Ben jij innerlijk meer jongen of meisje?

We zijn allemaal bij onze geboorte een geslacht toegewezen... onze ouders hebben hiervoor niet gekozen, maar enkele lichamelijke kenmerken deden dat voor ons. Maar in ons hoofd hebben we wel allemaal een kantje van het andere geslacht... maar welk kantje neemt over? Ontdek het hier!

xoxo J.

Mogelijke uitkomsten

Mannelijk (245 x uitgekomen)

Indien je een meisje bent: deze uitkomst wil helemaal niet zeggen dat je een halve vent bent! Maar er zijn nu eenmaal trekjes in je waardoor je je goed kan vinden in het mannelijke brein. Je deelt interesses, kan je goed plaatsen in de denkwijze van een man, kan soms een beetje anders overkomen dan het stereotype meisje. Maar dat is helemaal geen probleem... Dit zegt niets over je vrouwelijkheid! En het is belangrijk open-minded te zijn!

Indien je een jongen bent: jij omarmt je mannelijkheid tot in de puntjes. Maar het is niet omdat je "mannelijk" bent uitgekomen, dat je daarom een man bent. Een man heeft niets met fysieke kenmerken of leeftijd te maken. Je bent pas een man (in mijn ogen dan toch) als je respect toont, je gevoelens durft te laten zien, je openstelt tegenover anderen. Je bent slechts een jongen als je met je biertje samen met je maten aan een bar hangt naar de voetbal te kijken, of praten over je "wijf"... Maar hoe dan ook... Mannelijk, dat ben je wel! :)

Vrouwelijk (230 x uitgekomen)

Indien je een meisje bent: jij bent een vrouw van het hoogste leven. Het begon met te dromen over hoe het zou zijn als prinses, tot het shoppen en kletsen met je vriendinnen. En niet te vergeten het praten over de jongens waar je al zo lang een crush op hebt. Je vrouwelijk tonen aan de wereld is belangrijk voor jou, en je trekt ook een duidelijke streep tussen vrouwelijk en mannelijk. Maar vergeet niet dat niet alle mannen hetzelfde zijn, dat is net hetzelfde als alle vrouwen niet hetzelfde zijn. Je hebt het de females in je omgeving vast wel al horen zeggen, "alle mannen zijn hetzelfde", maar zeg haar dan maar dat ze dan maar haar vriendje tussen de mannen moet gaan zoeken, niet tussen de jongens... met mijn groeten!

Indien je een jongen bent: je bent een gevoelig type. Bij jou zit er meer emotie achter dingen, en je hebt andere principes dan de gewone doorsnee man. Het is niet makkelijk deze kantjes te tonen, zonder uitgescholden te worden voor homo of dergelijke. Terwijl dit niets over je geaardheid zegt. En ben je dan ook homo, of zoals ikzelf bi... dit mag niet iets zijn dat je tegenhoudt... je bent wie je bent, zonder daarvoor gekozen te hebben, dus het enige wat je kan doen is het aanvaarden, net zoals de rest van de wereld het maar moet slikken zoals het komt...

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)

 • JeBoy

  Ik ben Mannelijk met een vrouwlijk brein👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️

  6 jaar geleden
 • xJytteee

  Vrouwelijk met een mannelijke brein. Klopt (:

  9 jaar geleden
 • Kraaivacht

  Vrouwelijk ik ben ook een meisje! :)

  9 jaar geleden
 • youareaperf

  Mannelijk
  Ja, ik doe wel graag jongensdingen en ik kom ook beter met ze overeen al ben ik een meisje....
  Super die quiz van je!! :):)

  9 jaar geleden
 • FluffyUnicorn

  Vrouwelijk
  Nouja, dat klopt best wel (:

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?