Wat voor paard ben jij?

(doeg)Hey daar, wil jij te weten komen wat voor paard je bent? Doe dan deze quizlet en kom het te weten!!

Mogelijke uitkomsten

Haflinger (1 x uitgekomen)

Haflinger- Jij bent als het ware sterk en krachtig. Je bent volgzaam maar ook zeer eigenwijs. De haflinger is jou soulmate.

Shetlander (3 x uitgekomen)

Shetlander- Jij hoort bij de superschattige shetter. Je bent dan wel klein maar je kan best je mannetje staan in deze grote wereld. Als het er op aan komt kan jij zeer verassend uit de hoek komen.

Falabella (6 x uitgekomen)

Falabella- Jij bent dan wel het kleinste paardje (eigenlijk ponytje -pony is kleiner deuuhh...- ) ter paardenwereld maar jij kan vanalles. Springen, dressuur, crosscountry... Als springen maar niet te hoog is, als dressuur maar niet te moeilijk is en als crosscountry maar niet te ver is dan komt het wel goed!!

Fjord (10 x uitgekomen)

Fjord- Jij kan zeer, zeer ondeugend zijn maar je bent wel de liefste die er is. Met je mooie stekelige rechtopstaande manen ben je een gek maar prachtig paard. Je hebt de bouw van een boerenpaard maar het hart van een shetter.

Arabier (5 x uitgekomen)

Arabier- Jij bent een pienter baasje. Zo vurig dat jij bent!! Zo is geen enkel ander paard. Jij kan racen als de wind, springen als een groot konijn zeg maar en je dressuur is prachtig om te zien! Er zit pit in je dat is zeker!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • MrsPayne1

    Fjord(H) de beschrijving klop wel(flower)

    1 decennium geleden
  • sugarpie

    Arabier ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?