Seven minutes in heaven ft. One Direction

Het is vrijdagavond en jij en je beste vriendin zijn uitgenodigd om naar een feestje te komen. Zodra jullie daar aankomen met jurk en al blijkt dat One Direction ook aanwezig is op het feest. Je raakt in shock, helemaal als je hoort dat jullie een spelletje gaan doen: Seven minutes in heaven. Zodra het spel begint, begint het gezeur al over wie er wilt beginnen. Terwijl jij er maar een beetje bij zit, als er allemaal gezichten jou kant op gaan. 'Ja (Y/N) wil graag beginnen!' Zie je jouw beste vriendin met een grijnzend gezicht zeggen. Uiteindelijk stem je toch maar in aangezien, je toch een keertje moet. Je krijgt een grote bak naar je toe gesleept waarin spullen zitten. Er word je verteld dat je er één voorwerp uit mag pakken. In de bak zitten verschillende dingen, een zak koekjes, een zwarte kam, een toystory boek, een roze strik, een hoodie en een appel.

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (29 x uitgekomen)

Je pakt de zwarte hoodie uit de bak en kijkt vragend om je heen. Al snel eindigt je blik bij een jongen met bruine krullen die vrolijk maar ook grinnikend naar je kijkt. Hij pakt al snel je hand en sleept je me een kamer in. 'Dus.. eh, we moeten elkaar nu toch zoenen?' Vraag je zenuwachtig. Je hebt stiekem al heel lang een crush op Harry. Hij knikt naar je en komt steeds dichterbij, toen jullie lippen elkaar raken. Als voel je zijn tong om toestemming vragen en als antwoord haal jij je lippen uit elkaar. Jullie tongen spelen samen een liefdesspel die al snel verbroken word door geklop op de deur. 'Hey! Jullie tijd is al lang om!' Hoor je Liam roepen. Je grinnikt als je bedenkt dat je zojuist Harry gezoend hebt. Hij glimlacht verliefd naar je. 'Heb je zin om morgen wat te doen samen?' Vraagt hij. Je knikt vrolijk als hij je zachtjes nog een zoen geeft. Je glimlacht en loopt dan samen met hem de deur uit. Je steekt je duim op naar je beste vriendin als je naast Harry gaat zitten. Die je al snel op zijn schoot trekt.

Liam Payne (10 x uitgekomen)

Je pakt het Toystory boek eruit. En kijkt er vaag naar. Wie doet er nou weer een Toy Story boek in? Als je om je heen kijkt zie je de warme glimlach van Liam naar je kijken. Spontaan komen er kriebels in je buik. Als snel staan jullie samen op en lopen jullie een kamer in. 'Zeven minuten toch?' Vraag je hikkend, als hij glimlacht en knikt. Hij komt dichterbij en als snel ontmoet je zijn lipppen. Je glimlacht zachtjes, weetend dat je hier als zo lang op gewacht hebt. Langzaam voel je Liams tong om toestemming vragen. Je beantwoord al snel en gaat helemaal op in het liefdesspel. Hij houdt je stevig vast om je middel als er al snel op de deur geklopt word, dat het tijd is. Teleurgesteld laten jullie los. 'Hey (Y/N), heb je misschien zin om morgen wat met mij te gaan doen? Ik vind je eigenlijk best wel leuk..' Verlegen kijkt hij je aan. Je knikt en omhelst hem snel. En als jullie even later samen de kamer uit lopen kan je het niet laten maar zijn hand vast te pakken. Wetend dat jullie waarschijnlijk een hele leuke relatie tegemoet gaan.

Louis Tomlinson (7 x uitgekomen)

Je haalt de appel eruit. Een plastic appel. Als je om je heen kijkt zie je als snel het gezicht van Louis vrolijk naar je kijken. 'Jij?' Vraag je maar voor de zekerheid. Hij knikt en staat net als jou op en jullie stappen een kamer binnen. Hij glimlacht naar je. 'Weetje, je lijkt me echt een heel leuk meisje.' Hoor je Louis zachtjes in je oor fluisteren. Je krijgt er een rilling van, omdat de kriebels in je buik nu echt omhoog stijgen. Als sinds One Direction beroemd werd was vond je Louis leuk. Van binnen en buiten. Je glimlacht naar hem als je al snel zijn lippen op de jouwe voelt. Nu komen de kriebels nog verder omhoog. Als komen de tongen ook van te pas en beginnen jullie te zoenen. Met veel passie. Je trekt hem dichter tegen je aan als hij glimlacht tegen je lippen aan. Na een paar minuten later laten jullie elkaar langzaam los als je geklop klinkt. Je bijt zachtjes op je lip als hij aan je vraagt of je na dit feestje met hem mee naar huis zou willen gaan. Je knipoogt ondeugend en drukt dan ter bevestiging een kus op zijn mond. Je stappen daarna samen de kamer uit en grijnzend ga je weer naast je beste vriendin zitten.

Zayn Malik (13 x uitgekomen)

Je haalt er een zwarte kam uit. Net wat je nodig had! Je haar zag er niet uit. Als je al snel een grijnzend gezicht op je gericht voelt. Je kijkt om je heen als je ziet dat Zayn je grinnikend aan kijkt. Je glimlacht lichtjes, omdat je al een hele lange tijd verliefd bent op Zayn. Je staat net als hij op en je volgt hem de kamer in. '(Y/N)' zegt hij hees. 'Dat was je naam toch?' Je knikt vrolijk en zenuwachtig. Hij glimlacht naar je en drukt met volle overgave zijn lippen op de jouwe. Met veel passie zoenen jullie verder, zelfs als de tongen ervan te pas komen. Hij drukt je tegen de muur aan en wrijft zachtjes tegen je blote onderug aan. De kriebels springen nog verder omhoog en je glimlacht voorzichtig. Als er al snel geklop op de deur klinkt. Jullie laten elkaar los en stappen al snel de kamer uitloopt en op jullie plek gaan zitten. Dan hoor je je mobiel afgaan en je glimlacht als je ziet staan: Morgen een filmpje pakken? :) xxx Z'' Je steekt je duim in de lucht. Je kon niet wachten tot morgen.

Niall Horan (43 x uitgekomen)

Je haalt vol vrolijkheid het zakje met koekjes uit de bak. Maar al snel vaeranderd je blik in teleurstelling als je ziet dat het zakje leeg is. Wie zal het opgegeten hebben? Je kijkt iedereen en je vermoeden word bevestigd als je Nialls gezicht ziet. Je staat dan maar op en trekt Niall mee de kamer in. 'Zo, dus.. koekjes' Zeg je. Hij grinnikt. 'Proeven?' Je glimlacht en knikt. Al snel beginnen jullie te zoenen met volle overgave. De kriebels branden bij jullie los. Al snel stoppen jullie mooi binnen de tijd. Hij kijkt je glimlachend aan en als hij je vraagt om volgende week wat leuks te gaan doen kan niks anders dan je knikken van blijdschap.

Je beste vriendin (18 x uitgekomen)

Je pakt het roze strikje uit de mand als je gelach naast je hoort. Je kijkt je beste vriendin aan. 'Jij?' Vraag je. Ze lacht knikkend. Zelf begin je ook te lachen en jullie geven elkaar snel een knuffel om vervolgens de bak aan iemand anders door te geven. Jammer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xaM

    Jou naam is Imagine Dragons... Plzzzz maak een Imagine Dragons quiz en laat het me weten!(doeg)

    8 jaar geleden
  • LokiofAsgard

    Toy story xDxDxD
    Ik sta morgen klaar hoor haha ;)
    Kudoo xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?