Blijf jij wel lekker jezelf?

Als je deze vraag aan iemand stelt, zegt hij/zij altijd ja. Ook jijzelf. Ik ook. Maar wil jij nou weten of het wel écht waar is? Doe deze quiz en je weet het! Laat hem je ouders en je beste vriend(innen/en) ook doen! Dan weet je meteen of zij ook zichzelf zijn ;-)

Mogelijke uitkomsten

Ja, jij blijft lekker jezelf! (14 x uitgekomen)

Jij mag altijd ja antwoorden als iemand vraagt of jij jezelf bent. Want dat is namelijk zo! Al zegt iemand dat je er sufjes uitziet, je blijft lekker jezelf. Houden zo! Echt tof van je =) Als iemand je vraagt wat je motto is, zeg je: Be yourself!
Ja, idd! xD

Best onzeker en twijfelachtig (20 x uitgekomen)

Jij bent een beetje jezelf. Maar als iemand zegt dat jij er dom uitziet met die bril en die schoenen, dan koop je lenzen en All Stars. Niet doen! Als jij jezelf lekker voelt met die schoenen aan, moet je ze gewoon lekker aanhouden! Er is altijd iemand die accepteert hoe je bent. En je moet ook niet zo onzeker zijn, nergens voor nodig. Jij bent gewoon een leuke meid!

Absoluut niet! (1 x uitgekomen)

Als er iemand niet zichzelf blijft, ben jij het wel! Als iemand zegt dat je oogschaduw lelijk is, doe je een hele andere kleur oogschaduw op. Heb je een verkeerd t-shirt aan, dan heb je nog een hele andere berg in je tas zitten en dan laat je daaruit anderen een leuk shirtje kiezen. Waarom doe je dit? Ben je zo onzeker over jezelf? Alsjeblieft, doe dit niet. Blijf lekker jezelf! Er is áltijd iemand die jou accepteert zoals je bent. En probeer niet stoer te zijn, blijf dus gewoon JEZELF! :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Fennec

    twijfelachtig? Nee hoor! Ik draag nou eenmaal geen lipgloss en doe niet grof, gewoon vriendelijk zijn en jezelf is best mogelijk^-^

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Best onzeker en twijfelachtig.

    Ja, klopt wel ongeveer. Maar ik ga geen andere kleren aantrekken als mensen daar iets van zeggen. Maar onzeker ben ik wel een beetje :$.

    1 decennium geleden
  • Davy

    haahh mijn sus had dit acc gemkkt en nu pas weet ik het w8woord :D

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Best onzeker en twijfelachtig.
    Klopt wel een beetje,maar als iemand tegen mij zegt dat mijn schoenen of whatever,leuk zijn,dan trek ik me daar niks van aan hoor.

    1 decennium geleden
  • Kelly13

    ik onzeker:soms
    Ik twijfelachtig over mezelf:Never!
    ik ben super!
    Ik hou van mezelf, maar schep er niet mee op,m sinds kort ben ik erachter gekomen dat ik meer ben dan onzeker ik ben super ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?