Ben jij een beachbabe?

Ben jij dol op zon,zee en strand? En zou jij het liefst elke dag schelpen en boyz zoeken op het zand? Of zeg jij 'nee' Tegen de zee en zit jij bijvoorbeeld veel liever achter de computer? Test of jij een vaste strandklant bent of niet.

Mogelijke uitkomsten

Geen beachbeest (17 x uitgekomen)

Voor jou geldt: oost, west, thuis best. Jij vind het strand niet zo interessant. Jij kijkt veel liever thuis naar dvd's van je lievelingsserie of verdiept je in een goed boek. Je houdt van comfi kleding en je hoeft niet per se op te vallen. Maar saai ben je absoluut niet. Dat je heel goed alleen kan zijn, wil niet zeggen dat je geen goede BFF bent. Voor een goeie film of een dagje pretpark kunnen jouw vrienden je altijd bellen! Het strand vind jij onhandig en 'zo'n gedoe'met die zandkorrels en het gesjouw. in ieder geval weet jij precies wat je wilt (en niet wilt) en dat is helemaal goed.

100% stranddiva (26 x uitgekomen)

Het strand is jouw tweede natuur. Je bent niet van de kust weg te slaan en jij bent dus echt een beachbabe in hart en nieren. spontaan en gezellig, dat ben jij ten voeten uit. Je hebt veel vriendinnen en je bent graag met ze in de buitenlucht. Ook ben je veel met je lijf bezig en vind je het leuk om dat te showen. Het woord preuts komt niet in je woordenboek voor en je krijgt graag aandacht van de boys. Lekker actief doen, is jou op het zongebruinde lijf geschreven. Zo houd je van zwemmen en volley- of voetbal. Geniet van mooie stranddagen en hou je vast aan je motto: Have fun un the sun!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • FallenA

    100% stranddiva wil ook leren surfen alleen impossble in the netherlands :S

    1 decennium geleden
  • JesPattinson

    Stranddiva, klopt - ben gek op de zon

    1 decennium geleden
  • elisaorlandi

    100% stranddivaa!:)

    1 decennium geleden
  • Bughead

    Strandivaa ! (H)

    1 decennium geleden
  • Mozhda

    100% stranddiva! OMG! YEEY! (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?