Wie van One Direction zou voor jouw persoonlijkheid vallen?

Welke boy van One Direction zou op the real you vallen?

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (58 x uitgekomen)

Harry houdt niet van verlegen meisjes, maar juist die ook een beetje met hem flirten. Jij bent precies het zelfverzekerde typ daarvoor. Hij houdt meer van de flirts dan van het kleffe gedoe waardoor je een beetje een broertje-zusje relatie krijgt.

Niall Horan (237 x uitgekomen)

Niall houdt van schattige en een klein beetje verlegen meisjes zoals jij. Hij neemt graag het initiatief en wil jou alle leuke kanten van het leven laten zien om zijn meisje gelukkig te maken.

Zayn Malik (219 x uitgekomen)

Zayn houdt van sexy en zeer zelfverzekerde meisjes. Ze moeten niet veel zeuren, maar vóóral goed kunnen luisteren. Hij vind het fijn om je elk moment van de dag te kunnen vasthouden en zal laten zien dat hij trots op je is.

Louis Tomlinson (96 x uitgekomen)

Louis houdt van volwassen meisjes die zelf het initiatief nemen. Hij wil je graag overal mee naartoe slepen, maar je moet ook zelf dingen kunnen. Hij houdt van je gevoel voor humor en je kunt gelukkig ook wel tegen een grapje.

Liam Payne (1 x uitgekomen)

Liam houdt van volwassen meisjes. Ze moet grappig zijn, maar ook vooral serieus. Gelukkig hou je niet zo van de spotlights, want Liam houdt zijn vriendin liever een beetje op de achtergrond tegen de paparazzi etc, en hij zorgt goed voor je.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • DreamyHoran

    NIALLERRR <3

    8 jaar geleden
  • saaarah12

    SUPER leuke quiz en ik ging echt gillen toen ik alles eerlijk had beantwoord en toen alsnog niall uitkwam hij is mijn favoriet!!!!!! (H)

    8 jaar geleden
  • 1d2002

    Harry😍😍😍

    9 jaar geleden
  • Douceur

    Zayn klopt niet ben totaal niet zelfverzekerd het enige wat klopt is dat ik goed kan luisteren

    9 jaar geleden
  • NinaK

    Zayn :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?