wat is jou Lego Ninjago Element

Iedere ninja uit Lego Ninjago bezit een element, maar wat is jou element... de ninja's hebben er al veel bezet, dus ik ben benieuwd

Mogelijke uitkomsten

Lava Ninja (202 x uitgekomen)

Jou element is lava. een soort combi van vuur en aarde, jij bezit de gouden Katapult die lava-ballen schiet, cool gouden spinjitzu wapen!

Telekinese Ninja (88 x uitgekomen)

Jij bent de telekinese ninja. cool jij kan dingen laten zweven, en je bezit de Gouden kruisboog. jij schiet een pijl af, het doel dat de pijl raakt gaat zweven. jij bent echt een nice ninja!!!

Licht Ninja (176 x uitgekomen)

jij bent de licht ninja. dat is fijn... want als het donker is maak je licht. jou gouden spinjitzu wapen is een: Boemerang. de Gouden boemerang laat een spoor van licht achter. vortaan hoef jij dus niet meer bang te zijn voor het donker! :)

Magische ninja (100 x uitgekomen)

jij bent een ninja die de macht bezit over Magie! je kan dingen toveren. uiteraard is je gouden spinjitzu wapen een staf. een toverstaf om precies te zijn. je kan dingen tevoorschijn halen, en dingen laten verdwijnen... je kan van alles, maar je hebt wel een spreuken boek nodig anders kom je niet ver

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?