Wie ben jij van het huis Anubis en de vijf van het magische zwaard?

Er is een heel nieuw seizoen met nieuwe bewoners van het huis Anubis!
Maar op wie van de nieuwe bewoners lijk jij het meeste?
Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Sterre (214 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Sterre!

Sterre komt uit een zeer intellectuele familie. Haar ouders vinden het erg belangrijk om slim te zijn en een goede opleiding te hebben. Hierdoor heeft Sterre nooit geleerd om over haar gevoelens te praten en daardoor is ze erg gesloten. Ze is altijd erg gepest en heeft nooit vrienden gehad. Ze verteld enkel dingen aan haar knuffelkat Muis. Sterre is heel erg onzeker en als ze zich ongemakkelijk voelt gaat ze stotteren en zegt ze heel vaak "sorry". Ze kan heel goed zingen, maar durft dit niet goed voor mensen te doen. Ook tekent ze graag en ze is verliefd op Raphael. Sterre ziet in het huis Anubis een meisje, Emily. Niemand anders ziet haar en daarom is Sterre bang voor haar. Ze wil net zo zijn als iedereen.

Sterre's bijzondere zintuig is haar tast zintuig. Als ze iets of iemand aanraakt kan ze voelen of datgene of diegene goed of slecht is. Ze kan het ook heel snel warm of koud krijgen. Daarom draagt ze handschoenen, zodat ze niets hoeft aan te raken.

Pim (142 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Pim!

Pims ouders zijn de eigenaren van een vuilstortplaats, waar Pim het grootste deel van zijn vrije tijd heeft doorgebracht. Hij heeft nooit vrienden gehad, omdat iedereen zijn woonplaats nogal vreemd vond. Pim is thuis erg arm. Pim gedraagt zich als een detective; Hij heeft altijd een voice recorder bij zich, waarin hij opvallende dingen inspreekt, hij onderzoekt ook echt alles. Hij is heel erg nieuwsgierig en ook slim. Voor alles heeft hij wel een plan B en hij is op de hoogte van alle detectiveregels.

Pims bijzondere zintuig is zijn reuk zintuig. Dat zintuig is sterk ontwikkeld, waar Pim behalve voordelen ook veel nadelen aan heeft. Bij hele sterke geuren valt hij flauw, daarom spuit hij om de zoveel tijd heel veel deodorant.

Anastacia (84 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Anastacia!

Anastacia komt uit een zeer rijke familie, daardoor is ze gewend alles te krijgen wat ze wilt en ze behandelt iedereen om haar heen als haar personeel. Ze had vroeger weinig vrienden en voelde zich daarom erg eenzaam. Anastacia is erg arrogant en onvriendelijk, mede door haar achtergrond. Anastacia staat graag in het middelpunt van de belangstelling en daarom wil ze meedoen aan de schoolmusical. Ze vertelt tegen iedereen dat ze heel goed kan zingen, terwijl ze dat eigenlijk niet durft. Anastacia is verliefd op Raphael.

Anastacia's bijzondere zintuig is haar zicht. Ze ziet al haar hele leven heel erg scherp en dat is lastig voor haar. Als ze geen zonnebril op heeft, ziet ze allerlei flitsen op zich afkomen. Door haar zonnebril lijkt Anastacia nog onvriendelijker en afstandelijker.

Marcel (17 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Marcel!

Marcel komt uit een hotelfamilie en hij heeft zijn hele jeugd doorgebracht in hotels, daarom heeft hij zich nooit echt gehecht aan dingen. Hij ging altijd zoveel mogelijk aandacht van gasten trekken om zich niet te vervelen. Marcel wil, net als Pim, dolgraag een detective worden, maar hij is er niet zo geschikt voor, hij verbreekt alle detectiveregels van Pim. Marcel is smoorverliefd op Anastacia en hij doet alles om haar aandacht te trekken, tot grote ergenis van Anastacia.

Marcels bijzondere zintuig zijn zijn smaakpapillen. Als hij iets proeft, ziet hij wat er met dat eten is gebeurd of gaat gebeuren. Om dat te voorkomen gooit hij overal sambal overheen.

Raphael (65 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Raphael!

Raphael heeft een hele bijzondere jeugd gehad. Zijn moeder is vroeg overleden en hij is daarom opgevoed door zijn vader. Zijn vader is een beroemd trompettist, die overal ter wereld optreed. Raphael ging altijd met hem mee en is opgegroeid tussen muzikanten. Raphaels vader had nooit veel tijd voor hem en daardoor heeft Raphael snel geleerd voor zichzelf te zorgen. Raphael kan heel goed piano spelen, maar hij mag van zijn vader alleen klassieke muziek spelen, popmuziek zou zijn gehoor beschadigen. Eigenlijk wil Raphael dolgraag met de schoolmusical meedoen, maar dat mag niet van zijn vader. Hij schrijft zich in onder een valse naam. Raphael vraagt Sterre via een briefje om samen auditie te doen voor de musical, omdat hij weet dat Sterre goed kan zingen, maar Anastacia onderschept het briefje en zorgt dat Sterre het briefje nooit leest. Raphael heeft een oogje op Sterre en is daarom erg verdrietig als hij van Anastacia hoort dat Sterre geen auditie durft te doen, wat eigenlijk een leugen is.

Raphaels bijzondere zintuig is zijn gehoor, waardoor hij ook extreem goed piano kan spelen. Hij heeft er ook last van, want hij moet altijd een koptelefoon dragen. Als hij dat niet doet, hoort hij de hele dag chaos in zijn hoofd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • tinkerbel1

    anastacia

    1 decennium geleden
  • CloakBoy

    Raphael ^^

    1 decennium geleden
  • tovenaartje

    anastachia jach ik wil graag koptelefoon jag

    1 decennium geleden
  • gracelove

    stere

    1 decennium geleden
  • Joshifer

    Sterre (A) Klopt wel.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?