Op wie van Harry Potter zou jij verliefd kunnen worden?

oké, er zijn zoveel quizzen met deze titel, vond het gewoon leuk om deze te make.

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (18 x uitgekomen)

Hij is de bekendste jongen van Zweinstein en de hele toverwereld. Van Verweer tegen Zwarte Kunsten weet hij veel af, maar wat meisjes betreft is hij heel verlegen. Dat maakt ook niet uit, je vindt het wel schattig. Jouw vindt hij leuker en liever dan alle meisjes op Zweinstein samen en hij zou echt alles voor je doen. Zelfs Voldemort verslaan. Hij kijkt vaak naar je en moedigd je bij Zwerkbal het hardst aan. Carlo is heel jaloers en dat maakt het alleen nog maar leuker. Deze jongen zou je maar beter nooit meer laten gaan.

Ron Wemel (304 x uitgekomen)

Ron vindt jouw het liefste, mooiste en leukste meisje van alle meisjes die hij kent. Hermelien is behoorlijk jaloers op jouw, maar dat kan je niets schelen. Ron is echt heel schattig en als hij je al stotterend mee naar kerstbal vraagt, zeg jij natuurlijk ja. Als je met hem hand in hand door de gangen lopen, kijken Fred en George jaloers op. Maar je zou Ron nooit laten vallen.

Carlo Kannewasser (29 x uitgekomen)

Jouw perfecte Zweinstein-jongen is Carlo Kannewasser. Hij is heel populair en dat zorgt er weleens voor dat meisjes heel jaloers zijn op jouw, maar je vindt dat allemaal niet erg: hij zal je wel beschermen. Hij is echt stapelgek op jouw en hoe mooi de andere meisjes op Zweinstein ook zijn, hij zal jouw nooit in de steek laten. Je boft maar met zo'n jongen!

Viktor Kruml (37 x uitgekomen)

Viktor is knap, sportief en sterk. Geen wonder dat er zoveel meisjes zijn die hem leuk vinden. Maar uit al die meisjes kiest hij jouw omdat je veruit de mooiste en de tofste bent. Er kan al om jou gelachen worden en dat is nu precies waar Viktor gek op is. Maar zelfs zonder je humor ben je nog steeds onweerstaanbaar voor hem. Het is maar goed dat je zo sportief bent, want het is haast onmogelijk om Viktor bij te houden met hardlopen. Je bent een echte gelukzak.

Fred en George (198 x uitgekomen)

Deze twee jongens zijn veruit de grootste grappenmakers van heel de toverwereld. Dat is ook wel leuk, want zo wordt je heel bekend. Het vervelende is soms wel dat je niet prcies weet wie nu eigenlijk wie is, maar dat maakt niet zoveel uit. Soms maken ze weleens ruzie om jouw, maar het is nooit erg en bovendien maakt dat alles alleen nog veel leuker. Ook jouw gevoel voor humor kan deze tweeling best wel waarderen. Wie weet word jij ooit nog eens de grappenkoning van Zweinstein. En zeg nu zelf: wat is er nu romantischer dan samen straf hebben?

Draco Malfidus (99 x uitgekomen)

Hij is de badboy van Zweinstein en dat vind je nu net zo aantrekkelijk aan hem. Patty Park is niets vergeleken met jouw en dat beseft hij maar al te goed. Iedereen weet dat hij een player is, maar dat zal hij (hopelijk) wel niet meer doen nu jij er bent. Zeg maar vaarwel tegen je gewone leventje, want met deze badboy is dat onmogelijk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?