Wie van Panik is jou baby daddy?

Panik, ook wel bekend als Nevada Tan, brengt U de vierde baby daddy quiz van sonnenschein

David Louden Bonk
Christian Linke
Juri Ibo Kaya Schewe
Timo Sonnenschein
Jan Fredrik Werner
Frank Ziegler

Mogelijke uitkomsten

David Louden Bonk (3 x uitgekomen)

David is de vader van jou prachtige zoontje. Hij is de liefste vader die een kind zich maar kan wensen. Als de kleine jongen niet kan slapen speelt David op de piano tot hij slaapt. David speelt ook graag met z'n zoon en hij zal de jongen altijd steunen.

Christian Linke (5 x uitgekomen)

Christian Linke is de vader van jou dochtertje. Hij is erg heel lief en besteed veel aandacht aan de ontwikkeling van zijn kleine meid. Hij leest voor, koopt verantwoord speelgoed en is voor een tweetalige opvoeding.

Juri Ibo Kaya Schewe (3 x uitgekomen)

Juri is de vader van jou zoontje. Hij is een geduldige, rustige vader die je bij alles helpt. Hij is meestal degene die de kleine troost en verschoond. Hij kan uren besteden met kijken hoe het kindje slaapt en speelt. Hij kan nu al niet wachten tot hij het kindje kan leren fietsen en drummen en lezen.

Timo Sonnenschein (4 x uitgekomen)

Timo is de vader van jou dochtertje. Hij is zo trots als een pauw en kan het niet laten zijn kleine meisje 24/7 te filmen. Hij kan uren op de bank liggen met z'n prinsesje op z'n buik.

Jan Frederik Werner (6 x uitgekomen)

Jan is de vader van jou zoontje. Nog nooit heeft de wereld zo'n blije vader gekend. Jan geniet met volle teugen van het vaderschap. Hij speelt met z'n kindje, verschoon hem, stopt hem in bad en komt er zelfs diep in de nacht uit om hem te troosten.

Frank Ziegler (0 x uitgekomen)

Frank is de vader van jou dochter. Hij is een echte huisman dus neem hij de meeste van de taken in het huishouden de verzorging van de baby op zich.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?