• De leden van one direction zijn op hol geslagen sinds ze beroemd zijn. Ze feesten, drinken en gebruiken drugs dat het een lieve lust is. Bovendien beleven ze geregeld wilde nachten met gewillige fans waarvan ze vaak niet eens de naam weten. Hun platenmaatschappij heeft er genoeg van en besluit actie te ondernemen. Ze huren 5 doodnormale meisjes in die de jongens weer op het rechte pad moeten brengen. Alles gaat goed en de jongens vallen als een blok voor de meiden. Tot ook zij de smaak van het feesten te pakken krijgen. Maar dan komt er da ene feestje waar alles verschrikkelijk mis loopt.


    Rollen nodig;
    * 4 doodnormale meisjes
    TroutyMouth ; Kayirangwa ; Aria ; Dumbledore
    * Feestvriend(inn)en van One Direction
    Kayirangwa ; TroutyMouth
    * Zelf verzonnen

    Invullen;
    # Rol;
    # Voornaam;
    # Bijnaam;
    # Volledige naam;
    # Nationaliteit;
    # Leeftijd;
    # Uiterlijk; ~Bekend persoon 1 foto en naam, onbekend persoon 2 foto's (GEEN Emilie Nereng)~
    # Familie;
    # Extra;
    # Titel?

    [ bericht aangepast op 10 juni 2011 - 14:16 ]


    Nobody ever said I was sane, my love.

    Ik ga een doodnormaal meisje, NU, maken. Dit klinkt echt awesome! :9~


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik ga invulleeeeeen!


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik ga er twee invullen, als dat mag? (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Kayirangwa schreef:
    Ik ga er twee invullen, als dat mag? (:

    Sure, je mag er twee invullen ^^ Maar liefst geen twee normale meisjes.


    Nobody ever said I was sane, my love.

    ScotlandYard schreef:
    (...)
    Sure, je mag er twee invullen ^^ Maar liefst geen twee normale meisjes.

    Was ik ook niet vanplan, haha ;d


    all I want is the taste that your lips allow

    # Voornaam; Fenne
    # Bijnaam; Fen
    # Volledige naam; Fenne Donati
    # Nationaliteit; Amerikaans/Italiaans
    # Leeftijd; 17 jaar.
    # Uiterlijk; Bruin lang haar, blauwe ogen, draagt vaak armbanden en uniekere kleding.


    Miley cyrus

    # Familie; Ze heeft 2 broers die allebij al 23 zijn genaamd Cristiano en Chase, haar vader (Italiaans) is verhuisd naar Italië omdat hij er iemand anders had leren kennen, haar moeder (amerikaans) neemt alles op haar en heeft er soms moeilijk mee, Fenne doet er alles aan om haar moeder te helpen. In de grote vakantie gaat ze naar haar vader in Italië.
    # Extra; Ze houdt van surfen, skaten en gitaar spelen, met vrienden weggaan, foto's te trekken.

    [ bericht aangepast op 9 juni 2011 - 20:41 ]


    Keep calm and love Zayn Malik =)

    Normaalmeisje
    # Voornaam; Jules
    # Bijnaam; Julós, Julé of FreakosJulos
    # Volledige naam; Jules Jólé Montgomery
    # Nationaliteit; Jules is een halfbloedje. Haar vader is een Schotse en haar moeder een Zweedse. Ze woont nu al een tijdje met haar ouders in Engeland.
    # Leeftijd; Jules is zestien jaar oud. Ze wordt op 4 september zeventien.
    # Uiterlijk;


    Dakota Fanning
    # Familie; Jules woont in een heel druk gezin, die in het compleet bestaat uit acht leden. Flint Montgomery is de vader des huizes. Hij is tweeënveertig jaar oud en werkt als advocaat. Hij is getrouwd met Luciènne Heesters. Ze is drieënveertig jaar oud en werkt als schooljuf op een basisschool. Hun oudste kind is Dwight. Hij is twintig jaar oud en studeert rechten, net als zijn vader had gedaan. Dan komt Jules, ze is achtien jaar oud. Na Jules komt de tweeling Hayden en Jasper - ze zijn zestien jaar oud. Hierna komt Jules zelf. En als laatste is er de twaalf jarige Alina.
    # Extra; Jules is lang beste vrienden geweest met een geestelijkgehandicapte jongen. Mensen begrepen niet waarom ze dit wilde en sloten haar al meteen erg buiten. Jules had uiteindelijk alleen nog maar Finn en trok heel veel met hem op. Een aantal jaren geleden is hij overleden en sindsdien is Jules op zoek gegaan naar meisjes vriendinnen.
    # Titel? Partyhard, oké nee faal. Eh Take consequences?


    Big girls cry when their hearts are breaking

    DOODNORMAAL MEISJE.

    # Voornaam; Marie-Laure
    # Bijnaam; Marie of Laure.
    # Volledige naam; Marie-Laure Perisic.
    # Nationaliteit; Sloveens.
    # Leeftijd; 18
    # Uiterlijk;


    Ashely Greene
    # Familie; Marie-Laure is enige meisje in een gezien van 3 kinderen. Jack hun vader is een heel nonchalant iemand. Hij gaat los om met zijn kinderen en laat ze redelijk los in het leven, maar toch weet hij wanneer hij moet ingrijpen en dan kan hij heel streng zijn. Scarlett is een heel bezorgde moeder. Ze zal snel in paniek slaan als er iets fout loopt met haar kinderen en zou haar hand in het vuur steken voor de drie. Met Lukas heeft ze een heel sterke band. Hij is namelijk haar tweelingsbroer, maar ze lijken niet op elkaar. Hij is een heel muziekaal ingesteld iemand en is een en al luisterend oor voor zijn zus. Matthew is 14 en hij zit recht in de pubertijd. Hij is lui, slordig en geeft altijd weerwoorden tot grote irritatie van andere familie leden. James franco, Sarah-Jessica Parker, John O’callaghan en Jean-Baptiste Maunier.
    # Titel? Party O’clock. Oké, slechtheid.


    all I want is the taste that your lips allow

    Doodnormaal meisje ^^

    # Voornaam;
    Angela
    # Bijnaam; Angie
    # Volledige naam; Angele Catherine Cooper
    # Nationaliteit; Engels
    # Leeftijd; 16, Angela is geboren op 11 februari 1995
    # Uiterlijk; Mila Kunis

    Angie heeft lange, bruine krullen die er het liefst los over haar smalle schouders laat vallen. Ze heeft grote, bruine ogen, waar altijd een dromerige - en soms ondeugende - twinkeling in zit. Ze heeft een figuur waar de meeste meisjes honderden euro's aan uitgeven, terwijl Angie er eigelijk absoluut niets voor hoeft te doen. Het liefste draagt ze losse jeansbroeken die gemakkelijk rond haar heupen hangen op een strak topje of truitje. Ze is verzot op het combineren van een casual jeansbroek op een 'net' truitje, zo zal de bijvoorbeeld een gescheurde broek op een zwart truitje met kant dragen. Aan haar voeten heeft ze het liefst gemakkelijke gympjes.
    # Familie; Angie komt uit een best klein, maar ontzettend rijk gezin. Haar moeder is de gekende en veel gevraagde fotografe Elisabeth Morris. Elisabeth heeft haar Spaanse uiterlijk te danken aan haar moeder, die naar Engeland verhuisde om met haar jeugdliefde te trouwen. Agnie kan het ontzettend goed moet haar moeder vinden en ziet haar als haar allerbeste vriendin. Ze kijkt enorm op naar haar. Angies vader, Mark Cooper, is een wereldberoemde advocaat. Als je een rechtzaak wilt winnen, moet je zeker bij hem zijn. Angie houdt van haar vader, maar ze vindt zijn serieuze 'advocatenkant', zoals zij het altijd noemt, niet zo leuk. Ze vindt het ook jammer dat hij zo weinig tijd voor het gezin heeft. Angie ziet de grappige en plagerige kant van haar papa het liefste. Angies moeder werd na baarmoederhalskanker onvruchtbaar, waardoor Angie enig kind is. Penelope Cruz, Jensen Ackles
    # Extra; Angie is erg naïef, maar verstandig. Wanneer haar dat kleine stemmetje in haar hoofd uitroept dat ze iets niet moet doen, zal ze dat ook niet doen. Ze is een schat van een meid en zal ook nooit iemand teleurstellen. Ze luistert veel naar mensen en is erg aandachtig, hoewel ze nogal vaak in dromenland vertoeft. Dan kan zelf een bomaanval haar niet uit haar dagdroom halen. Ze wordt hiervoor vaak als afwezig omschreven, maar ze blijft zich bewust van deze wereld. Angie is een erg gevoelig meisje en kan van het ene moment op het andere van mood veranderen. Ze is ook erg beïnvloedbaar door de situatie waarin ze zich bevindt.
    # Titel? Make them good girld go bad?, When angels grow a pair of horns and devils get an halo. Lol, ik ben altijd slecht geweest in titels.

    [ bericht aangepast op 9 juni 2011 - 20:50 ]


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    # Rol; feestvriendin.
    # Voornaam;Victoria
    # Bijnaam; Vic
    # Volledige naam; Vicotria Lott
    # Nationaliteit; Engels
    # Leeftijd; 19
    # Uiterlijk;


    Blake Lively
    # Familie; Victoria’s ouders zijn gestorven toen ze 12 was en nu woont ze samen op een appartementje in het centrum van Londen met haar drie zussen. Pixie is een nonchalante 16-jarige die graag een jongen ’s nachts mee naar huis meebrengt en de meest genante verhalen heeft van als ze dronken was. Alice is zeer bewust van haar kwaliteiten en houdt ervan te profiteren van haar looks. Pixie Lott, Victoria Justice
    buh deze is slecht xd.


    all I want is the taste that your lips allow

    haaaii.


    And remember that, in a world of ordinary mortals, you are a Wonder Woman.

    # Rol; Doodnormaal meisje
    # Voornaam; Amber
    # Bijnaam; Voor de grap wordt ze wel eens Ambie genoemd. Dat vindt ze nogal irritant. Ze wordt het liefste dus gewoon Amber genoemd.
    # Volledige naam; Amber Rose Newton
    # Nationaliteit; Amerikaans.
    # Leeftijd; 17
    # Uiterlijk;



    Selena Gomez

    # Familie; Amber woont bij haar vader, moeder en oudere broer. Ze wonen in een normaal huis. Het is redelijk groot maar dat was wel te verwachten. Haar moeder is chirurg dus die verdient nogal wat. Haar vader is kok in een restaurant in de buurt en haar broer doet nog niks. Haar vader probeert altijd grappig te zijn en Amber schaamt zich nog iedere dag voor haar vader. Haar moeder is niet heel vaak thuis. Maar als haar moeder thuis is is het een echte moeder-dochter dag. Amber heeft een geweldige bang met haar moeder en kan alles tegen haar zeggen. Ze bespreken alles. Van jongens tot ondergoed. Amber en haar broer hebben meestal ruzie. Dat is dan ook meestal na een paar minuten weer goed. Amber en haar broer kunnen niet met elkaar en niet zonder elkaar.
    # Extra; Amber speelt al vanaf haar 10e piano. Ze hebben een vleugel in de woonkamer staan en daar speelt Amber altijd op. Ze uit haar gevoel in de piano. Speelt ze een langzaam en gevoelig liedje, dan zit ze te piekeren over iets of is ze verdrietig. Speelt ze een pop liedje dan is ze best blij. Ze maakt ook haar eigen liedjes, maar die speelt ze alleen als ze alleen is en als ze zeker weet dat niemand luistert.
    # Titel? when the party animals meet the normal. Ben er niet goed in.

    [ bericht aangepast op 9 juni 2011 - 21:09 ]


    To live doesn't mean you're alive

    Voornaam: Amelia
    Bijnaam: Lily, of anders gewoon Amelia.
    Volledige naam: Amelia Bailee Nyström
    Nationaliteit: Amelia haar vader komt uit Skåne, wat ligt in Zweden en haar moeder is Brits. Ze spreekt hierdoor zowel Zweeds als Engels.
    Leeftijd: Amelia is zeventien jaar oud, geboren op veertien juli 1993.
    Uiterlijk:


