DEATH NOTE - 7 Minutes in Heaven.

Het 7 minutes in Heaven gedoe was een succes op quizlet, ik vond sommige quizzen erg leuk. ( al zou ik het spel nooit spelen) Ik ben nog geen Death Note versie tegen gekomen, dus besloot ik er een te maken. Weet dat ik erg slecht ben met romantiek enzovoort, maar ik zal mijn best doen voor mijn mede Death Note fans!

Mogelijke uitkomsten

Touta Matsuda (8 x uitgekomen)

Toen je de sleutelhanger koos vielen de blozende wangen van Matsuda je meteen op.
"Ehh.. die is van mij,heheh.." Zei hij terwijl hij zich ongemakkelijk voelde door het gegrinnik van Mello en Matt.
"Op naar de kast, loser." Zei Mello die een grote hap van zijn chocolade reep nam.
Matsuda negeerde de opmerking en liep naar de kast. Ondanks het gegrinnik en de stiekeme minachting, was hij dolblij dat jij zijn item hebt gekozen.Wanneer ook jij eindelijk was opgestaan om naar de kast te lopen, wierpen Mello en Matt een jaloerse blik naar Matsuda.
Matsuda's hart bonsde als een gek toen je dichterbij kwam, en eenmaal daar sloot hij de deuren.Je zag dat hij wat nerveus was, dus stelde je hem op zijn gemak met je liefste glimlach, wat hem deed stralen.
"Je kan het.." Dacht hij in zichzelf. Hij had de moed verzameld om zijn verassend sterke armen om je heen te slaan, en met zijn grote glinsterende ogen staarde hij in die van jou.. Eenmaal verdwaald in jouw ogen, drukte Matsu (xD) zachtjes zijn lippen op die van jou. Hij wreef met zijn hand over je rug, en zijn onzekerheden verdwenen voor een moment. Je ging langzaam met je hand in zijn haar, wat hem een gevoel van veilgheid gaf. Het moment werd als zeer romantisch ervaren door Matsuda. Zijn wens was eindelijk uitgekomen.Toen de tijd om was, tikte Aizawa op de deur. "De tijd is om, jongens." Zei hij wat geïriteerd omdat hij eigelijk geen zin had om met het spel mee te doen.
Eenmaal de kast uit en nog steeds hetero, pakte Matsuda je hand vast en wreef met zijn duim over je hand. Julie gingen terug naar julie plekken. :)

Near ( In deze quiz shizzle is hij wat ouder,ok?) (3 x uitgekomen)

Toen je het actie figuurtje pakte keek L met een trotse glimlach naar Near.
Alleen durfde Near je niet aan te kijken, bang dat je teleurgesteld zou zijn. Maar dat was niet het geval. (;-'))
L gaf Near een duwtje waardoor hij zich wel moest bewegen. "ga.. Ga je mee?" Vroeg hij strak naar beneden kijkend.
Onzeker knikte je, bang dat hij je mischien niet aardig zou vinden.

Eenmaal in de kast, was er een minuut lang stilte.
"GAAT ER NOU NOG WAT GEBEUREN?" Vroeg Matt die maar al te goed wist wat er gaande was.

Near slikte en deed een stap dichter bij je. "Wil je dit wel?" Vroeg hij zachtjes, en voor het eerst zag je wat emotie in zijn blik.
Een verlegen glimlach is wat hij van je ontving, en hem zekerheid gaf. "Ja.." Antwoordde je.
Hij pakte je beide handen vast en gaf je een kus op je mondhoek.
"Je bent heel mooi." Zei Near. Hij speelde met zijn haar, en keek naar de grond. Een kleine glimlach was te vinden op zijn bleke gezicht.
Je aarzelde geen moment en kuste hem op zijn lippen terug, maar voor N kon reageren werd er door L op de deur geklopt.
De tijd vloog voorbij door de akwardness, en Near zijn wangen waren knalrood.

"Kom er maar uit!" Zei L en liep weer naar zijn plek.

Jij en Near liepen beide met gekleurde wangen de kast uit. Terug op julie plekken kon Near zijn ogen niet meer van je afhouden.

Mello (22 x uitgekomen)

De chocokoekjes werden gepakt en Mello keek met grote ogen naar je hand.
"Ja.. die zijn van mij." Zei hij terwijl hij kalmpjes probeerde te klinken, al was hij dat niet.

"Oke.." Was je antwoord met een glimlach. Het was jij die het eerste opstond, wat Mello wel beviel. "Ik zie julie later wel weer" Zei Mello die knipoogte naar Matt en gelijk al een arm om je heen sloeg tijdens de korte wandeling naar de kast.

In de kast wachtte Mello grijnzend tot hij zijn slag ging slaan, wat jou nerveus maakte.
"Gaat het wel met je?" vroeg Mello. Zijn grijns verdween langzaam, en hij deed meteen een stap dichterbij je. Hij sloeg zijn armen om je heen en drukte je stevig tegen zich aan. Hij ging met zijn koude hand over jouw warme rug. " Nou?" Fluisterde hij in je oor,en kuste je wang. 'Vind je het niet prettig bij mij? Zo'n indruk krijg ik."
"I..Ik vind het wel prettig.." Zei je zachtjes en keek Mello aan in zijn ogen. " Waar wacht je nog op?" vroeg je met een gemaakte grijns, wat Mello niet doorhad. Onmiddelijk begon hij je te kussen en het duurde niet lang tot dat het gekus 'wilder' werd.

