“Zo”, zei meneer Terels. “Je heet van Hemelgem. Wat is je voornaam?”
Om de een of andere reden wou ik die absoluut niet zeggen. Het was mijn laatste stukje privacy dat ik in dit huis zo hebben. Daarom zei ik: “Rose, meneer.”
Meneer Terels knikte. “Rose. Dat is handig. Michael, – hij wende zich tot Michael – is het geen goed idee als haar geur rozen word? Die geur hebben we nog niet gebruikt, en dat past zo goed bij haar naam.”
Michael knikte. “Fantastisch idee. Moet ik haar nu naar de andere meisjes brengen of naar haar kamer?”
“Breng haar maar naar haar kamer. En vertel Julie dat ze rozenproducten moet gaan kopen en ze in kamer tien neerzet, dat wordt haar kamer. Maar laat me eerst haar ketting aandoen.”
Hij pakte een kettinkje uit zijn schuif. Het was een zilver kettinkje met een steentje aan.
“Is dat diamant?” vroeg ik benieuwd.
“Ja”, mompelde de man.
“Echte?”
“Ja, inderdaad. Maar pas op. Ik hou er niet van om in dit mooie huis heel de tijd rond te lopen met een revolver. Dat past niet bij de sfeer hier, snap je? Maar als je iets mis doet, dan trek ik gewoon vanachter aan je kettinkje en dan ben je net zo goed dood. Begrepen?”
Ik huiverde en knikte.
“Goed,” zei de oude vader. “Michael, breng haar maar naar haar kamer. Laat haar douchen, en een deftige jurk aan trekken. Dan verzamel ik de meisjes om kennis te maken.”



Sanna is een normaal meisje, als geen ander. Op een dag word ze opgemerkt door Michael en zijn vader, en tegen haar zin meegenomen naar hun huis. Vreemd genoeg zijn daar nog veel andere meisjes, die stuk voor stuk heel erg mooi zijn. Hoewel Sanna - die zichzelf nu Rose noemt - daar heel goed verzorgd wordt, vraagt ze zich af wat ze daar doet. En kan ze eigenlijk houden van een jongen die iets heeft gedaan waarvoor je hem eeuwig zou moeten haten?

http://www.youtube.com/watch?v=Kh79lrAdoS4

(H)(H)(H)

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Part 1 785 142 1 decennium geleden
Part 2 2493 153 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen