Met welk GTSTpersonage kan jij het beste samenwerken?

Altijd al docente willen worden? Of zou jij je juist eerder inzetten als topkok in een leuke tent? Hou je van razende deadlines of doe jij het lekker rustig aan? Wil je alles perfect of vind je dat niet zo belangrijk? Doe de test en kom erachter met welk GTSTpersonage jij goed kunt samenwerken.

Mogelijke uitkomsten

Jack van Houten (192 x uitgekomen)

Jij zou goed kunnen samenwerken met Jack van Houten en zou daarom een goede undercover zijn. Jack is stressbestendig en kan elke opdracht aan. Hij werkt graag met zo weinig mogelijk mensen en is erg zelfstandig. Zijn werk bestaat uit het bewaren van geheimen en is dus erg gesloten.

Jef Alberts (84 x uitgekomen)

Jij zou goed kunnen samenwerken met Jef Alberts. Jef is topkok in zijn eigen eetcafé. Er komen erg veel mensen over de vloer en dat maakt Jef een enorm sociaal persoon. Hij weet met iedereen een babbeltje te maken en schuift het lekkerste eten voor. Een dag vrijnemen zit er voor deze kok niet in. Een eigen bedrijf is keihard werken.

Janine Elschot (140 x uitgekomen)

Samenwerken met Janine Elschot zal het beste werken voor jou. Janine is stressbestendig en dat heeft ze wel nodig, want ze werkt bijna altijd met een deadline. Journalistiek is een vak dat jou ook trekt. Het vergt veel inlevingsvermogen en een ruime kijk op allerlei verschillende vlakken.

Anita Dendermonde (56 x uitgekomen)

Anita Dendermonde is docente en dat is ook echt wat voor jou. Ze is redelijk en verstandig en kan een groep pubers goed aan. Ze weet problemen snel op te lossen. Met een baan als leerkracht heb je vaste werktijden en veel vakantie. Ook werk je grotendeels zelfstandig en neem je af en toe je werk mee naar huis.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • loveer

    Jack

    1 decennium geleden
  • Luxurious

    Jef (Y)

    1 decennium geleden
  • Phantasy

    Janine =]

    1 decennium geleden
  • CHILLEE

    Jack van Houten

    1 decennium geleden
  • Jerauhl

    tom vferslafde het gaat er niet om of je een meisje of jongen bent het gaat er om met wie je goed kan opschieten of acteren...!!!!


    bgij mij is het janine:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?