Wie ben jij van Elfenlied?

Elfenlied is een zielige serie :P.Maar soms ook creepy hahah :P

Mogelijke uitkomsten

Lucy\Nyu (12 x uitgekomen)

Jij bent Lucy. Het begon zo. Je werd geboren maar je had twee raren oortjes. Je werd gepest op school. Een meisje hielp je altijd tegen dat pesten. Op een nacht kreeg je de vectors ( onzichtebare handen ). Daar kan je namelijk mensen mee vermoorden. Die volgende dag had Lucy een hondje gevonden. Ze vertelde het tegen dat meisje die haar altijd hielp. Alleen dat meisje moest het geheim houden. De jongesn gingen Lucy weer pesten waardoor ze haar hondje hadden. Het blijkt dat dat meisje het vertelt had. Lucy werd kwaad en vermoorde iedereen in de kamer. Ze begraafde haar hond. Die jongens hadden namelijk haar hondje gedood. Later kreeg lucy een kogel door haar hoofd toen ze ouder was. Ze spliste twee kanten 1ste Lucy: De Evil ze weet alles nog. 2de Nyu: Die weet niks meer die heeft geheugenverlies ze kan alleen maar Nyuu zeggen. Die oortjes geven haar dus een specaile kracht.

Nana (3 x uitgekomen)

Je bent een meisje dat tegeb lucy gevecht heeft. Je had verloren waardoor haar Armen & benen eraf gerukt werden. Ze heeft nep armen & benen.Ze wordt gebruikt door mariko die laat haar helemaal omhoog doen en dan laten vallen. Nana heeft ook die vectors ( onzichtebare armen ). Haar vader die is de vader van Zij & mariko. Hij gaf meer om Mariko. Nana mocht veilig naar huis toe..

Mayu (4 x uitgekomen)

Mayu's verhaal is echt zielig.. Ze woonde met haar vader en moeder. Alleen haar vader verkachte haar stiekem. Ze had het meteen aan haar moeder vertelt. Maar die geloofde het niet ze sloeg Mayu in haar gezicht. Ze rende van huis weg & vond een puppy. Alleen de eigenaar van de puppy kwam hem halen. Toen vroeg ze mag ik soms op bezoek? Die vrouw zei nee je hebt vieze kleren aan & liep weg. Mayu schuilde voor de regen maar de politie kwam ze moest vluchten. Kauta zei om haar te reddden zat ze zijn dochter was. Ze mocht intrekken bij kauta. Ze voelde zich weer thuis.

Mariko (26 x uitgekomen)

Je denkt dat ze schattig is maar dat is ze niet. Ze probeert lucy te vermoorden dat lukte niet. Maar ze heeft wel een oortje van lucy eraf gesneden. Ze is alleen lief bij haar vader. Ze laat Nana van hoog af vallen & vind het saai worden. Ze is niet zo een lieve meid maar Evil. Ze had een bom in haar hoofd & ging toch op het einden dood bij haar papa die droeg haar.

Kauta (25 x uitgekomen)

Jij bent Kauta. Nyu woont bij hem. Hij vind haar een beetje leuk. Later komt hij erachter dat nyu een slechte kant heeft hij schrikt. Lucy legt alles uit aan Kauta & ze kust hem & geeft een knuffel. Maar kauta neemt toch met iemand anders.. Lucy gaat dood en een klok bij hem in het huis deed het al jaren niet meer. Maar toen lucy gestorven was deed hij het....

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Linkle

    Ik ben MAriko en dat betekend dus dat ik 25 Vectors heb whahaha(duivel):P

    1 decennium geleden
  • Charlottexm

    jeeej lucy!!

    1 decennium geleden
  • ShiroNeko

    Marikoo (:
    Zij is cuwl x]

    1 decennium geleden
  • xChocoFudgee

    Marikooo :D (L) !

    1 decennium geleden
  • KelliexRawr

    Het waren toch hoorntjes die uit het hoofd van de dycloniussen staken? En Mariko was toch het biologische dochtertje van de nep-vader van Nana?

    Lol... Ik was Mayu XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?