Wie ben jij van de TV serie de nachtwacht?

de serie de nachtwacht gaat over een elf een vampier en een weerwolf die kwaadaardige wezens uit de onderwereld moeten verslaan. kom er achter of jij Keelin, Wilko, Vladimir, Sascha, Helena of Cooper

Mogelijke uitkomsten

Keelin (101 x uitgekomen)

jij bent keelin de elf van het drietal. je ziet altijd het goede in iedereen en vertrouwd op je gevoel. je speciale kracht is toverstof uit je haar waarmee je in combinatie met een spreuk van alles voor elkaar kan krijgen.

Vladimir (21 x uitgekomen)

jij bent Vladimir de vampier. je bent ouderwets en denkt voor dat je doet. Je wil niet dat andere gevaar lopen door jou actie's. je speciale kracht is onzichtbaarheid en supersnelheid. je zwakte is knoflook, kruizen en wijwater.

Wilko (48 x uitgekomen)

je bent de weerwolf van de groep. je bent nogal impulsief oftewel je denkt voor je doet wat vervelde situaties met zich mee brengt. je kracht is snelheid en kracht ook kan je heel hoog springen. je kan absoluut niet tegen zilver.

Cooper (4 x uitgekomen)

jij bent net als Cooper je bent ongeïnteresseerd en denkt alles beter te weten je hebt de meeste macht in schemermeer. toch zie je lang niet alles.

Sascha (27 x uitgekomen)

Sascha behoort niet tot de nachtwacht en voelt zich vaak buiten gesloten maar je bent toch altijd enthousiast en vrolijk zonder dat je het door het gebeurt er veel om je heen

Helena (6 x uitgekomen)

je bent net als helena je voelt je verantwoordelijk en bent behulpzaam.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • artinandwritin

    Keelin. Elf power! (Leuke quiz trouwens, Nachtwacht is een leuk programma!)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?