Verliefd???

Ben je wel echt verliefd op degene waarvan je dnekt dat je verliefd op hem bent?

Mogelijke uitkomsten

JAAA!!!! (15 x uitgekomen)

Jij bent zoo.. verliefd!!! Als ik jou was zou ik hem vragen want anders dan weet hij nooit dat je verliefd op hem bent, maar mischien moet je eerst zorgen dat hij je beter kent want ik vroeg een hele leuke jongen en hij zei nee omdat hij me niet goed kende *Snik Snik* Maar je moet niet te lang wachten want anders is hij bezet. Als je bang bent om het hem te vragen recht in zijn gezicht kan je het ook in een brief doen,

Mmm.... (13 x uitgekomen)

Je weet het niet zo goed... zou je nou verliefd zijn of niet? doe over een tijdje deze quizz maar weer mischien komt er dan iets anders uit.

Nee!!! (1 x uitgekomen)

Nee sorry je bent niet verliefd maar je denkt dat je verliefd bent, dat had ik ook met een jongen maar toen hij met iemand anders had merkte ik dat ik niet echt iets voor hem voelde, miscchien kan je beter iemand anders zoekn want anders denk je de hele tijd aan hem/haar maar je voelt niks voor diegene.

Je zegt van niet! (19 x uitgekomen)

Je zegt van niet maar.. stiekem ben je het wel, mischien weet je het zelf nog niet omdat je heel veel chocolade eet dat je denkt dat dat het is, maar je bent wel degelijk verliefd, eet maar wat minder chocolade en als het dan blijft weet je zeker dat je verliefd bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • CRAZYTOKIO

    IK BEN VERLIEFD !! xDxD
    & Het is waar !!
    Ik ben idd héél verliefd !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?