Your Call, My Music, Our Destiny! <3

Dit is een Quiz By Eline En Anastasia
hoopelijk vinden jullie hem goed!
en we verwachten héél véél reacties!

x

Mogelijke uitkomsten

Eline :: Hoofdpersonage! (3 x uitgekomen)

Heey heey poepies,

Ik ben Eline en loop al bijna 18 jaartjes rond op deze aardbol. >.< Ik hou van mijn vrienden, als je aan hun komt kom je aan mij!Wees gewaarschuwd! Verder hou ik van Shoppen, Zon, Zee, strand, lolly's, Chocola, zingen, piano spelen en mijn haar I know klinkt gek Ik heb mijn haartjes zelf geverfd Zoals op het plaatje alleen dan met roze plukjes erdoor Ik hou helemaal niet van insecten, slecht weer, huppels en mensen die denken dat ze alles zijn. Ik ben zangeres, samen met Anastasia en we zijn op weg heel beroemt te worden . Soms heb ik een beetje veel ego, maar dat heeft iedereen wel is. ik ben snel nieuwsgierig en mijn vrienden omschrijven me als; betrouwbaar, lief en gek >.< Verder weer ik niet veel meer te vertellen. Ik moet gaan Bye!

xxx

Anastasia :: Hoofdpersonage! (2 x uitgekomen)

Haay Coolerds!

Ik ben Anastasia, met een ‘s’! je kent me wel, van die heel erg beroemde band, nee? Hoe durf je! Ik en Eline hebben een Band(je) Angels in Hell. Ik ben een gewoon meisje dat weet wat ze doet en ik ga er met heel men hart voor. Ik ben 18 jaartjes jong en ben zeker heel erg gek. Ik gedraag me meestal als een kind maar kan ook soms serieus doen. Ik ben verslaafd aan : Shoppen, mijn vriendinnen, hard zingen onder de douche, zingen samen met Eline.
Hm, wat zou ik zeggen over mijn karakter? Nou ik ben lief, behulpzaam, koppig, eigenwijs, zelfverzekerd, en soms kinderachtig. Ik heb een razend grote hekel aan : Huppelkutjes, idioten die uit hun mond stinken, stink kaas, bad hair day,..etc. wat zou ik nog zeggen, niks.

Bubaay!

Yentle :: Beste vriendin Eline (1 x uitgekomen)

Hee smexi people!

mijn naam is Yentl en is 18 jaar geleden met de taxi afgezet op een weirde plaats genaamd de wereld, Myn vrienden noemen me vaak Inspire omdat ik nogal een wilde fantasie 8ige inspiratie heb x] ook ben ik nogal eigenwijs en druk als ik iets wil doen of zeggen doe ik dat ook gewoon METEEN ik denk niet echt na voordat ik iets doe .. verder ben ik helemaal VERSLAAFD aan BIGBIG sunglasses ik vind ze gewoon zoo leuk!! ik ben een meisje dat als ze iets wil zich niet laat stoppen door NIEMAND, maar als je iets kwijt wilt kan je altyd bij mij terecht! maar ik smeer hem nu!

TOEDELS <3

Camille :: Beste Vriendin Anastasia (3 x uitgekomen)

Haay <3 !

Mhaa, ik ben Camille, 18 jaar oud.
Ik hou ontzettend veel van mijn vrienden,
raak hun aan en je bent dood (a)
Tekenen is één van mijn enige passies en kerstmis
is voor mij de mooiste tijd van het jaar.
Ook eten is belangrijk voor mij, is het slecht,
dan spuug ik het in je gezicht uit!
Ik ben dan maar eens weg,

Bye <3

Emillie :: Beste vriendin Eline&Anastasia (2 x uitgekomen)

Hi Peepz!

Ik ben Emilie en loop hier al 18 jaartjes rond op deze wereld! Ik hou van zingen, liedjes schrijven en gitaar spelen!! Natuurlijk zijn mijn vrienden, cupcakes, snoepjes en mijn accesoires mij ook heilig!! Over mijn vrienden; Kom aan hen en Emilie komt aan jou en dat wil je niet mee maken!! Ik doe aan hip hop en spuit grafitti in mijn vrije tijd. Voor een fuif mag je me altijd uitnodigen!! Shoppen doe ik minstens 2 keer in de week, ik hou er van zoals elk (normaal) meisje!!

Oeps^^ moet gaan

SeeYa Bitch!