Jammer genoeg voor hem werd er al snel op de deur van de kast geklopt. Het was Matt. " Time is up.." Zei hij gapend, om zijn jaloezie te verbergen.

Mello had je op zijn schoot getrokken toen hij op zijn plek ging zitten,en maakte hiermee Matt extra pissig mee, al voelde hij zich al apentrots dat hij jou heeft mogen kussen.

L (12 x uitgekomen)

Je koos voor de lollie, en L's mond ging open van de schrik. Ook waren zijn ogen groter dan normaal.
Het was voor hem een 'big suprise' dat zijn item werd gekozen.
"Toe nou Ryuzaki" Zei Light knipogend toen L naar je zat te staren.
"Uh, juist ja. Bedankt Yagami-kun." Zei L en stond op, met een kleine hoeveelheid moed in zijn hart door de knipoog van zijn zogenaamde enige vriend Light.
Omdat L een big deal is, was je verlegen bij hem in de buurt. L had dit natuurlijk al door, maar omdat hij net zo verlegen was bij jou gaf het hem een gevoel van zekerheid.

In de kast keek L wat naar zijn blote voeten en zat met zijn hand in zijn haar. "Dus.. [jouw naam]-san" Zei hij en probeerde nu aan cake te denken om zelfvertrouwen op te bouwen. "Ja L?" Antwoordde je en deed wat stappen naar hem toe. ( Grote kast indeed) "Ik ehm.." Stotterde L, maar zuchtte. Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht. "Ik vind je heel erg leuk.. Al een hele tijd." Niet op antwoord wachtend, zoende hij je meteen en had je inmiddels stevig vast.
Op gegeven moment stopte je met kussen en legde je je hoofd op L zij borst. Zijn handen die over je rug wreven was een prachtig gevoel. "Ik vind jou nog leuker.." Zei je zachtjes, en een giechel vond plaats.

L blooste, en zonder waarschuwing werd de deur geopend door Light. "Kijk ze nou toch.. Wat zijn ze lief." Zei hij plagend. L glimlachte met gesloten ogen, en hand en hand liep hij met je terug naar julie plaatsen.

Matt (6 x uitgekomen)

Je pakte de aansteker. Matt stond meteen op en wees naar de kast. "Zullen we?" Zei hij. Matt liet er geen gras over groeien. Ook liet hij de groep zijn emoties niet zien. De hele tijd had Matt spelletje slopen spelen op zijn DS, maar hoopte dat zijn item gekozen zou worden door jou.

Eenmaal in de kast stopte hij zijn spelletje weg en keek eventjes emotieloos voor zich uit en een stilte vond plaats.
Uit het niets trok hij je naar zich toe. Matt zij grijns was breed. "Ik heb je 7 minuten.. Uh.. Inmiddels 5 minuten helemaal voor mezelf he?"Zei hij grinnikend.
Je slikte, en knikte kort daarna. "Dat klopt. " Zei je en probeerde te glimlachen.
"Geweldig." Antwoordde Matt. Hij tilde je op en begon je hevig te zoenen.
Je zoende hem rustig terug, terwijl je hem stevig vast hield. "wees niet bang, ik laat zo'n mooie meid als jou zeker niet vallen hoor." Zei Matt met een knipoog. Hij zette je weer voorzichtig neer, mocht je je onprettig hebben gevoeld. Net toen hij je een wangkus wilde geven deed Mello de deur open.

"Kom er maar uit tortelduifjes.."

Na het spel, had Matt je de hele dag gevolgd en je aandacht gevraagd.

Light (8 x uitgekomen)

Toen je de pen koos, keek L wat sip naar beneden. Een trotse glimlach verscheen op het gezicht van Light, terwijl Mello en Matt met hun ogen rolde.
"Dat is mijn pen!" Zei Light lachend, en Misa's gehuil negerend.
"PAK IETS ANDERS! NO WAY DAT JE MET MIJN LIGHT DE KAST IN GAAT!" Piepte Amane.

Light zuchtte en keek Amane's kant op. " Maak je maar geen zorgen, Misa." Zei hij met een kwaadaardige blik in zijn ogen.
Misa keek je boos aan, wat je de kriebels gaf, maar toch stond je op. (ya go guuuuurl)

Jij en Light stapte de kast in, en zorgvuldig deed Light de kastdeur dicht.
"Dus, schoonheid." Zei Light met een grijns en stapte naar je toe. Hij stond op het punt je te kussen, maar je hield hem tegen door je hand op zijn lippen te plaatsen. Light keek verbaasd je kant op, maar wachtte rustig af tot je zou spreken.
"En Misa dan?" Vroeg je met een boze toon.
Light haalde glimlachend je hand bij zijn mond vandaan en kuste die. "Misa en ik zijn geen setje..Dat denkt ze alleen maar." Zei Light met een lieve glimlach.
Hij trok je nu naar zich toe en kuste je lippen zeer voorzichtig. Nu was het jouw beurt om verbaasd te kijken. " Misa is verliefd op je en jij..." Maar je kon je zin niet afmaken want Light legde 2 vingers op je mond. " Ik ben enkel verliefd op jou." Zei hij nu bloedserieus.

Near klopte op de deur. " Yagami, de tijd is om''. Zei hij kill.

Terug op julie plekken, knipoogte Light naar je en negeerde Misa weer totaal.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?