Welke Disney prinses ben jij?

Dit is een grappige quiz om erachter te komen welke Dinsey prinses het beste bij jou past. Want laten we eerlijk zijn, bijna elk meisje droomde er vroeger toch van om een Disney prinses te zijn? Doe snel de quiz en zie op welke prinses jij het meeste lijkt!

Mogelijke uitkomsten

Assepoester (19 x uitgekomen)

Net als Assepoester laat jij je niet tegen houden om te krijgen wat je wilt. Soms zit het even tegen, maar uiteindelijk lukt het je altijd om je doel te bereiken.

Sneeuwwitje (67 x uitgekomen)

Sneewwitje lijkt het meest op jou! Net als haar ben jij een natuurlijke schoonheid. Andere zijn hier soms jaloers op en dat kan zorgen voor problemen. Maar uiteindelijk blijven je echte vrienden bij je en vind je toch waar je altijd al naar zocht.

Belle (0 x uitgekomen)

Belle is de prinses die het meest op jou lijkt. Soms gaat niet alles precies zoals je wilt en er zijn soms mensen die je tegen zitten. Maar jij ziet schoonheid in iedereen en ziet meer dan alleen het uiterlijk. Je houdt van iemand voor hoe die is en niet hoe die eruit ziet.

Doornroosje (3 x uitgekomen)

Doornroosje is jouw evenbeeld! Je weet dat je soms lang moet wachten tot je krijgt wat je wilt en vind dat ook niet erg. Je bent bereidt hierop te wachten en weet dat je uiteindelijk toch je doel bereikt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Biebersbitch

    Sneuwwitje..
    Volgens mij heb ik sneuw fout geschreven..

    1 decennium geleden
  • CUTEanimal

    doornroosje (flower)(flower)

    1 decennium geleden
  • iCarsme

    Sneeuwwitje! :)

    1 decennium geleden
  • Noona

    sneeuwwitje! wist je dat sneeuwwitje ook een vegetarisch vampier is
    ze heeft goude ogen 0.0

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?