Dit verhaal gaat over twee beste vriendinnen Britt en Kelsey. Ze wonen allebei in Utrecht en spreken best vaak met elkaar af. Ze doen natuurlijk dingen samen, zoals naar de stad gaan, bioscoop of wel eens uit eten. Maar wat ze het liefst samen doen is toch echt dansen.

Kelsey is net een paar maanden 18 en woont samen met der ouders en oudere broer. Ze gaat volgend jaar weer het eerste jaar opnieuw doen van Leisure hospitality host. Ze heeft er weer erg zin in om het opnieuw te doen en beter aan te pakken. Als ze weer terug moet heeft ze veel minder tijd voor Britt en dat vind ze heel jammer. Naast haar beste vriendin Britt, heeft ze ook andere dingen te doen. Ze traint ook twee keer in de week voor voetbal. En natuurlijk danst ze elke dag alleen of met Britt samen.

Britt is nog wat jonger die is 15 en word over 2 maanden 16, dat wordt dus een groot feest. Zij woont samen met de ouders en de jongeren zusje. Ze gaat na de zomervakantie het 3de jaar in. Ze krijgt het ook erg druk met school om alles voor te bereiden voor de laatste jaar. Dus ze heeft ook minder tijd voor Kelsey. Buiten de vriendschap school, Kelsey en het dansen. Rijd ze ook gewoon een paar keer in de week paard. En dat doet ze ook gewoon met plezier.

Deze zomer gaan ze samen op vakantie naar Spanje, daar ontmoeten ze iemand die zo gezegd de duren voor ze open maakt!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
part 1. 889 126 9 jaar geleden
part 2. 897 146 9 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen