Damion.
Een naam waar je maar aan hoeft te denken of de rillingen lopen je al over de rug. Een naam zo duister dat de zon zijn prachtige gezicht verbergt als hij uitgesproken wordt. Een naam die vreselijke herinneringen opbrengt. Een naam voor een gebroken jongen. Een naam waarvan je niet zou denken dat hij betekent wat hij betekent: Kalm.

Maëva.
Een naam die een gevoel als een warme gloed over je heen roept. Een naam waar de zon nog meer van gaat schijnen. Een naam die liefde, troost en steun opbrengt. Een naam voor een onschuldig meisje. Een naam waarvan de betekenis bij de persoon die hem draagt past: Welkom.

Een jonge onervaren Fae, dochter van de natuur, leeft alleen met haar grootmoeder, diep in de wortels van een oude eikenboom. Haar hele leven heeft ze zich altijd al afgevraagd waarom ze nog nooit andere wezens heeft ontmoet. Maar dan komt de dag. Ze wordt achttien en mag het Faëendorpje in. Verscholen tussen zulke dikke bomen dat niemand erbij kan, denken de BeschermFaëen dat er niks kan gebeuren. Maëva is namelijk de enigste die de Faëenwereld kan redden. Door haar onschuld. Toch weet een duistere macht door de bomen te dringen. Gesluierd door de donkere nacht weet die macht door de bomen te dringen en het onschuld te ontvoeren. Kunnen de Faëen hun enigste hoop op redding terughalen? Of is die duistere macht niet zo duister als hij lijkt? Kan Maëva het alleen af- of zal ze tragisch aan haar einde komen in de donkere grotten van Priech?



- Nederlands geschreven& gesproken
- Fantasy& Romance
- Geïnspireerd door ''Levenslang'' van Somnephilia
- Per week geactiveerd (dit kan variëren)
- Neem ABO, ik waarschuw niet!
t

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Voorwoord 132 175 9 jaar geleden
Uno 850 206 9 jaar geleden
Due 824 162 9 jaar geleden

Reageer (2)

  • Ringwraith

    Ik vind het een interessant intro. ^^

    9 jaar geleden
  • English_Writer

    Klinkt goed! Mooie cover!!! (H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen