• 𝔑𝔬𝔵 ℨ𝔦𝔬𝔫 𝔞𝔫𝔡 𝔙𝔢𝔢 𝔏𝔞𝔲𝔯𝔦𝔢𝔯
    But if I hadn't fallen, I wouldn't have met you

    𝔅𝔞𝔟𝔶

    Nox is een driftige baby die veel huilt, weinig slaapt en absoluut geen connectie lijkt te hebben met zijn ouders. Na een verschrikkelijke zwangerschap is dit voor zijn moeder de druppel en ze geven hem op ter adoptie, de dan al duidelijk aanwezige duistere aura iets waar niet-bovennatuurlijke mensen als automatisch van weg proberen te komen. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat niemand geïnteresseerd lijkt in de adoptie van baby Nox.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔓𝔢𝔲𝔱𝔢𝔯

    Zelfs weeshuizen lijken niet al te lang met de jongen te maken willen te hebben. Tegen de tijd dat hij drie word heeft hij al vier tehuizen gekend en alle vier die plekken kregen met zijn komst te maken met vreemde voorvallen. Mensen die van trappen vielen, spontane brandjes en de toename van depressie. Zijn aanwezigheid brengt een sluier aan negatieven met zich mee en niemand wil zijn of haar vingers branden. Tot Susan en Greg hem ontdekken.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔎𝔩𝔢𝔲𝔱𝔢𝔯

    Omringd zijn door het bovennatuurlijk lijkt een meer kalmerende werking te hebben op Nox, al helpt het ook enorm dat Susan en Greg maatregelen treffen om te onderdrukken wat het dan ook is wat hem bezielt. De magiërs staan nog voor een raadsel, ondanks dat het kristalhelder is dat de jongen iets bovennatuurlijks draagt. Met spreuken en kruiden weten ze hem rustig te krijgen in zijn driftbuien en word zijn sinistere aura onderdrukt.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    ℨ𝔢𝔳𝔢𝔫

    Nox is slechts zeven jaar oud wanneer Hadeon voor het eerst zijn kleuren laat zien, hoewel het nog enige tijd zal duren voor diens naam bekend wordt bij zijn adoptieouders. De jongen vind zijn hamster dood in het hok en in reactie krijgt hij een heftige temper tantrum. Ze krijgen hem niet gekalmeerd en dan is er plots de flits zwart in zijn ogen en het verduisteren van zijn aderen, even snel weer verdwenen als dat het was ontstaan. Susan en Greg zoeken hulp bij de Bellamy familie en dit is ook het eerste contact tussen Eli en Nox. Ondanks het leeftijdsverschil van twee jaar, klikt het direct tussen hen.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks


    ℌ𝔢 𝔩𝔬𝔬𝔨𝔢𝔡
    𝔩𝔦𝔨𝔢 𝔞 𝔠𝔬𝔯𝔯𝔲𝔭𝔱
    𝔞𝔫𝔤𝔢𝔩 - 𝔞𝔩𝔪𝔬𝔰𝔱 𝔭𝔯𝔢𝔱𝔢𝔯𝔫𝔞𝔱𝔲𝔯𝔞𝔩𝔩𝔶 𝔥𝔞𝔫𝔡𝔰𝔬𝔪𝔢 𝔟𝔲𝔱 𝔴𝔦𝔱𝔥
    𝔞 𝔩𝔬𝔲𝔠𝔥𝔢 𝔮𝔲𝔞𝔩𝔦𝔱𝔶 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔥𝔦𝔫𝔱𝔢𝔡 𝔞𝔱 𝔲𝔫𝔰𝔭𝔬𝔨𝔢𝔫 𝔡𝔢𝔭𝔯𝔞𝔳𝔦𝔱𝔶
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔑𝔢𝔤𝔢𝔫

    Het jochie blijkt te onvoorspelbaar om naar school te laten gaan en krijgt thuisscholing. Ze kunnen gewoonweg niet peilen wanneer hij zwarte ogen krijgt, zijn aderen verduisteren of wanneer hij plotseling dingen zegt in talen die niet van deze wereld zijn. Hoewel ze zijn contact met onwetenden proberen te beperken, leert de jongen via Eli toch Linden Rose kennen. De kleine redhead word al snel iets onvermijdelijks in zijn leven en na een zorgelijke periode komen ze er achter dat Nox kalmer lijkt in haar omgeving. Symptomen treden beduidend minder op en Nox is blij nog iemand te hebben naast Eli.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔈𝔩𝔣

    De eerste volledige shift komt op elfjarige leeftijd. Hij begrijpt niet waarom hij niet net als Eli en Linden naar school mag, jaloers op de verhalen over vriendjes, gezamenlijke lessen en buiten spelen. Susan en Greg proberen het hem uit te leggen, wat hem enkel meer onbegrip laat voelen, wat uiteindelijk weer uitmond in woede. Het ene moment staat hij te stampvoeten in de keuken, het volgende moment verstild zijn vorm, zijn ogen een weerspiegeling van leegte en de schaduwen iets levends rond zijn lichaam. Het contrast van de eeuwenoude stem met een jochie van slechts elf was iets angstaanjagends op zichzelf, maar won het niet van de bloeddorst waarmee hij hen te lijf ging. Zonder al te veel schade kregen ze hem gelukkig onder controle. Hadeon krijgt een naam en zij krijgen een belofte;chaos is coming.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔇𝔢𝔯𝔱𝔦𝔢𝔫

    Na die eerste keer treed Hadeon vaker op, Nox zijn schommelingen in emoties een trigger voor de demon. Nu hij in de puberteit zit is er dus vrij vaak spraken van onstabiliteit en hij brengt meer tijd door in de runenkamer dan ooit tevoren. Susan, Greg en Eli zijn ouders zijn tot de ontdekking gekomen dat Hadeon de demon is die ze bij Eli hebben verjaagd en spreken af dit niet met de jongens te delen. Nox heeft zelf ook al genoeg aan zijn hoofd nu hij in begint te zien dat hij zich aangetrokken voelt tot Eli en er achter komt dat hij Biseksueel is. Bang dat die gevoelens onbeantwoord zullen blijven of dat hij de vriendschap verpest, houdt hij zijn mond. Ook escaleert de Hadeon situatie voor het eerst écht als de demon besluit over te nemen te midden van de volle supermarkt. Nox moet voor de raad komen.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔙𝔢𝔢𝔯𝔱𝔦𝔢𝔫

    Hoewel Eli zijn uitbarsting in de supermarkt heeft weten te voorkomen voor het echt een rampscenario werd, blijkt wel dat Nox een losgeslagen projectiel is. De raad ziet hem als een dreiging voor the code of conduct en er heerst verdeling over hoe deze situatie op te lossen. Het is Kurt Tallmund die een stap naar voren doet en voorstelt de jongen op te nemen in Versipillis. Niet alleen om hem een gevoel van saamhorigheid te geven in de hoop op meer gemoedsrust, maar ook om hem beter in de gaten te kunnen houden. Nox is hier enorm dankbaar voor en hoewel lang niet iedereen even blij is met zijn positie binnen de roedel, bekleed hij deze graag. Niet lang na zijn eigen inwijding word nog een nieuw lid geïntroduceerd. Nox heeft wel vaker wolven zien shiften, maar geen enkele zal hem zo bij blijven als de zwarte wolvin; Vee Laurier.
    teksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekst
    ℨ𝔢𝔰𝔱𝔦𝔢𝔫

    Hadeon word een steeds constantere factor in zijn leven. De demon verwerft de kracht om tegen hem te praten, breekt wekelijks door en zorgt er lichamelijk voor dat Nox nauwelijks langer dan een uur in de volle zon kan lopen voor hij gek wordt. Zijn gevoelens voor Eli zijn nog steeds niet aan het licht gekomen en hij poogt ze te verdrukken, wat nauwelijks lukt nu jaloezie hem telkens weer inhaalt. Eli is close geworden met de zwartharige wildebras en haar schaamteloze geflirt met de blinde magiër is een enorm struikelblok voor Nox. Steeds vaker is ze bij hen en hoewel hij haar aardig wil vinden, weerhouden zijn kinderachtige gevoelens hem hiervan.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks


    𝔈𝔳𝔢𝔯𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔥𝔞𝔰
    𝔞 𝔤𝔲𝔞𝔯𝔡𝔦𝔞𝔫 𝔞𝔫𝔤𝔢𝔩
    𝔢𝔵𝔠𝔢𝔭𝔱 𝔣𝔬𝔯 𝔶𝔬𝔲.

    𝔜𝔬𝔲 𝔥𝔞𝔳𝔢 𝔞
    𝔤𝔲𝔞𝔯𝔡𝔦𝔞𝔫 𝔡𝔢𝔪𝔬𝔫
    𝔞𝔫𝔡 𝔥𝔢 𝔡𝔢𝔞𝔩𝔰 𝔴𝔦𝔱𝔥
    𝔱𝔥𝔦𝔫𝔤𝔰 𝔦𝔫 𝔞 𝔪𝔲𝔠𝔥
    𝔪𝔬𝔯𝔢 𝔳𝔦𝔬𝔩𝔢𝔫𝔱 𝔣𝔞𝔰𝔦𝔬𝔫
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    ℨ𝔢𝔳𝔢𝔫𝔱𝔦𝔢𝔫

    Naarmate hij Vee beter leert kennen en ze ook met hem begint te flirten, daalt het besef dat dit gewoon haar manier van doen is. Nu hij er met een helderdere blik naar kan kijken begrijpt hij dat er niets speelt tussen de twee en kan hij toegeven dat Vee heel tof is. Haar geflirt zet hem regelmatig op het verkeerde been en steeds vaker trekken de twee ook zonder Eli op. Vee vraagt hem nooit naar Hadeon, hetzelfde als hij haar niet naar haar verleden vraagt en die verstandhouding lijkt een perfecte. Ondanks het gebrek aan daadwerkelijke informatie, heeft hij het gevoel dat hij haar beter kent dan wie dan ook en maakt het zijn doel steeds meer van haar glimlach te zien.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔄𝔠𝔥𝔱𝔱𝔦𝔢𝔫

    Tegen de tijd dat hij achttien is, is Vee een constante in zijn leven. Hoewel geen van beiden er ooit naar vraagt, zijn er momenten waarop ze elkaar een diepere blik geven op de dingen die hen hebben gevormd tot wie ze vandaag de dag zijn. Zijn streven Vee te laten lachen word een almaar sterkere en hij doet er alles aan om haar te laten merken dat ze er toe doet. De momenten dat ze samen Fulgur Falls achter zich laten worden gekoesterd en hij vraagt zich af of zij inziet hoe veel. Hadeon is ondanks zijn meer stabiele gemoedstoestand sterker dan ooit en er is een escalatiepunt wanneer de demon de Lupus Sanguinibus alfa te lijf gaat. De twee rijten elkaar zo'n beetje aaneen en de enige reden dat Nox het overleeft is het ingrijpen van Kurt. Harvey heeft sindsdien geen enkel vertrouwen meer in Nox en laat dit blijken waar hij kan. Nox en Linden Rose trekken eveneens meer naar elkaar toe en Hadeon zijn fascinatie voor haar zorgt er mede voor dat hij graag bij haar in de buurt is. Langzaam ontstaan er romantische gevoelens.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔑𝔢𝔤𝔢𝔫𝔱𝔦𝔢𝔫

    Linden Rose en Nox raken verstrikt in een relatie en in eerste instantie heeft de jongen niet door wat voor effect dit heeft op zijn hele leven. Eli word een derde wiel aan de wage en Vee lijkt hij steeds minder vaak te zien. Zoals vaak bij een eerste liefde verliest hij al die zaken uit het oog en is een tijd lang behoorlijk egoïstisch bezig. De realiteit haalt hem in wanneer hij er pas na twee weken achter komt dat Vee nergens te bekennen is en hij van Kurt moet horen dat de wolvin met de noorderzon is vertrokken. Hierop checkt hij weken lang dagelijks of hij haar kan vinden bij de garage of de bar, zichzelf vervloekend dat hij haar zo heeft verwaarloosd. Tussen hem en Linden Rose begint het al snel spaak te lopen, de vriendschap die ze al jaren hebben iets wat steeds kostbaarder lijkt en het feit dat Hadeon het niet lijkt te tolereren wanneer Nox haar probeert te zoenen iets kwetsends wat hij haar niet kan uitleggen. Haar onwetendheid met betrekking tot het bovennatuurlijke is een zwaar wegend punt voor hem en de relatie loopt stuk
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks
    𝔈𝔢𝔫𝔢𝔫𝔱𝔴𝔦𝔫𝔱𝔦𝔤

    Vee is terug, Linden en hij zijn na een awkward periode weer even goed bevriend en Nox kan Eli nog steeds niet helemaal uit zijn hoofd zetten. De dood van Kurt komt als een enorme schok voor hem, de aanstelling van zijn dochter als nieuwe alfa iets wat veel onrust met zich mee brengt. Waar Kurt hem altijd begreep en hem met goed vertrouwen had opgenomen in zijn pack, was het geen geheim dat Laurel hier zo haar twijfels bij had. De situatie doet Hadeon vaker uitbreken dan ooit tevoren, de demon meer onvoorspelbaar met de dag. Wanneer hij Maddie te pakken krijgt en haar bijna van het leven berooft, is het Orpheus die hem voor de raad sleept. Nox krijgt zijn laatste waarschuwing en Greg en Susan worden aangespoord nog harder naar een oplossing te zoeken. Hoewel de jongen zichzelf altijd groot heeft willen houden, begint hij nu langzaam toe te geven aan de overhangende duisternis. Hij zoekt zijn toevlucht bij Vee en verteld haar zijn diepliggende gedachten. Hij kan het haar niet eens kwalijk nemen dat ze ervandoor gaat.
    tekstteksttekstteksttekstteksttekstteksttekstteks








    [ bericht aangepast op 6 april 2020 - 11:49 ]


    Marrow deep, soul deep, essence deep

    :3 ik wil lezen zal ik ook doen (als ik weer thuis ben)


    o.o you must watche My Little Pony Friendship Is Magic. you must YOU MUST YOU MUST!!!!!