Welke fee ben jij?

Iedereen heeft iets met magie. Ik zie magie als de kracht die in je zit. Welke kracht zit in jouw? Ontdek het met deze Quizlet!

Mogelijke uitkomsten

Vuurfee (43 x uitgekomen)

Jij bent een Echte vuurfee. Je bent krachtig, misschien onzeker maar dat is nergens voor nodig. Je lievelingskleuren zijn ook warme kleuren zoals rood of oranje. De meeste vuurfeeën zijn heel mooi met een bos Rood of blond haar. Af en toe komen ze met bruin haar voor.

Waterfee (86 x uitgekomen)

Jij bent een Water Fearie! Water feeën worden vaak gezien als zeemeerminnen, maar dat zijn ze niet altijd. Je bent rustig en houdt niet zo veel van veel lawaai, terwijl je een feestje nooit erg vind. Vaak hebben Waterfeeën Zwart of blond haar. Je ziet ze af en toe bruin maar rood haast nooit. Waterfeeën zijn vaak onzeker maar hebben een geweldige geneeskracht in zich.

Aardefee (38 x uitgekomen)

Je bent een aardefee! Aardefeeën houden van de natuur en zijn heel medelevend. Zo hebben aardefeeën dus iets tegen het kappen van bossen, maar ook de arme mensen die honger lijden kunnen zo niet verder volgens jouw! En als iets volgens een aardefee gestopt of juist uitgevoerd moet worden, dan gebeurd dat ook! Je bent een echte doorzetter en je haarkleur is waarschijnlijk van zichzelf rood of bruin. Aardefeeën dreigen wel overte gaan op onzekerheid, maar dat is helemaal niet nodig!

Lichtfee (75 x uitgekomen)

Je bent een lichtfee! Lichtfeeën zijn de meest voorkomende, misschien niet bij deze Quizlet, maar in het algemeen wel. Lichtfeeën zijn heel verschillend. De ene lichtfee is heel Sterk, De andere zeer onzeker. Je haarkleur is waarschijnlijk blond, misschien ook bruin of rood, maar zwart heb ik nog nooit gezien bij een lichtfee. Het uiterlijk is voor de Lichtfee belangrijk, maar ook het innerlijk moet goed zijn. Lichtfeeën hebben een verlicht hart en zijn meestal niet degene die kattekwaad uithalen. Lichtfeeën hebben er juist iets tegen.

Duistere fee? (7 x uitgekomen)

Je bent een duistere fee. Je houdt niet zoveel van gezelschap maar bent liever alleen. Dat je een duistere fee ben wil nog niet zeggen dat je gemeen bent. Toch kan een duistere fee arrogant zijn. De duistere fee heeft waarschijnlijk donker haar, of juist wit. Duistere feeën leven is bossen of vooral in de lucht, en dragen meestal donkere kleding. Bij deze uitkomst kan jij een duistere fee zijn, maar ook een heks! Of je een goede of een kwade heks bent, dat kan ik helaas niet zien.

Luchtfee (79 x uitgekomen)

Je bent een prachtige luchtfee! Luchtfeeën worden namelijk gezien als de feeën van de schoonheid. Gooi die onzekerheid dus maar weg! Luchtfeeën kunnen alle soorten en kleuren haar hebben, maar de meest voorkomende kleur is toch bruin. Luchtfeeën hebben een passie voor het vliegen, wat ze ook heel graag doen. (jij zou dus wel suuperr graag willen vliegen.) Luchtfeeën houden ook veel van dieren. Net zoals Aardefeeën uiteraard. Als jij ergens op vakantie gaat is dat een groot feest! het maakt niet uit waar je naartoe gaat, als je er maar even op uit vliegt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Gibbs

    vuurfee

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    AardeFee(A)

    1 decennium geleden
  • Hurricanes

    Vuurfee <3

    1 decennium geleden
  • Severina

    luchtfee :)
    ik wil graag kunnen vliegen en hou van feesten en reizen, maareuh, mijn haar is blond en niet bruin zoals de meesten hihi(dance)

    1 decennium geleden
  • avrilenemo

    Aardefee

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?