tweede versie van jouw gepersonaliseerde boyfriend

Oke ik vond dus laatst mijn quizlet account terug en wilde deze quiz nog wel een keertje maken, ik ben nu een paar dagen 15 voor iedereen die het wilt weten. Ik was echt zo cringy btw omg

Mogelijke uitkomsten

Jack (10 x uitgekomen)

Je loopt de aula in en je spot je vrienden meteen, je gaat naast je beste vriendin staan. Dan voel je iemand in je zij prikken, je kijkt om en je ziet Jack staan, jullie zijn niet echt vrienden maar toch weer wel. Jullie kunnen ook best wel close zijn, bij Jelle zijn verjaardag waren jullie de hele avond aan het praten en lagen samen op de bank. Maar je glimlacht naar hem als hij begint te praten, "Welke aflevering van game of thrones ben je?" Je glimlacht en vertelt dat je bij aflevering 8 bent, jullie praten over de karakters en dan gaat de bel, jullie lopen van elkaar vandaan en gaan naar de les, je wacht tot de bel gaat en als die afgaat dan loop je naar je kluisje en daarna loop je naar je fiets, op de fiets kom je Jack weer tegen. "Jij moet toch deze kant helemaal niet op?" Vraag je verbaasd. Hij antwoordt dat hij je wel even thuis brengt, dan bedenk je je dat hij nog nooit bij jou thuis is geweest. Jullie praten de hele weg naar huis en als jullie bij jouw huis aankomen. Je laat hem binnen en jullie gaan de volgende aflevering van game of thrones kijken. Iemands hoofd wordt eraf gehakt en je duikt weg in zijn armen, hij slaat zn armen om je heen en je kijkt weer naar het scherm. Je kijkt omhoog en vind zijn ogen, hij kijkt ook naar jou en dan gebeurd het gewoon, je voelt zijn lippen op die van jouw en je voelt duizenden vlinders in je buik exploderen, daarna kan je je niet meer zo goed focussen op de aflevering maar dat kan je niks schelen

tim (18 x uitgekomen)

Je loopt naar buiten en ziet hem staan, Jij en Tim waren altijd vrienden, maar toen vond hij jou leuk en waren dingen heel confusing, jullie zijn nu gewoon vrienden maar stiekem vind je hem nu wel leuk. Jij en Marit lopen verder maar je maakt oogcontact met Tim. Jullie lopen door en je voelt een hand op je schouder, Marit loopt weg en je glimlacht naar Tim die nu achter je staat. Hij vertelt over zijn dag en over een of ander meisje, hij is wel een beetje een player. Je glimlacht vaag en vertelt hem dat je dat meisje totaal niet mag, de jaloersheid borrelt op in je onderbuik. Hij vertelt over een ander meisje, maar hij noemt geen naam. Nu word je nieuwschierig, "Over wie heb je het?" Hij geeft geen antwoord en je vraagt het opnieuw hij bloost en loopt weg, je pakt zijn hand en trekt hem terug. "Tim, over wie heb je het?" Hij kijkt je niet aan als hij zegt "Ik heb het over jou." Je kijkt hem verbaasd aan en dan gebeurd het, zijn lippen vinden de jouwe en je zoent hem verbaasd terug.

Kasper (8 x uitgekomen)

Je voelt twee armen om je middel en je kijkt om, "Hey Kas, kan je me loslaten?" Hij zet je weer op de grond en jullie lachen, jullie kennen elkaar nog niet zo lang en jullie hebben alleen frans en drama samen maar het klikte meteen. Je pakt een stoel en zet hem op het podium. "Kunnen we na school even praten?" Vraagt Kasper, je antwoordt dat dat oke is. Je zit alle lessen uit denkend aan wat Kasper tegen je wilt zeggen. Als de bel van je laatste bel ringt loop je snel naar je kluisje, je ziet Kasper al aanlopen en je glimlacht naar hem. Hij pakt je hand en trekt je mee. Als jullie aan zijn gekomen bij een leeg plekje begint hij te praten, hij ratelt maar door over hoe leuk hij je vindt, je probeert hem te stoppen want hij zegt ook dat jij hem vast niet leuk vind en meer. Het lukt je niet om hem stil te krijgen dus je doet het enige waar je op kan komen op dit moment. Je zoent hem en je voelt hem stoppen met praten en hij zoent je terug, als je terugtrekt zeg je "Ik vind jou ook wel leuk hoor"

Milo (17 x uitgekomen)

Je ligt op de bank en de deurbel rinkelt, je staat op en doet de deur open. Daar staat Milo, je springt in zijn armen en hij vangt je op. jullie kennen elkaar echt al eeuwen, maar hij heeft niet zo veel tijd meer voor je de laatste tijd hij traint voor sprinten ofzo. Je loopt naar de bank en valt op de bank, hij schenkt drinken in voor zichzelf en ploft naast je neer op de bank, jullie kijken tv en praten een beetje. Je merkt wel dat hij steeds dichterbij je komt zitten, je glimlacht bij de gedachte dat hij je misschien wel leuk vindt, hij slaat zn arm om je heen en jij gaat tegen zijn borst aanliggen. Je kijkt hem aan en hij jou, dan hoor je de deur. Hij hoort het ook want hij haalt meteen zn arm van je af, je ouders komen binnen en ze maken een praatje. Je ouders vragen of jij even de hond uit wilt laten. "Ik ga ook wel even mee." zegt Milo glimlachend. Jullie lopen nu buiten hij vertelt over zijn sport, je luistert maar je luistert toch niet helemaal. Dan pak je zijn hand, uit het niets doe je het gewoon, hij draait naar je toe en je wilt loslaten maar hij houd je hand nogsteeds vast. Hij buigt naar je toe, en dan is het gebeurt, je hebt je eerste kus gekregen van je eerste en eeuwige crush.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?