Welke Peking ben jij? (for girls only)

Hi ik ben soof en samen met m'n vriendinnen hebk een groepje Peking Café. Wrschlk als jullie deze quiz zien hebbe jullie zo'n gedacht van OMG weer zo'n wannabekindj da een quiz over zichzelf maakt... Okeej mss hebbe jullie wel gelijk. Maar als jullie zo vriendelijk willen zijn om deze quiz in te vullen (hoera) Het kan ook gwn zijn dat je geen peking bent maar wel iemand uitkomt, laat het mij dan maar weten ;)

Mogelijke uitkomsten

Sofie (16 x uitgekomen)

Proficiat!!! YOur me!!
Je bent een sociaal type, tenminste als je bij je vrienden bent. Int openbaar ben je zeer verlegen en blijf jet liefst van al uit de spotlights. Je bent iemand dat ook zeer veel om haar uiterlijk geeft en dat een grote zwak heeft voort mannelijk schoon. Je bent een echt flirtbeest. Je houd van je vrienden en gaat voor hen door het vuur. Jongens zijn in tegenstelling met hen helemaal niks waard.

Eva/ Eviea (29 x uitgekomen)

Proficiat, your eviea!!
Je bent een supermeid, dat houd van dieren.
Je vindt het geweldig om buiten hyper te doen met je vrienden. Je bent zeer sociaal en creatief. Je staat graag in de spotlights, maar teveel is teveel. Je bent ook wel zeer wispelturig, dus als je iets tegenzit ben je vaak zeer depri. Maar je vrienden helpen je der altij bovenop. Je vrienden zijn je alles!

Ellen (8 x uitgekomen)

Proficiat!! Je bent ellen!!
Je bent een lieve meid en een echte dierenvriend.
Alles draait bij jou om de natuur en je vrienden.
Je bent net zoals de andere pekings zeer sociaal in de buurt van je vrienden. Je blijft ook liever uit de spotlights. Snel geraakt door commentaar? Totaal niet!! Laat mensen maar praten over je uiterlijk, you don't care! Maar als ze aan je vrienden komen hebben ze dikke problemen.

Annelies (8 x uitgekomen)

Proficiat!! Je bent Anneliess!!!
Je bent een stoere meid die voor niets trug deinst.
Je hebt een droge en sarcastische humor waar iedereen mee kan lachen. Natuurlijk heb je ook een lief, zacht kantje dat je alleen maar aan je vrienden toont. Stil zitten en niksen is niet jou ding. Net zoals de andere meiden van peking café ben je graag bezig en zit je niet graag stil ünd you love your friends ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • brillie8

    Annelies, klopt wel (dance)

    8 jaar geleden
  • Nemph

    Haha, bijna 50% is als uitkomst Eviea! (cool)

    1 decennium geleden
  • Millionars

    annelies

    1 decennium geleden
  • DarkWings18

    Annelies

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Annelies :]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?