Welke kerstversiering ben jij?

Kerst komt er weer aan! Het word weer tijd om de versieringen van zolder te halen en een boom in huis te halen. En natuurlijk heeft iedereen wel een kerstversiering in zich. Welke ben jij? Vind het uit met deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Gekleurde lichtjes! (27 x uitgekomen)

Jij bent een slinger met gekleurde lichtjes! Je bent vrolijk, gezellig en houd van alles en iedereen. Hoewel, soms heb je nog wel eens stemmingswisselingen. Maar meestal maak je dat dan meteen weer goed met je goede humeur!

Kaarslicht! (22 x uitgekomen)

Wauw, jij bent een kaarsje. Je brengt de warmte en gezelligheid in huis. Je houd van liefde en een avondje leuk samenzijn. Helaas kan een klein zuchtje wind je soms laten wankelen. Sta stevig in je schoenen en laat ze maar eens wat zien!

De boom! (12 x uitgekomen)

Jij bent de dennenboom. Officieel gezien het belangrijkste punt bij kerstmis, naast de gezelligheid! Soms word jij nog wel eens over het hoofd gezien, of wil je niet gezien worden. Maar wees niet bang, jij bent meer waard dan al die mensen di jou niet zien staan. En wel maar gerust, diegene waar jij een oogje op hebt, ziet jou echt wél staan!

De piek! (17 x uitgekomen)

Jij bent de piek op de boom, het middelpunt van de belangstelling! En daar hou je ook veel van, in het middelpunt staan. Je houd van aandacht en liefde en deinst er niet voor terug om eens lekker terug te bekken. Wauw, wat een zelfvertrouwen, daar mag je trots op zijn! Maareh, vergeet niet, té veel zelfvertrouwen is ook weer niet goed ;)

De slingers! (10 x uitgekomen)

Wow, jij bent de slingers. Kleurrijk, donzig (soms prikkelig (: ) en natuurlijk gezellig. Je wordt overal opgehangen en past écht overal bij! Goed zo, jij past je geweldig aan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Karube

    Ik ben kaarslicht (blush)

    1 jaar geleden
  • PickIe

    Gekleurde lichtjes (krul)

    1 jaar geleden
  • Schweetz

    Ik wist het! Gekleurde lichtjes! Ik houuu van lichtjes tijdens de feestdagen. Ben altijd een beetje sad als die weer weg zijn, want dan voelt alles zo donker aan.

    1 jaar geleden
  • Flowey_the_Flow


    Ik wil de boom niet zijn

    8 jaar geleden
  • Flowey_the_Flow

    (cat)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?