TRACK

TRACK gaat over een paar meiden die in Ibiza worden ontdekt als ze mee doen aan een karaoke wedstrijd ze krijgen al snel een cotract en maken een wereld reis als ze in Hawaii zij wordt Kaylee helemaal stapel op een jongen en krijgen ze ruzie en de rest lees je maar veel plezier:P

Mogelijke uitkomsten

TRACK [Proloog] (8 x uitgekomen)

hey allemaal dit is mijn eerste serie dus please geef een reactie....

Hoofd personen:Tara,Rianga,Amber,Celeste,Kaylee.

Tara: Zangeres,17jaar.

Rianga:gitaarist,16jaar.

Amber:drummer,17jaar.

Celeste:bassist,16jaar.

Kaylee:speelt keyboard,16jaar.

veel plezirer met lezen

TRACK[1] (6 x uitgekomen)

dit is Riange


TARA, RIANGA WAKER WORDEN JULLIE KOMEN TE LAAT, riep onze moeder.
Ik kwam er nog wel uit maar Tara die draaide zichzelf gewoon weer om tot dat ik bij der op bed sprong en riep: TARA ZEG JE NIET IETS TEGEN JE LIEVE ZUS!!! Rianga laat me met rust ik wil slapen, zei Tara. Maar ik liet het niet zomaar toe. Dacht het niet Tara, zei ik, en ik ging naar de badkamer en pakte een glas water gooide het over Tara heen en zei: dit is voor het vergeten van mijn verjaardag! Tara schoot recht op en sprong der bed uit en schreeuwde: RIANGA ALS IK JE TE PAKKE KRIJG DAN HEB JE NOOIT MEER EEN VERJAARDAG JIJ KLEINE ETERBAK. Dus ik rende naar beneden (met natuurlijk Tara achter me aan) en schreeuwde: AHH, MAMA HELP TARA WIL ME VERMOORDEN AAAHHHH. Ik rende achter mijn moeder en natuurlijk kreeg Tara op der kop van onze moeder. Tara dat moet je niet doen en o wee als je het wacht om tegen me in te gaan dan ben je een week je laptop kwijt en je microfoon begrepen en vooral op je zusjes verjaardag niet jongedame anders is het ook geen auto voor jou verjaardag! Maar mam Rianga gooide water over me heen kijk ik ben helemaal nat, zei Tara. Ik stond dood te gaan achter mijn moeders rug wand het was gewoon geweldig hoe zij op der kop kreeg en ik niet.

Toen we waren aangekleed en enz. gingen we naar beneden en wouden net de deur uitstappen toen er werd aangebeld, mijn moeder dé open en ik en Tara hoorde alle bij HOLA, du sik en Tara zeiden alle bij tegelijk AMBER en ja het was Amber dus gingen we weer naar binnen en gingen wachten op Celeste en Kaylee we hadden het erg gezellig toen we zagen dat het ondertussen 5 voor half 9 was dus we moesten rennen maar kwamen voor de 4x deze week te laat op school en mochten naar K07 daar begonnen we muziek te maken want er stonden precies 5 instrumenten. 3, 2, 1, daar gaan we, zei Tara en Tara begon luit te zingen en ik, Amber, Celeste en Kaylee maakte een leuke beat, maar toen kwam mevrouw Van der geest binnen we waren alle 5 meteen stil want als zij binnen kwam was je dood, zij kon zo boos worden dat ze zowat vuur spuugde en ja dat was ook deze keer zo. JULLIE ZIJN ALWEER TE LAAT MORGEN KOMEN JULLIE BIJ IN DE LES ZITTEN DE HELE DAG JONGEDAMES, DE HELE DAG!!!!!!!!!!!!! Schreeuwde mevrouw van der geest ze was dit keer nog bozer dan anders. DE HELE DAG, riep ik toen ze weg ik begon helemaal te hyper ventileren en werd gek. ZOVEEL ENERGIE DRANK HEB IK NIE EN IK HEB GEEN GELD MEER AAAAAAAAAHHHHH, riep ik en de meiden wisten dat ik dan niet wakker zou blijven en Celeste had medelijden met me dus bood ze me geld aan voor mijn verjaardag.

TRACK[3] (1 x uitgekomen)

Dit is Tara

eenmaal thuis waren Tara en Amber aan hun huiswerk en ik, Celeste en Kaylee ook. Toen ik beneden wat te drinken voor ons ging halen begon mijn moeder over de vakantie die ik, Tara, Amber, Celeste en Kaylee hadden bedacht. Rianga ik heb erover na gedacht, zei mijn moeder. Waar over mam? Zei ik. Nou over de vakantie naar Ibiza, zei mijn moeder. Mam ik weet dat ik niet mag van je want ik weet dat ik nog te jong ben je hoeft het er niet in te wrijven, zei ik met een toon van daar gaan we weer. Ow dus je wilt niet? Zei mijn moeder. Natuurlijk wel maar ik mag toch niet of wel soms? Riep ik. RIANGA als je nou eens eerst luistert voor dat je begint te brullen zou ook wel eens handig zijn want ik wou juist zeggen dat je we mag als je maar bij Tara in de buurt blijft, zei mijn moeder. JIPPY JAH JOW WAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH, riep ik kei hard door het huis, dat Tara, Amber, Celeste en Kaylee alle 4 naar beneden kwamen om te kijken wat er aan de hand was. Hola wat gebeurd hier nou weer? Vroeg Amber en de rest begon te lachen. WE MOGEN NAAR IBIZA!!!!!!!! Riep ik kei hard dat mijn moeder zelfs haar oren dicht hield. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH, riepen Tara, Amber, Celeste en Kaylee in koor en ik begon mee te gillen. WIJ GAAN NAAR IBIZA, WIJ GAAN NAAR IBIZA…… riepen we allemaal in koor.

Tijd sprong 2 dagen later zaterdag ochtend 6:00

TARA, RIANG OP STAAN DE MEIDEN KOMEN ZO JULLIE MOETEN OVER 15 MINUTEN KLAAR STAAN, schreeuwde mijn moeder onder aan de trap en toen ze 15 minuten zei schoot ik recht overeind en schoot uit mijn bed rende bij Tara naar binnen en trok der kast open. Rianga wat ben je nou weer aan het doen? Vroeg Tara met een slaperig gezicht. Ik zoek een leuk hemdje uit met een leuke rok, zei ik. Waarom nou weer? Omdat Tara we gaan naar IBIZA!!!! Zei ik en Tara zat meteen recht op. Ow ja shit. Tara schoot uit bed trok wat kleren aan dé der haar en make-up en rende naar beneden met haar koffer en kwam meteen die van mij halen omdat ik met mijn haar bezig was toen mijn ma ineens riep: RIANGA NU NAAR BENEDEN TIJD IS OM!!! Ben bijna klaar mam…. Ik remde naar mijn kamer pakte mijn ticket e trok mijn laarzen aan toen de meiden al kwamen en hun spullen in toen ik eindelijk klaar was gingen we naar het vliegveld daar gingen we het vliegtuig in en werden helemaal enthousiast maar dat was bij Amber snel over, want wat wij niet wisten was dat amber bang was om te vliegen maar wisten wij veel ze durfde altijd alles, toen we gingen landen schreeuwde Amber het uit ieder een daar door ook ons aan. WAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH WE STORTEN NEER HELP!!!!! Ik hoor egt niet bij haar hoor, zei ik tegen Celeste die het bijna in der broek dé van het lachen waardoor Kaylee het ook bestierf en Tara die lag in coma.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • PrincessT04

    :P echt weer wat voor jou he :P

    whahahahaha :D

    xxje(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?