Welke jongen van de Hunger Games past het beste bij jou?

hoi, ben jij ook zo dol op de Hunger Games boeken of de films en ben je benieuwd welke hunk van de serie nou écht bij jou past? doe dan deze quiz. bij de uitkomst zit het vervolg van dit zelfverzonnen verhaaltje:

Het is één dag voor de Spelen beginnen. Jij (de meisjestribute van district 12) bent in je kamer je voorbereiden voor morgen. Iemand klopt op je deur, dus jij zegt: "Binnen". Dan staat Peeta voor je neus. "Hey........ (jouw naam), we hebben een spel bedacht om de sfeer de laatste dag een beetje te verbeteren, doe je mee?" "Oke"

Alle tributen zitten in een kring. Er staan 2 schalen met briefjes in het midden, een voor de jongens en een voor de meisjes. De naam die op het kaartje staat, moet je meenemen naar een kast. Foxface: "........., jouw beurt om een kaartje te pakken". Je stopt je hand in het schaaltje, en de uitkomst is...

p.s. In de uitkomst zitten ook andere characters dan de jongenstributen uit het eerste boek, om meer mogelijkheden te geven.

Mogelijke uitkomsten

Peeta Mellark (167 x uitgekomen)

De naam op jouw kaartje is 'Peeta'. Je bent opgelucht dat het iemand is die je kent. Je zegt de naam hardop. Peeta staat op en loopt mee naar de kast. "Zet hem op loverboy!" roept Clove. Zodra de deur dicht is, blijft Peeta staan. "Dus..." zeg jij. "Ik vind je al heel lang leuk, wist je dat?" zet Peeta opeens. "Nee, maar ik vind jou ook leuk". Je loopt naar hem toe en leunt naar voren voor een zoen, en hij doet hetzelfde. Als jullie lippen elkaar raken, voelt het alsof de hele wereld om jullie heen verdwijnt, alsof jullie niet morgen de strijd van leven en dood gaan bevechten. Hij pakt je om je midden en trekt je dichter naar hem toe. Jij slaat je armen om zijn nek. Het voelt alsof jullie daar uren staan, tot Clove de deur open doet en een foto maakt. "De gedoemde verliefden van district 12, haha".

Gale Hawthorne (189 x uitgekomen)

Je pakt een kaartje en maakt het open. 'Gale'. Je zegt zijn naam en hij loopt met je mee naar de kast. Zodra jullie binnen zijn, loopt hj meteen naar je toe. Hij legt zijn handen op jouw wangen en zoent je. Je stapt achteruit, verbaast over wat er net in een paar seconden gebeurden. "Wat was dat?" vraag je verbaast. "Sorry, ik dacht dat je me ook leuk vond". Ook hij doet een stap achteruit. "Ik vind je ook leuk, het ging alleen allemaal te snel" ze je. Je doet weer een stap naar voren en legt je armen om zijn nek, hem naar je toe trekkend. Hij kust je terug. Je hebt geen besef van tijd meer, tot de deur opent en je een jaloese Peeta zie staan.

Finnick Odair (102 x uitgekomen)

Zenuwachtig pak je een kaartje. Je opent hem en hoopt voor het beste. En dat kijg je ook. "Finnick" zeg je opgelucht. Jij loopt al naar de kast, en hij volgt snel. "Opgelucht?" vraagt hij met een charmante stem. "Eigenlijk wel" geef je toe. "Kom" zegt hij en hij loopt naar je toe. Hij duwt je zacht tegen de dichtsbijzijnde muur en begint je te zoenen. Jij zoent terug. Als hij de zoen breekt, zegt hij: "Ik heb je altijd al speciaal gevonden". Net toen je wilde antwoorden, ging de deur open, en daar stond Rue te giegelen.

Cato (156 x uitgekomen)

Op het door jou getrokken kaartje staat de naam van niemand minder dan 'Cato'. Je schrikt, want tijdens de training dacht je nog dat hij je grootste vijand zou zijn. Voorzichtig zeg je zijn naam. Snel loop je naar de kast. Daar blijf je wachten tot hij klaar is met praten tegen zijn vrienden. Hij sluit de deur. "Bang of beschaamd?" vraagt hij. "Bang, een klein beetje dan" zeg je eerlijk. "Je hoeft niet bang te zijn, ik zal je niets doen. Eerlijk gezegd wilde ik je vragen of je met ons (de Beroeps) mee wil doen." zegt hij zachtjes terwijl hij dichter bij je komt staan. "Daar moet ik nog over nadenken" zeg je. Als hij nog een stap dichter bij zou doen, zou hij tegen je aan staan. En die stap zet hij. Hij legt zijn handen op jouw heupen en zijn lippen op de jouwe. Een van jouw handen leunt op zijn schouder, de ander gaat door zijn haar. Dan doet Glimmer de deur open en trekt je bij hem weg. "Hij is van mij!!" zegt ze. Terwijl hij wegloopt, kijkt hij naar jou en beweegt met zijn mond: "Denk er over na"

Marvel (0 x uitgekomen)

Als je de naam op je kaartje ziet, schrik je. "Marvel" zeg je voorzichtig. Hij staat op met een grijns en loopt achter je aan. Voordat hij naar binnen gaat, draait hij zich om en lacht naar zijn vrienden. Dan sluit hij de deur. "Zoo...." zegt hij, terwijl hij naar je toeloopt. "Wow wow wow, wat ben jij van plan?!" zeg je snel, want je bent niet van plan hem te zoenen, ondanks dat je hem toch best knap vindt. "Ik vind je leuk" zegt hij, terwijl hij naar de punten van zijn schoenen kijkt. Je ziet dat HIJ zenuwachtig wordt, dus je besluit om hetgene te doen wat je normaal nooit zou doen. Je zoent hem. Zijn zenuwen maken snel plaats voor vreugde, waardoor de zoen zelfverzekerder wordt van zijn kant. Hij plaatst zijn handen op jou heupen en trekt je dichter bij hem. Jij leunt je handen op zijn schouders. Terwijl je hem zoent, ontdek je dat je hem toch leuker vond dan je eerst dacht. Dan gaat de deur open en daar staan Cato, Clove en Glimmer de grinniken.

Thresh (101 x uitgekomen)

Je pakt een kaartje en maakt het snel open. "Thresh" zeg je. Je bent opgelucht, want je weet dat hij je geen pijn zal doen. Jullie lopen samen naar de kast en hij doet de deur dicht. "Wat wil je doen?" vraagt hij. Je loop naar hem toe en wilt hem een zoen geven, maar je wilt hem niet ongemakkelijk maken. Dus in plaats daarvan vraag je aan hem: "Wat wil JIJ doen?". Hij loopt langzaam naar je toe. "Dit..." zegt hij, en hij pakt je hoofd tussen zijn handen en kust je zachtjes. Dan laat hij je los en loopt weg.

Statistieken

Statistieken

Reageer (43)

  • Feliciaatjuh

    Peeta yaay! Mn crush 😍

    6 jaar geleden
  • aapje13

    Catooooooooooooooo

    7 jaar geleden
  • FeniksX

    FINNICKKK

    7 jaar geleden
  • sabila123

    peeeeeta!!!!!

    8 jaar geleden
  • suzanna

    die verhalen zijn super cool

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?