• # Samenvatting komt binnenkort?


    Oké, ik voel me nu echt stom dat ik alweer een topic open en alweer vraag of jullie een personage voor mij aan kunnen maken. (: Ik heb géen samenvatting en kan jullie alleen vertellen dat het over een meisje gaat die naar Londen verhuisd met haar moeder. One Direction gaat er in voor komen, maar dat betekend niet dat je hierdoor totaal fan van hun moet zijn, want je kan het gemakkelijk lezen als je ze niet eens kent!

    Information
    Sacha Lively is een zestien jarig meisje, wie half Nederlands - Engels is en samen met haar moeder naar Engeland verhuisd. Voor meer informatie mag je altijd vragen. (:

    What do I need?
    # 2 Nederlandse vriendinnen, = Dumbledore, OneVoice
    # Engelse vriendinnen = Dumbledore, Kayirangwa
    # Overig, verzin hier zelf wat en vermeld erbij wát.
    Veritas, Kayirangwa (2x), TroutyMouth

    Om in te vullen
    Rol:
    Naam, bijnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Nationaliteit:
    Karakter: Wees origineel, iedereen heeft zijn of haar minpunten.
    Uiterlijk: Het liefst bekend, mag ook onbekend, maar dan wél een duidelijke foto. Wat is zijn of haar kledingstijl?
    Familie: Waar wonen ze, hoeveel gezinsleden, religie?
    Extra: Alles wat jij nog belangrijk vind.
    Waarschuwen?

    Ik kies niet de eerste, maar gewoon de beste uit.
    Iedereen mag zoveel personages aanmaken als hij/zij wilt en denk eraan,
    niet heel de wereld bestaat uit meisjes.


    Geïnteresseerd? Push this button!

    Bedankt alvast!

    [ bericht aangepast op 3 juni 2011 - 20:02 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Nederlandse vriendin, Engelse vriendin en Engelse vriend? Mag dat? :Y)
    Dude, ik ga even mijn hoofdstuk afschrijven en dan ga ik ze maken. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Professor schreef:
    Nederlandse vriendin, Engelse vriendin en Engelse vriend? Mag dat? :Y)
    Dude, ik ga even mijn hoofdstuk afschrijven en dan ga ik ze maken. :Y)


    Alles maggggg! :9~


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Mag je ook een vriendinntje van invullen of niet?:9~


    all I want is the taste that your lips allow

    Kayirangwa schreef:
    Mag je ook een vriendinntje van invullen of niet?:9~


    Ja, dat mag, hihi. (: Everything is possible.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Aria schreef:
    (...)

    Ja, dat mag, hihi. (: Everything is possible.

    I'm gonna do my man, dude. Louis dus ;d


    all I want is the taste that your lips allow

    Mag vriendin Niall Horan ook?


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Rol: Engelse vriendin
    Naam, bijnaam: Gabrielle 'Gem' (naar haar initialen, en het betekent ook juweel, het koosnaampje dat haar vader haar gaf)
    Achternaam: Morgan
    Volledige naam: Gabrielle Eliza Morgan
    Leeftijd en geboortedatum: 17,5 21/01/1993
    Nationaliteit: Engels
    Karakter: Gabrielle komt heel lief over en is een echte steun en toeverlaat voor haar vrienden. Ze is nogal een moederlijk type. Hierdoor deinst ze er niet terug om de mensen die haar of haar vrienden kwetsen compleet kapot te maken. Ze is vrij volwassen voor haar leeftijd. Innerlijk kookt ze snel, maar ze kan zich goed rustig houden tegenover anderen en probeert steeds een oplossing te vinden in plaats van te panikeren. Ze is best wel een beetje naïef als het op armoede aankomt, omdat ze uit een rijk gezin komt en er nooit mee leren omgaan heeft. Geld is voor haar doodnormaal. Shoppen is haar favoriete therapie en ze heeft een obsessie met Jane Austen. Ze is dus wel vrij slim en kan er af en toe genieten van lekker alleen een boek te lezen.
    Uiterlijk:

    .
    Amanda Seyfried
    Ze draagt vaak skinnies & jeggings, liefst met een bloesje met een topje onder waardoor ze het wat verder open kan laten en je haar boobies beter ziet. Haar favo schoenen zijn uggs en elegante laarsjes met een hakje en afgeronde tip. Ze heeft een hekel aan armbanden, maar heeft wel altijd een ketting met een engelhangertje aan.
    Familie: Ze wonen in de chique buurt van London: Chelsea. Haar moeder is gestorven bij een paardrij ongeluk toen ze 6 was. Sindsien zorgt haar vader goed voor haar, ze is echt zijn prinsesje. Hij hertrouwde toen Gabrielle 9 was, en daardoor heeft ze er een stiefbroer Charles "Chuck" Mitchell bij. Ze hebben een hele goede band, die grenst aan verliefdheid. Zij en haar stiefmoeder leven een beetje naast elkaar, maar haten elkaar niet.
    Haar dementerende grootmoeder woont bij hun in.
    Extra: Door het ongeluk van haar moeder is Gabrielle heel angstig voor paarden, ze hoopt die angst ooit te kunnen overwinnen en op Equinox, het paard van haar moeder te kunnen rijden. Nu is het vooral Chuck die voor Equinox zorgt.



    Goed zo? (A)

    [ bericht aangepast op 31 mei 2011 - 17:18 ]


    I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

    Veritas schreef:
    Mag vriendin Niall Horan ook?


    Yes, that's possible!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Nederlandse vriendin
    Naam, bijnaam: Martine
    Achternaam: Heesters
    Volledige naam: Martine Rosalie Heesters
    Leeftijd en geboortedatum: Martine is zestien jaar. Op 5 September wordt ze zeventien.
    Nationaliteit: Martine komt uit Nederland, geboren en getogen is ze daar. Ze is een rasechte Brabander en spreekt met een erg plataccent. Hierdoor komt ze vaak een beetje over alsof ze van New Kids houdt, wat dan totaal weer niet waar is. Martine woont/heeft gewoond (Ik weet niet waar Sacha woont) in Tilburg.
    Karakter: Martine is iemand waarmee je goed kan praten, roddelen en lachen. Ze is een typisch tienermeisje, tenminsten op het eerste gezicht. Ze stelt zichzelf erg op als een stereotype, omdat ze niet anders wil zijn en opvallen. Ze is bijhoorlijk intelligent en gebruikt haar intelligentie altijd om anderen te verbeteren of te commanderen. Ze speelt graag de baas, laat niet met zich sollen en kan ontzettend gemeen worden als men niet doet wat zij wil. Haar intelligentie komt goed van pas als je probeert van haar over te schrijven, maar haar opletterige gedrag laat dat niet toe. Ze deelt niet graag, dus ook niet haar proefwerkblaadje. Ze heeft ontzettend veel charme, omdat ze een aanstekelijke lach heeft en vaak scherpe opmerkingen maakt. Ze heeft veel mensen die haar niet mogen, maar met haar nonchalante instelling veegt ze hen weg en schaamt ze zich niet snel. Toch is Martine niet een meisje dat poeslief is, goede punten haalt en de beste vriendin is die je je voor kunt stellen. Nee, Martine is onzettend gemeen en doet alleen dingen als het haar uitkomt. Als ze je niet nodig heeft, laat ze je vallen en negeert ze je. Ze is arrogant omdat ze thuis erg verwend is en algauw het oogappeltje van iemand is.
    Uiterlijk:


    Miss Lea Michele. (:
    Aan Martine's grote neus, donkere ogen en licht getinte huid is duidelijk te zien dat ze een Joodse is. Deze eigenschappen heeft ze overduidelijk van haar vader geërfd, te zien aan zijn mooie, bruine ogen. Martine's bruine haren vallen vaak met slag over haar schouders heen en komen tot net onder de borst. Soms heeft ze ze in een staart, een losse knot of een vlecht. Haar ogen zijn diepbruin en donker van kleur, omringd door een flinke rij van donkere wimpers waar ze meestal een likje mascara over heen doet. Onder haar aanstekelijke lach zijn twee rijen met witte, rechte tanden te zien waar ze vier jaar een buitenboord-beugel voor heeft moeten dragen. Martine is slechts 1.55M lang en normaal gebouwd - niet slank, niet dik. Ze draagt qua kleding vooral hoog opgetrokken rokjes met een panty eronder, met daaronder ballerina's. Mensen noemen het vaak een vreemde kledingstijl, maar zij is er helemaal mee onder de pannen.
    Familie: Martine woont in een zeer rustig gezin. Martine's vader is een zeer aardige man, leraar op een middelbare school: Nederlands.Arie Heesters. Hij is getrouwd met Jessica Van Zijl. Samen hebben ze slechts één dochter, Martine. Hierdoor is ze best wel verwend. Ze zijn Joods van geloof.
    Extra: Martine heeft al bijna een halfjaar verkering met Tommy Brands. Hij is eenentwintig jaar oud, dus vijf jaar ouder dan Martine. Sacha heeft hier al heel vaak commentaar opgeleverd, omdat Tommy aan hele andere dingen toe is dan Martine zelf, vanwege zijn leeftijd. Martine wordt dan gelijk erg boos en levert commentaar op Sacha's liefdesleven, die niet zo soepel loopt. Ze is tot over haar oren verliefd op Tommy en alles wat Sacha aanhoort, is Tommy, Tommy, Tommy!
    Waarschuwen? PLEASE! :3


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Een engelse vriendin
    Naam, bijnaam: Laceylune bijnaam Lacey
    Achternaam: Mckenzie
    Volledige naam: Laceylune Merci Meckenzie
    Leeftijd en geboortedatum: 17, 15 juni 1994
    Nationaliteit: Brits
    Karakter: Wees origineel, iedereen heeft zijn of haar minpunten.
    Lacey is een lief, maar heel erg onhandig en klunzig. Ze kan heel ongeduldig zijn en wil nooit als eerste iets doen als dat wel gebeurd, wordt ze heel erg boos.
    Lacey is nooit op tijd voor dingen en komt altijd en overal te laat. Ze kan soms best vreemd over komen, doordat ze heel veel fantasie heeft en leeft bijna de hele dag op een wolk.
    Ze komt altijd overal te laat achter, ook al denken andere dat ze het wel weet.
    Lacey is heel goed in tekenen en doet dat het liefst uren, maar vindt het ook leuk om buiten te zijn.

    Uiterlijk: Het liefst bekend, mag ook onbekend, maar dan wél een duidelijke foto. Wat is zijn of haar kledingstijl?


    Lacey heeft dik bruin haar en heel donker bruine ogen, haar gezicht is rechthoekig. Ze heeft meestal smokey eyes, maar verder geen make-up.
    Haar kledingstijl is heel meisjesachtig roze, oranje en rood. Meestal rokjes en jurkjes. Het liefst heeft ze haarbanden op en het liefst glitters.
    Familie: Waar wonen ze, hoeveel gezinsleden, religie? Ze wonen in een cottage in de buurt van Londen. Ze zijn met z'n vijfven ouders Luke en Keira en twee jongens Oliver en Jack
    Extra: Alles wat jij nog belangrijk vind. Ze is heel erg gek op schrijven
    Waarschuwen? ja, graag


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Rol: Vriendin Niall Horan.
    Naam, bijnaam: Samantha, Sam
    Achternaam: Anderson
    Volledige naam: Samantha Morgan Anderson.
    Leeftijd en geboortedatum: Zestien jaar, 11-07-1994.
    Nationaliteit: Canadeese.
    Karakter: Op het eerste gezicht is Sam een heel verlegen persoon, vooral bij mensen die ouder zijn dan ze zelf is. Daardoor heeft ze al veel kansen in haar leven laten liggen, gewoon weg doordat ze het niet durft. Hier baalt ze zelf erg van. Maar wanneer je haar leert kennen, kom je erachter dat het een heel open en zorgzaam kind is. Haar vrienden betekenen veel voor haar en ze is geen persoon die haar vrienden zomaar laat vallen. Mensen zijn voor haar een open boek, ze kan goed inschatten wat er in iemands hoofd omgaat. Hierdoor wordt ze snel vertrouwd en voelen mensen zich fijn bij haar.
    Uiterlijk:


    -Bonnie Wright.
    Sam houdt ervan om zich vrouwelijk en volgens d laatste mode te kleden. Ze is verzot op jurkjes en pumps en dat maakt ze vaak af door een aantal armbanden en/of een strik in het haar.
    Familie: Ze woont met haar ouders en broertje in een rijtjeshuis in Londen. Ze zijn verhuist vanuit Canada naar Engeland toen Samantha 12 was. Ze is streng katholiek opgevoed en gaat ook elke zondag naar de kerk. ook houdt ze zich aan de normen en waarden die hierbij komen kijken.
    Extra: Door haar rode haren en haar verlegenheid is ze altijd als een pest object gezien. Soms werd het zelfs zo erg dat ze naar een andere school moest. Hiermee heeft ze het altijd en nog steeds heel erg moeilijk en dat heeft haar nog onzekerder gemaakt dan dat ze al was.
    Waarschuwen? Ik heb al een abo (:

    [ bericht aangepast op 31 mei 2011 - 20:35 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Rol: Dude, die tegen haar aanloopt op straat. Nee grapje, ik heb geen idee wat. Ik had zin om een jongen te maken!
    Naam, bijnaam: Alexander, Alex
    Achternaam: Rider
    Volledige naam: Alexander Micheal Rider.
    Leeftijd en geboortedatum: 18 jaar, 12-12-1992
    Nationaliteit: Engels
    Karakter: Alex schrikt nogal vaak mensen af, omdat hij op het eerste gezicht nogal lomp kan overkomen. Maar eigenlijk is hij een hele lieve en grappige jongen. Hij houdt ervan om mensen aan het lachen te maken en kan soms slim uit de hoek komen. Wat vaak niet wordt verwacht, omdat hij een grappenmaker is.
    Uiterlijk:


    -Dougie Poynter.
    Alex kleedt zich stoer, rock-achtig. Hij draagt standaart Vans met een skinnie jeans. Met daarop een blouse of een shirt en om het aftemaken armbanden.
    Familie: Alex is alleen opgevoed door zijn moeder en hij is enigs kind. Zijn vader is er,toen Alex nog jong was, vandoor gegaan met een andere vrouw. Dat heeft zijn moeder nooit kunnen verwerken en heeft dus nooit goed voor Alex kunnen zorgen. Hierdoor is hij op jonge leeftijd al volwassen geworden en heeft veel over de straten van Londen gezworven.
    Extra: Hij speelt bassgitaar.

    [ bericht aangepast op 31 mei 2011 - 17:29 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Rol:Louis His girl, yeah.
    Naam, bijnaam: Mila, gewoon Mila.
    Achternaam: Jovanovic
    Volledige naam: Mila Jovanovic
    Leeftijd en geboortedatum: 14/03; 16 jaar.
    Nationaliteit: Sloveens
    Karakter: Mila is een heel furieuze, koppige meid, die toch wel een heel lief kantje heeft ook. Ze komt altijd uit voor haar mening en geen mens zal gespaard blijven. Ze beseft goed dat ze mensen daar soms mee kwetst, maar beter gekwetst door de waarheid dan door een leugen. Ze is ook goed in weerwoorden geven en maakt altijd de domste en droogste opmerkingen. Ze is heel koppig en zal altijd verder discussiëren tot ze haar gelijk krijgt want opgeven doet ze nooit. Als je Mila goed kent, en zij jou ook is Mila een volledig open boek. Ze zal altijd alles vertellen, haar gevoelens, haar mening, haar ideeën, .. Misschien deelt ze alles met iedereen, maar een geheim zal nooit worden door verteld door haar tenzij ze daarmee anderen kan helpen, maar dan nog zou ze het heel subtiel aan boord leggen want als ze ruzie heeft word ze gek. Mila is iemand die heel graag heeft dat ze het met iedereen kan vinden en daardoor heeft ze ook veel vrienden. Mila is een heel actief iemand die moeilijk kan stil zitten en zal altijd de eerste zijn met ideeën om gekke dingen te gaan doen. Ze maakt zich altijd zorgen om het kleinste detail en dan blijf je misschien beter uit haar buurt want dan kan ze dingen gaan zeggen uit stress die ze niet meent, maar als je haar kent word je dat wel gewoon en leer je leven met haar gebreken. Als je problemen hebt zal Mila ook altijd de eerste zijn die psychologe voor jou zal spelen.
    Uiterlijk:


    Mila is misschien niet het mooiste meisje die je ooit al hebt gezien, maar ze is ook niet lelijk. Ze heeft een hele bleke huid in de winter, maar die krijgt in de zomer snel een bruin tintje en dan heeft ze ook zomersproetjes die ze persoonlijk heel erg lelijk vind. Ze heeft altijd een klein lijntje onder en boven haar ogen die een mooi chocoladebruine kleur hebben en in het zonlicht een caramel tint krijgen. Haar bruine haren zijn niet stijn, ze krullen ook niet ze hangen altijd speels rond haar schouders. Ze heeft dunne, volle lippen die altijd gekleurd zijn met rode lipstift, zoals op de foto, of met een laagje lipgloss dit en haar make-up aan de ogen is ook het enige wat ze draagt van Make-up. Ze heeft een heel retro en modieuze kledingstijl bv; hoge taille rokken, bloemetjes, nerdbrillen, een hippie bandje op haar hoofd, etc. Ze is heel gesteld op haar accesoires aan haar armen hangen kilo’s armbanden en ze heeft wel geteld 4 ringen aan ook zonder oorbellen gaat ze de deur niet uit.
    Familie: Mila is samen met haar 2 jaar oudere broer en haar moeder 12 jaar geleden naar Londen getrokken. Er brak een grote oorlog aan in Slovenië en hun vader had een andere politieke mening en uitte die dan ook zonder problemen in het openbaar. Voor de ogen van de twee kinderen is hun vader koelbloedig vermoord en uit voorzorg zijn ze samen met hun moeder naar Londen getrokken. Toen ze daar aankwamen hadden ze niet. Ze hebben een week of twee op straat door gebracht tot een man hen onderdak biedde. Nu leven ze nog altijd bij die man thuis, Jack, en hebben ze een heel close band. Jack kon in zijn leven nooit kinderen krijgen en voed de twee pubers op als zijn eigen bloed samen met Josefien, hun moeder. In Slovenië zijn ze allemaal door hun vader heel katholiek opgevoed en zijn zo verder gegaan in Londen. Ze doen niet mee aan sommige cliché’s zoals geen sex voor het huwelijk, maar geloven wel nog altijd dat God hun bijstaat. Matheo is twee jaar ouder dan Mila en dat zorgt voor een sterke band. Na alles wat ze samen meemaakte heeft hij het gevoel dat hij zijn kleine zus voor alles moet beschermen. Hij heeft blonde haren en groene ogen die boekdelen spreken ookal zou je niet zeggen dat hij 18 is.
    Extra: Ze is al twee jaar samen met Louis en de twee zijn onafscheidelijk. Ze zijn niet alleen elkaar’s grote liefdes, maar ook beste vrienden en soulmates. Ze vertellen elkaar echt alles. Ze hebben een passionele relatie waar heel veel plaats is voor humor, wat ze allebei heel belangrijk vinden. Ze vinden het namelijk niet erg om met elkaar eens een grapje uit te halen.
    Waarschuwen? Ofcourseee :3

    [ bericht aangepast op 3 juni 2011 - 10:51 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Engelse vriendin
    Naam, bijnaam: Jules. Je spreekt het uit als Djuuls, een naam die vooral haar vader helemaal geweldig vond. Mensen, zoals haar goede vrienden, spreken het als koosnaampje weleens als Zjuuls uit en dat op een hele zeurende, schelle toon. Dit vindt Jules verschrikkelijk, maar ach wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten. Dit doet ze altijd met anderen, ze zal dus Sacha's naam uitspreken als Sjà-sjái.
    Achternaam: Montgomery
    Volledige naam: Jules Jólé Montgomery
    Leeftijd en geboortedatum: Jules is pas geleden zeventien jaar geworden. Ze is geboren op 21 April 1994.
    Nationaliteit: Jules is een Schotse. Ze heeft in Schotland gewoond tot haar zevende en sindsdien is ze met het gezin verhuisd naar London. Ze hadden een redelijk groot huis nodig voor de 6 kinderen en 2 ouders in huis. Nu wonen ze niet in het centrum van London, maar redelijk aan de rand van de stad.
    Karakter: Jules is een van de liefste, vrolijkste meisjes die je in je leven zult ontmoeten. Ze heeft een hart van goud, helpt mensen uit de nood en is een ontzettend goede vriendin voor iedereen. Ze is sociaal, open en niet gauw verlegen. Haar probleem is dat ze niet bepaald erg slim is. Ze heeft veel domme opmerkingen waarbij ze al meteen wordt aangezien als dom blondje, ze zegt dingen zomaar en denkt vaak niet eens na wat de gevolgen kunnen zijn. Ze is dan ook de domste bij haar thuis, wat haar erg dwars zit. Ze zou namelijk haar ziel geven om een beetje slimmer te zijn en eindelijk eens een goede reactie op iets te geven. Wanneer je Jules goed leert kennen, weet je wel dat ze helemaal niet wil zijn zoals ze is. Ze is harstikke onzeker over zichzelf en zou dan nog eens haar ziel geven om te zijn als anderen.
    Uiterlijk:


    Jules is een lang, slank meisje dat niet er erg speciaal uit ziet. Ze is rond de 1.75M lang en weegt slechts 55 kg. Dit komt omdat ze veel sport en vaak aan haar figuur werkt, wat haar een mooie platte buik heeft bezorgd en haar benen zijn ontzettend lang en slank - iets waar velen jaloers op zullen zijn. Ze heeft lange, blonde haren die vaak verschillen in hoe ze zitten. Vaak stijlt ze het of vallen ze met krultang krullen over haar schouders heen. In haar slanke gezicht vallen haar heldergroene ogen goed op. Ze zijn omringd door lichtblonde wimpers waar ze niet veel make-up opdraagt, meestal verlengt ze alleen erg. Haar kledingstijl is sexy te noemen, maar het is niet zoals een slet zich zal kleden. Ze draagt vaak skinnyjeans, een t-shirt en dan ballerina's of pumps als schoenen. Ze verfraait het meestal met leuke armbanden, kettinken en ringen.
    Familie: Jules woont in een heel druk gezin, die in het compleet bestaat uit acht leden. Flint Montgomery is de vader des huizes. Hij is tweeënveertig jaar oud en werkt als advocaat. Hij is getrouwd met Luciènne Jones. Ze is drieënveertig jaar oud en werkt als schooljuf op een basisschool. Hun oudste kind is Dwight. Hij is twintig jaar oud, heeft verkering met Santana Perèz en studeert rechten, net als zijn vader had gedaan. Dan komt Jules zelf. Na Jules komt de tweeling Hayden en Jasper - ze zijn zestien jaar oud. Hierna komt Lucy -vernoemd naar haar moeder[/url]. Zij is vijftien jaar oud. En als laatste is er de twaalf jarige Alina.
    Heath Ledger, Gwyneth Paltrow, Xavier Samuel, Dylan Sprouse, Cole Sprouse, Dakota Fanning en Elle Fanning.
    Extra: Sinds dat Jules, Niall heeft leren kennen (door Sacha, natuurlijk) vindt ze hem heel erg leuk. Ze durft het wel tegen hem te vertellen, maar doet dit liever doormiddelvan flirten.

    [ bericht aangepast op 31 mei 2011 - 17:39 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking


    Rol: # Overig, verzin hier zelf wat en vermeld erbij wát.

    Naam, bijnaam:
    Mirebal, Mira. Mirabel betekent; bewonderenswaardig, beeldschoon.

    Achternaam:
    Grande.

    Volledige naam:
    Mirabel, Fiona, Brittanny, Grande.

    Leeftijd en geboortedatum:
    5 september – 1993.

    Nationaliteit:
    Spanje - Cadiz.

    Karakter:
    Mirabel is een meisje dat erg onhandig kan zijn als ze zenuwachtig is of zich ongemakkelijk voelt, hier kan ze echter niet heel veel aan doen. Ze is erg sociaal en kan bijna met iedereen wel opschieten als ze aardig doen tegen haar. Als het kan wilt Mirabel alles weten en kan ze veel door vragen als je geen antwoord geeft op haar vraag, waar haar vrienden zich soms wat aan ergeren. Ook is Mirabel een verlegen meisje als je haar net hebt ontmoet, dan kan ze nog al afstandelijk doen en zegt ze niet veel. Mirabel kan er niet tegen als mensen zeggen wat ze moet doen, dan kan ze boos en geïrriteerd overkomen en loopt ze vaak weg. Ze heeft een hoop gevoel voor humor, alleen vindt ze dit zelf vaak niet zo. Ze zegt gewoon de dingen die ze denkt. Mirebal kan ook erg hyper zijn als het om muziek draait, ze praat dan ondertuit en ze is niet meer het verlegen meisje die je ontmoet hebt, mensen verbazen zich hier weleens over.

    Uiterlijk: Mirebal heeft gif zwarte haren, en donkerbruin tot zwarte ogen. Haar wenkbrauwen zijn dezelfde kleur als haar haren, en haar lippen zijn lichtroze en erg vol. Ze heeft een niet heel grote neus, het past perfect bij haar gezicht. Mirebal is licht getint, en een slank mooi meisje dat je zou aanzien als een model. Ze weegt 53 kilo en is 1.66 meter lang. Het liefste draagt ze leuke rokjes met een legging eronder, en een leuke tank top erboven. Haar favoriete schoenen zijn All-Stars en ze is gek op sieraden. Altijd heeft ze wel oorbellen, een ketting of ringen aan/om. Ook heet Mirebal een tatoeage op haar enkel staan, het is geen grote maar het betekent wel veel voor haar, het is een hartje waarin de letter M staat. Muziek betekent alles voor Mirebal.

    Familie:
    Mirebal woont niet in een groot gezien, maar dat vindt ze niet zo erg. Ze heeft een vader die nog maar zevenenveertig jaar oud is, zijn naam is Diego. Mirebal’s moeder, Aida, is een prachtige vrouw die erg goed voor het gezin zorgt en het ook met plezier doet, ze is net zo oud als Diego en zijn net zo verliefd toen ze elkaar voor het eerst ontmoette. Mirebal heeft ook nog een broer, Elian. Hij is negentien jaar oud en vindt het soms heerlijk om zijn jongere zusje te pesten, maar natuurlijk houd hij ook erg veel van haar.

    Foto 1. Beroemde Spaanse acteur – Banderas Antonio.
    Foto 2. Beroemde Spaanse actrice – Paz Vega.
    Foto 3. Deed mee aan de Engelse X Factor(seizoen 7) – Aidan Grimshaw.
    Foto 4. Beroemde zangeres – Maria Mena.

    Extra: Mirebal heeft stiekem grote gevoelens voor de knappe Liam Payne. (als dit natuurlijk kan, hihi. ;D)

    Waarschuwen? NATUURLIJK! :9~

    [ bericht aangepast op 31 mei 2011 - 19:02 ]


    They were never in fact homeless