dit verhaal gaat over een meisje die stopt met der school omdat ze het niet meer leuk vind maar ze wilt wel wat anders gaan doen maar wanneer weet ze nog niet.

Ze is net uit de ruzie met der ouders dat ze gestopt is en ze is zich helemaal weer aan het focussen op het dansen wat ze altijd graag gedaan heeft.

Ze gaat gewoon heel leuk op een zaterdag ochtend en middag een clip opnemen bij wie ze danst. Ze moesten eerst de make-up en de kleding doen. Dat moesten ze doen bij de Melkweg daar was ’s avonds een show dus iedereen was daar. Als ze terug komen van de clip opnames krijgen ze ineens te horen dat ze op mogen treden. De fans maar ook veel andere mensen zien ze dansen. Aan het eind van het optreden word ze het podium opgetrokken voor het laatste liedje. Ineens zit ze op het podium met vier anderen meiden. Het liefst wilt ze der weg maar dat kan niet. Het liedje begint en ze zit daar maar en geniet er dan ook maar van.

Na het optreden werd ze gelijk gevraagd om de volgende dag mee te draaien met de nieuwe clip van het laatste liedje die ze net zongen. Ze word ook ineens weg geroepen en word terug naar de zaal gebracht daar staat haar held die ze al twee jaar niet gezien heeft. Na dat ze hem weer gezien heeft ontmoet ze ineens hele andere mensen. Ze word door hun gevraagd om die week mee te doen in hun nieuwe videoclip. Ze gaat er meeten op in en zegt natuurlijk ja.

Na dat ze daar weg gaan loopt ze met een paar mensen naar buiten. Met de gene die ze buiten loopt willen de meeste mensen met hun op de foto. Maar ineens word ze herkent van het podium en een foto op twitter.

Wanneer gaat ze beginnen met der nieuwe school?
Met wie neemt ze die dag een clip op?
Wie zien haar allemaal dansen?
Bij wie zit ze ineens op het podium?
Van welk andere liedje mag ze ook mee doen in een clip?
Wie is der held die ze al twee jaar niet gezien heeft?
Wie ontmoet ze nog meer?
Met wie loopt ze naar buiten?
Welke mensen veranderen heel haar leven?

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
part 1 805 65 8 jaar geleden
part 2 660 87 8 jaar geleden
part 3 733 70 8 jaar geleden
part 4 702 70 8 jaar geleden
part 5 934 77 8 jaar geleden
part 6 904 87 8 jaar geleden
Sorry en een vraag? 167 94 8 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen