Test uw spontaniteit: hoe open of gesloten ben jij?

Iedereen heeft spontane trekjes en iedereen vindt spontane mensen leuk. Die zijn niet te verlegen, niet te bedachtzaam. Maar ook te flapuiterig of opdringerig vinden de meeste mensen niet leuk.
Het is zo'n tegeltjeswijsheid: kies altijd de gulden middenweg. Dat principe heb ik ook gebruikt om een model te maken om uw spontaniteit te testen waarbij gesloten zijn de ene uiterste is en de andere uiterste is dan openheid (grenzeloosheid).

Mogelijke uitkomsten

Gesloten (46 x uitgekomen)

Je bent wantrouwig, achterdochtig en /of bedachtzaam. Je hebt een muur om je heen gebouwd en je denkt telkens na over wat andere mensen van je zouden vinden. Heb je iets meegemaakt waardoor dit zo komt?

gereserveerd (58 x uitgekomen)

Je bent te verlegen. Je denkt te veel na voordat je iets doet of zegt, je spreekt niet graag in een groep en je bent bang dat mensen je raar vinden.

verlegen (537 x uitgekomen)

Je bent niet typisch een spontaan iemand, maar je hebt zo je momenten. Je bent verlegen en dat heeft ook zo zijn charme vergeet dat niet.

spontaan (661 x uitgekomen)

Jij bent spontaan. Mensen zeggen ook tegen je dat je een spontaan iemand bent. Je bent niet te verlegen en je bent ook niet te impulsief. Je zit er mooi tussenin.

impulsief (24 x uitgekomen)

Je bent wel spontaan, maar je doet en zegt ook dingen die andere mensen niet altijd even leuk vinden. Het zou goed zijn als je ook tot drie leert tellen.

ondoordacht (60 x uitgekomen)

Jij bent niet spontaan meer te noemen. Je kunt mensen kwetsen of over mensen heen lopen, of je hebt moeite met remmingen.

open (0 x uitgekomen)

Je zegt wat je denkt, je doet alles zonder er bij na te denken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (53)

 • DabbendeVis

  Spontaan ;dD

  7 jaar geleden
 • DabbendeVis

  [face=courier][/face]spontaan ja idd [justify][/justify]

  7 jaar geleden
 • nerveus

  Ik ben spontaan. Ja dat klopt wel! :D

  9 jaar geleden
 • Lypophrenia

  Verlegen (A)
  Die zag ik al aankomen

  9 jaar geleden
 • Creating_Laura

  Verlegen, maar dat heeft ook zijn charme (flower)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?