Ben je een Engeltje of juist de duivel ??? (met anime plaatjes)

Wil je weten of je een Engeltje bent of een duivel of ben je gwn iets anderss met anime plaatjes voor jongens en meisjes :D:D

Mensen de uitkomst zijn gwn mijn eigen mening als je het mee eens ben laat het weten maar op een normale manier ok wil geen haterss !!

Thank you :)

Laat wel een bericht achter (flower)

Mogelijke uitkomsten

Demon Girl (15 x uitgekomen)

Meisje je bent gemeen :O je pas goed bij de demon boy maar julliie zoudden wel veel vechten. Je moet ook wat aardiger worden sodat je een gezonde innerlijk krijg niet dat ik probleem heb met jou want ik ben ook vaak heel erg gemeen maar ben ook veel te lui voor dat. J hebt een duister innerlijk je kan met dat mensen aantrekken op een goeie en slecht manier ;)

Boy Demon :O (3 x uitgekomen)

Je bent erg gemeen maar soo ben je. Je moet wel wat aardiger worden dat zou je helpen je kan ook iets met een demon girl beginnen maar ze kan wel de macht over je krijgen. Je leeft in duister pijn misschien heb je ooit iets erg mee gemaakt en door andere dezelfde pijn te voelen dan voel je niet alleen maar voorzichtig met dat je kan soms de verkeerde aan raken.

Animal Boy (2 x uitgekomen)

Je bent een leuk jongen mensen behoordelen om je uiterlijk en doordat kom je gemeen over terwel je best aardig bent je hebt ook je slechte kanten maar wie niet he. Blijf zoo als je bent veel mensen vinden je wel leuk alleen ze zeggen nikx.

Girly animal ^^ (31 x uitgekomen)

Je bent een aardige meisje maar laat dat niet misleiden je bent ook gemeen misschien je ook vaak afwezig van de wereld je vindt dieren leuk en onschuldig zoals ik Zuster :D zoals animal boy blijf je zelf veel mensen vinden je leuk maar ook aanwezig zijn doet ook geen pijn :P

Angel Boy (0 x uitgekomen)

Je bent echt een engeltje je bent super aardig je helpt graag mensen dat is heel goed van jou maar je moet uit kijken dat je niet de vekeerde helpt. Vel mensen maken misbruik van je en vetrouw niet te snel personen. Ik gellof dat iedere persoon iest goeds in heeft misschien jij ook maar soms verwachten ze meer dan hulp.

Heaven Angel Girl (14 x uitgekomen)

Je bent ook super aardig meisje maar je moet ook voorzichtig aan doen je weet maar nooit wie jou vleugels pak en ze 1 voor 1 uitplukt voor een wens je bent wel zaker dan Anegl boy zeg ik je alvast en vetrouw niet iedereen te snel

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?