Joyce :: Drummer (1 x uitgekomen)

Hi,
Ik ben joyce en ben 18.Ik heb niks speciaals aan te merke op mijn leven dus gene shit,danku.Ik kan een bitch zijn en u ergste nachtmerrie.Maar dan moet je al heel erg slecht over komen bij mij want ik ben vooral lief.En nee,een ego heb ik ni dus houw die sjit maar n_n.Mijn vrienden gaan boven alles wat je maar kunt denken,dus raak ze met geen vinger aan,gesnapt?Of dat je dood wilt,dan gaat het wel ;]Voor de rest?Wat is een leven zonder muziek,Yea.iloveit!Ik ben geen wannaB nee,ik ben mijn eigen,danku voor het te begrijpen.Ja ik houw van tokio hotel,en nee daar kun jij niets aan veranderen.Verder?ben ik uitverteld.

bye bitches!<3

Janneke :: Vriendin Tom (1 x uitgekomen)

Ik ben Janneke en ben 18 jaar.
Ik ben verslaafd aan muziek luisteren vooral TH. EN dan keihard meezingen
Ik haat mensen die denken dat ze heel wat zijn en alleen maar over zichzelf praten. Tegen de meeste mensen ben ik aardig. Maar als je me boos hebt gemaakt of me erg hebt gekwetst ben ik niet meer zo aardig zonder men vriendinnen en chocola kan ik niet.

kuzzies mij <3

lizz :: Vriendin Andreas (0 x uitgekomen)

Hoi kinders <33.

Ik ben Liss maar noem me maar Lizz! Die naam vindt ik hipper weet je wel? Een z is zoveel hipper dan een s! Maar genoeg over mijn naam! Ik ben hier door mijn ouders 18 jaar geleden gedropt en nu loop ik hier dus rond^^ Ik hou van snoepjes, vooral van gummy bears!! Mijn microfoon, mijn gitaar en mijn drumstel zijn mij heilig! Mijn vrienden zijn alles voor me! Dus kom je aan hun dan killt Lizz jouw en dat wil je dus niet meemaken! Shoppen en uitgaan met mijn hippe liefords is zo híp! Neem me mee naar een fuif en je wordt 's morgens wakker naast me! Tenmiste als je een jongen bent. Waarschijnlijk heb ik dan weeral te veel gedronken en vindt een jongen dat weer het gepaste moment. Typisch. Ik heb dus veel onenight stands maar ik blijf je trouw als je mijn vriedje bent!

Doeii

The story.. (13 x uitgekomen)

Point Anastasia..
Ik word stilletjes aan wakker, doordat de zon in mijn ogen schijnt. Weer een stomme dag tegemoet, ik heb eigenlijk niet veel zin om op te staan, maar ik moet wel. Ik sta op en loop naar de badkamer, poets mijn tanden, kam mijn haar. dan loop ik naar de kleerkast en haal er een rode skinny uit en een geel T-shirt met erover een rood vestje. Ik loop weer eens naar de badkamer en doe mijn make up. Elke ochtend in het zelfde, iedereen is weg het is muisstil. Thuis ben ik niet het enigskind, we zijn er met zen vijven, met mijn inbegrepen. ik bende oudsete, daarna heb je Mike, hij is zestien, Lucy is vijftien, Sarah is tien en Kevin is één jaartje en een half. ik loop naar beneden en neem een flesje spuitwater uit de koelkast. en loop ermee naar mijn kamer. Vandaag zouden Eline, Joyce en ik terug repeteren. want wij hebben namelijk een band : Angels in hell! gekke naam hé! ja dat komt allemaal omdat Eline gek is op Angels en ze wou een naam persé met Angels dus daar om Angels in hell. Het is al midden oktober en ik ben og altijd niet aan werk geraakt, ah waarom zou ik? het is ondertussen al middag. ik neem mijn tas leg er alles dat ik nodig zou hebben. en loop ermee naar beneden. ik sluit de deur en spring op mijn fiets en rijd er mee naar het huis van Eline. in de garage van haar ouders, waar er al sinds honderd jaar geen auto staat, repeteren we elke dag. het is maar twee straten rijden voor ik er ben. ik stap af en zet mijn fiets aan de hekken. ik loop naar de garage waar ik al gedrum hoor. ik bel aan..



Made By Anastasia (ananas)

Melding : 'het volgende deel wordt gemaakt door Eline!'

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • mjtjuh

    Je moet verder:D
    Et is nuwalcoowl:D

    (K)MJ(L)

    1 decennium geleden
  • Bumba

    Haaii <3 !

    Geweldig, Fantatisch, Origineel, Ongelofelijk goed!

    Ik hoop dat deze woorden kort gezegd,
    genoeg zeggen,
    want dit zijn gewoon de perfecte woorden voor dit
    verhaal!

    Nou, omdat ik wat achter zit,
    ga ik super vlug de volgende delen maken!
    Sorry, voor het traag zijn,
    maar ik had de eerste al gemaakt,
    maar van eer reactie was niet veel gekomen,
    omdat ik moest studeren!

    iloveyou, Camillex3

    1 decennium geleden
  • Aeroplane

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • xIKICKASS

    Verder kindd ;) het is trouwens Yentl but whatever ;)

    1 decennium geleden
  • Joycciie

    Snel verder doen,echt geweldig n.n
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?