    Een lelijk meisje hoef je Amelia zeker niet te noemen, want dat is ze niet. Dankzij haar blonde haren, blanke huid en dunne postuur lijkt ze op een engel die uit de hemel is gevallen. Ze is rond de 1.70, waarvan haar slanke benen de meeste centimeters in beslag nemen. Erg veel weegt Amelia niet, een kilootje rond de 55. Ondanks dit eet ze wel veel, maar alles traint ze er gewoonweg vanaf. In haar ovale gezicht vallen heldere, groene ogen die worden omringd donkerbruine, gekrulde wimpers. Erg gesteld op make-up is Amelia niet, maar toch doet ze er altijd wel wat mascara op. Voor de rest heeft Amelia een erg rechte neus en roze getinte, volle lippen. Als Amelia lacht zal men haar volle wangen zien en haar vrij rechte, witte tanden.


    Amelia haar kledingsmaak is erg gevarieerd, het liefst draagt ze lichte kleuren en korte broekjes, gecombineerd met vestjes, shirtjes en hemdjes. Accessoires vind Amelia erg belangrijk, ze houdt van haarbanden. Dianna Agron
    Familie: Amelia woont in een normaal, maar gezellig en gastvrij gezin in het hartje van Birmingham. Haar vader, Mats, is een vierenveertigjarige tolk, wie mensen les geeft in Zweeds. Amelia vindt het leuk om hem te helpen en doet dit wel eens. Ze kan het erg goed met hem vinden, waaraan je echt kan zien dat ze een vaderskindje is. Ze krijgt alles wat haar hartje begeerd van hem. Hierna komt de moeder van Amelia, genaamd Eliza Forbes. Een veertigjarige balletjuf. Eliza staat bekend om haar enorme behulpzaamheid en creatieve ingevingen. Als extraatje is ze namelijk kunstenares. Ze maakt portretten, maar ook stillevens. De oudste van de drie kinderen is Amelia zelf, kort opgevolgd door de vijftienjarige Lina, een opstandige puber, met een hart van goud. Net zoals Amelia is Lina erg sportief en staat voetbal voor haar leven. Je kan redelijk zeggen dat Lina Amelia haar beste vriendin is. Ze gaan vaak samen winkelen, naar de bioscoop en kunnen het geweldig goed met elkaar vinden. Als laatst komt de negenjarige Klara. De meest ondeugende van het gezin en al net zo creatief als haar moeder, Eliza. Het gezin zou niet kunnen zonder hun vijfjarige labrador, Zora. De familie Nyström heeft het zeker niet erg breed, ze hebben genoeg geld om de maand door te komen en kunnen het redelijk goed redden. Ze wonen in een rijtjeshuis met vier slaapkamers, voor ieder één. Hebben een kleine achtertuin, met uitzicht op een gracht waar een klein roeibootje van hun instaat. Waar Lina en Amelia in de zomer veel gebruik van maken. Matt Davis, Eva Longoria, Elle Fanning, Emily Grace Reaves
    Extra: Amelia haar favoriete sport is en blijft voetbal. Samen met haar zusje, Lina zit ze er al jaren op en zelf staat ze als keeper ingedeeld, ze is tevens de teamcaptain. Lina is spits. Voetbal is Amelia haar leven en dat kan je ook duidelijk merken, ze traint er hard voor en probeert echt de top te bereiken. Zo speelt ze vaak een spelletje met de jongens en vind ze het heerlijk om ze in te maken. Van een spelletje houdt ze dus wel, ze is erg gedreven en een echte doorzetter. Ook kan ze niet zonder haar mobiel, ze is smsverslaafde. Net zoals ze een drankje op zijn tijd echt niet erg vind. Een typisch meisje is ze zeker niet. Ze gaat liever om met jongens, dan met meisjes. Ze heeft een erg leidinggevende en beschermende rol tegenover haar vrienden.

    [ bericht aangepast op 9 juni 2011 - 21:14 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    De 4 meiden zijn bekend!
    De story staat ook al online trouwens ^^
    Let's Get Fucked Up || One Direction [16+]


    P.S. Voor TroutyMouth, Aria, Dumbledore en Kayirangwa => welk 1D lid? Harry Styles is bezet, sorry ;)


    Nobody ever said I was sane, my love.

    LOUIS!(nerd)

    && DANKJE!

    [ bericht aangepast op 9 juni 2011 - 21:21 ]


    all I want is the taste that your lips allow