze houd er dus van om stiekem alleen naar het verboden bos te gaan, of naar plaatsen waar ze helemaal niet mag komen. Jennifer kan goed geheimen bewaren, en ziet overal de lol wel van in. Als ze iets wil, gaat ze er ook voor de volle 100% voor. Jennifer houd van flirten met jongens, rondhangen met vrienden. en vooral lol maken. Met haar kun je altijd wel lachen door de af en toe domme opmerkingen en leuke grappen.
    Uiterlijk beschrijving+foto:


    Jennifer heeft lange stijlen donkerbruine haren. stralende grijze ogen. en een charmante en uitdagende glimlach. Ze heeft een mooi slank figuur, en is ongeveer 1.72M lang. Jennifer is in haar vrije tijd vaak wat gewaagd gekleed, maar dit wel op een nette manier.
    Toverstok: 30,5cm beukenhout met in de kern slangen bloed.
    Patronus: Een cobra slang.
    Minst leuke vak: Jennifer heeft een hekel aan school, maar het vak wat ze totaal niet leuk vind is dreuzelkunde
    Favo vak: Als ze dan toch zou moeten kiezen, zou dat verweer tegen de zwarte kunsten zijn.
    Huisdier: Een zwarte kat genaamd: Lynx
    Hobby's: Jennifer haar hobby is iets niet hedendaags, ze houdt ervan om alleen in het verboden bos te zijn. alleen omdat het 'niet mag' en dat het daarom een kick geeft. Ze houdt ervan om het gevaar op te zoeken. Meerdere hobby's van haar zijn: Rondhangen met vrienden, lezen en feesten.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Jennifer haar ouders zijn 6 jaar geleden om het leven gekomen. Jennifer woont sinds dien in een arm weeshuis en werkt er meer als een soort assepoester. Ook heeft Jennifer een ketting gekregen van haar moeder. De ketting heeft een bijzondere en gewilde gaven.
    Extra’s: Jennifer heeft claustrofobie en is dus bang in kleine ruimtes, ze raakt dan helemaal in paniek, met hallucinaties als gevolg.
    Waarschuwen: ja lijkt me super mooi verhaal!
    Suggestie voor de tite even denken.

    [ bericht aangepast op 7 aug 2011 - 12:01 ]

    Rol: Vriendin uit Ravenclaw
    Volledige naam: Jules Amory Winston
    Bijnaam:Jules of Amore
    bloedstatus: Volbloed
    Karakter uitgebreid: Jules is een vrolijk meisje dat geniet van het leven. Je kan altijd op haar rekenen als je in de problemen zit, ze zal je er altijd wel uit helpen. Ook is ze heel goed in mensen troosten, ze heeft een haat aan Mudbloedjes wat raar is voor de afdeling waarin ze zit. Ze is zowat de slimste van heel Ravenclaw terwijl ze amper studeert. Dit komt omdat haar ouders leraars waren op Beaux Batons, als leraarskindje had ze dus al een grote voorsprong op de rest van de studenten. Ze is zeer koppig en wilt altijd de beste zijn in eender wat, een soort minpuntje achter de slimste van de klas zijn kun je het noemen. Verder is ze zeer sportief aangelegd als chaser in het zwerkbalteam van Hufflepuf. Ze gaat graag met haar vriendinnen stappen en kan niet zonder hen, ze houdt er niet van om alleen te zijn. Haar gevoel voor humor is apart, ze lacht met de kleinste dingen en soms is dit wel irritant, vooral de lach op zichzelf wat eerder gebrul is.
    Uiterlijk beschrijving+foto:

