wie ben jij van Lost

Test hier welk karakter jij ben van de serie Lost.

Dit is mijn eerste quiz dus het spijt me als er wat fouten inzitten.

Mogelijke uitkomsten

Sawyer (5 x uitgekomen)

Woehoee! Jij bent mijn favoriet: Sawyer. Je bent de badboy op het eiland die altijd sarcastische grappen maakt, maar van binnen heeft hij een goed hart. Je bent super gek op Kate maar dat wil je alleen niet toegeven.

Kate (9 x uitgekomen)

Gefeliciteerd. Je bent Kate. Je bent dappeer, eigenwijs en komt op voor de mensen waar je van houd. Je weet niet of je nou van Jack houd of van Sawyer. Je hebt een zwaar verleden en hebt slechte dingen gedaan maar je bent een goed mens!

Jack (6 x uitgekomen)

Je bent de slimme dokter Jack. Je bent koppig, slim, dapper en bazig. Niet iedereen vind je even aardig maar als mensen hulp nodig hebben komen ze naar jou toe. Je bent hopeloos vetliefd op kate.

Ben Linus (6 x uitgekomen)

Je bent de sluwe ben. Je bent super slim, sluw en een beetje...... apart. Je was de leider van 'the others' en bijna niemand vertrouwd je.

John locke (15 x uitgekomen)

Je bent de bijgelovige John. Je bent erg slim, vast beraden en erg bijgelovig: je gelooft dat je met het eiland kan praten en dat dromen altijd iets betekenen.

charlie (0 x uitgekomen)

Gefeliciteerd! Je bent een van mijn favorieten: charlie!!!! Je bent heel aardig, behulpzaam en kan ook erg bezorgd zijn. Je zat bij een rockband driveshaft en was verslaafd aan drugs. Je bent gek op claire en zij op jou. Je verdrinkt in het Dharma station: the looking glass doordat je iedereen wilde redde.

Sayid (0 x uitgekomen)

Je bent supergenie Sayid. Je bent echt super slim, aardig en behulpzaam. Je zat eerst bij de republican guard, daar was je een martelaar. Je hebt ongeluk in de liefde want elke keer als je een vriendin hebt word ze vermoord.

Claire (7 x uitgekomen)

Je bent de aardige claire. Je bent heel aardig, beschermend en liefdevol. Je vriendje is Charlie en je hebt een zoontje Aaron. Je bent doodsbang dat er iets gebeurd met aaron.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Jikkelover

    Ik ben Jack... Nooo :( Ik wil Benjamin Linus zijn :D Maar goed, leuke quiz!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?