    Jules is een mooi meisje met lange blonde haren die tot bijna aan haar poep komen. Veel tijd besteed ze niet aan haar uiterlijk, ze draagt haast nooit make-up, ze houdt alles liever puur natuur. Ze heeft groene grote ogen en lange wimpers. Hier en daar heeft ze een sproetje op haar don,kergetinte huid. Ze heeft een prachtige neus en een volle roze lippen. Ze is 1m75 en draagt nooit hakken, dat staat niet bij haar lengte. Ze heeft een wespentaille, maar let totaal niet op haar lijn, het is iets wat ze van haar moeder heeft overgeërft. Verder is ze verzot op Louis Vitton en Armani.
    Toverstok: 29.3 van wilg en een kern van eenhoornstaart. Dit is al haar tweede toverstok, de andere is ze kwijt gespeeld bij het zwarte meer.
    Patronus: Panda
    Minst leuke vak: Dreuzelkunde
    Favo vak: Potions
    Huisdier: een zwarte kat met witte pootjes, Moire
    Hobby's: Chaser in het zwerkbalteam
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Ze heeft haar neus laten verbouwen en spiekt vaak bij testen op zelfgemaakte spiekbriefjes, ze wilt haar ouders niet teleurstellen maar ze haat leren enorm hard. Haar vriendinnen dneken gewoon dat ze slim is, wat ze eigenlijk wel is maar ze is zo onzeker vanbinnen dat ze het niet wilt geloven. Verder weten haar vriendinnen niet dat ze een enorme crush heeft op Blaise Zabini al sinds het tweede jaar ongeveer dat ze op hogwarts zatten. Haar vriendinnen denken dat ze ngo altijd maagd is, maar in het derde jaar heeft Cedric Diggory die maagdelijkheid van haar afgenomen.
    Extra’s: Ze heeft een zus Loraine, 13 en ook ingedeeld bij Hufflepuf. Haar ouders waren leerkrachten maar hebben nu een cafetje op de wegisweg waar ze ook wonen.
    Waarschuwen: Ja
    Suggestie voor de titel: Till Death Do Us Part.

    [ bericht aangepast op 7 aug 2011 - 12:57 ]


    Out of sight but not out of mind

    ik weet een titel!

    The blackmailer

    verder weet ik eigenlijk ook iets :(

    Lying Little Wizards

    Ik heb hem on gezet hoodstuk komt snel .

    x

    [ bericht aangepast op 7 aug 2011 - 20:12 ]


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    rol: nieuwe vriendin van vriendin uit Griffoendor
    Volledige naam: Hazel Henderson
    Bijnaam: Hazie
    bloedstatus: O negatief
    Karakter uitgebreid: Hazel is dapper, lief. Ze gaat niets of niemand uit te weg. Ze kan ook een luisterend oor zijn voor iemand.
    Uiterlijk beschrijving+foto:

    Hazel heeft lang bruin haar, bruine ogen. Ze heeft gemiddelde lengte. Ze is slank.
    Toverstok: 26.3 van eik. De kern is van drakenhuid.Dit is haar eerst toverstaf
    Patronus: eenhoorn
    Minst leuke vak: Toverdranken
    Favo vak:Gedaanteverwisseling
    Huisdier:Een kat, die Liky noemt
    Hobby's: Zwerkbal, uitstapjes naar Zweinsveld
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Haar ouders zijn dooddoeners. Daardoor is van huis weggelopen
    Extra’s: Ze haat haar ouders hard.
    Waarschuwen; Ja


    The truth is that I love you and I need to know from you if you love me too.

    Rol: Nieuwe lerares
    Volledige naam: Jasmine Bluerock Vanlow
    Bijnaam: Jaz
    bloedstatus: Volbloed
    Karakter uitgebreid: Jasmine is een volleerd meester in transmagiër, ze heeft niet persé haar stok nodig wil ze een spreuk uitoefenen of doen. Ze is erg gericht op haar talenten en die te ontwikkelen ook al is ze al een lerares. Ze houd ervan om te zien hoe leerlingen groeien, ook al wil ze dat nooit toegeven. Ze komt erg serieus en soms wat gemeen over. Maar ze is eigenlijk heel lief naar diegene die het durven te zien. Ze heeft donkere haren tot net iets over haar schouders en heeft groene ogen met bruine spikkels. Ze heeft een normaal postuur maar is erg sterk.
    Uiterlijk beschrijving+foto: http://images.sodahead.com/polls/000549421/polls_lilly_green_eyes_wallpapers_9064_1280x1024_1330_883616_answer_7_xlarge.jpeg
    Toverstok: Toverstok van een heilige eik met phoenix veer van 27cm.
    Patronus: Een draak (de Antipodean Opaleye uit Nieuw Zeeland)
    Minst leuke vak: Defence Against The Dark Arts
    Favo vak: Transfiguration
    Huisdier: Een havik
    Hobby's: Kennis uitbreiden over vreemde en historische draken, maar ook om meer te weten te komen over de verboden vloeken en onopgeloste mysteries. Verder vind ze het leuk om naar muziek te luisteren en het te maken. Overigens kan een goed boek nooit kwaad.
    Ideeën over Schandalen/geheimen die dit Karakter zou kunnen verbergen: Een stiekem verleden en een eventuele crush op een mede-docent.
    Extra’s: Ze kan goed schouwen, maar wil niet vaak omdat ze te overmoedig is en toch wel denkt te winnen.
    Waarschuwen: Ja!!!
    Suggestie voor de titel: The Secret Potions/Eyes


    Blub

    Komt deze verhaallijn niet van een horrorfilm????


    Every living creature dies alone.