Welke kleur van ogen past het best bij jou?

Welke kleur van ogen past het best bij jou? een saaie grijze kleurtje of een gewaagde velle color?

Mogelijke uitkomsten

Blauw (51 x uitgekomen)

Mensen met blauwe ogen zijn meestal rustige mensen die ook heel slim zijn,die als ze bijvoorbeeld een toets hebben,heel erg hard studeren,de meeste blauw-ogen-mensen hebben een blonde haarkleur en een witte huidsklur.Soms donkerder,maar zelden donker bruin.Blauwoogigen kunnen veel plezier beleven,maar sommigen houden het liever bij opletten in de klas en hard studeren.Tegenwoordig zijn de mensen met blauwen ogen HEEL populair en leven ook lang en gezond.

Bruin (80 x uitgekomen)

Mensen met bruine ogen gaan altijd ervoor als ze iets willen,sommigen zijn hyper,sommige zijn heel aardig,sommigen wel erg ruig en de meestel erg behulpzaam.Je kan ze wat je maar wilt wijsmaken maar toch komen ze op een of andere manier erachten dat zij voor de gek gehouden worden.Ze zijn heel nieuwsgierig,SLuw en ook slim. Maar gelijk ze zeggen, : " Nieuwsgiriegheid doodde de kat" . =)

Groen (3 x uitgekomen)

Mensen met groene ogen zijn heel creatief,ze kunnen goed met anderen opschieten,zijn ook heel sluw,slim,weten waar teamwork helemaal overgaat en zijn soms wel speciale mensen.Ik ekn niet veel mensen met groene ogen,maar degene die ik ken,zijn heel erg aardig,behulpzaam en lief.gelijk iedere groenoogigen toch? Misschien ga je nu kleurlenzen kopen! *als je geen groene ogen hebt,natuurlijk*

Grijs (21 x uitgekomen)

Mensen met grijze ogen zijn slim,"SOMIGGEN" (niet slecht bedoeld) Saai,zitten graag voor de tv,houden van sport en durven eerlijk hun mening te geven zinder probleem.Als iets hum niet aanstaat,moeten en zullen ook het veranderen.Jongen mensen met grijze ogen zijn heele slimme types,die graag spelen en rond hangen met hun vrienden,vooral mensen met blonde haren en grijze ogen. de meeste mensen met grijze ogen zijn oudere personen.

Playfull Purple (23 x uitgekomen)

Mensen met PAARSE ogen zijn waagals die alles durven! een felle kleurtje die zegt . " hey,ik ben uniek,kijk naar mijn ogen ik durf temiste een andere kleur te nemen! ".Mensen met paarse of een andere gewaagd kleurtje ogen krijgen meer respect en hebben veel zelfvertrouwen.Zer houden ervan om er "cool" uit te zien en hebben meestal veel vrienden of zitten in een "bende" of "groepje". Hmm, waarom neen JIJ ook geen PAARSE kleurelenzen? zou je vast goed staan!

Rood (47 x uitgekomen)

Ben je de laatste tijd boos? hehe,oude grapje...JE ziet ZELDEN mensen met RODE ogen, maar sdoms op fotos enzo, die mensen doen het alleen maar voor lol,En zijn mensen die vaak van horror en Enge dingen houden.Ze kijken graag films over spoken,horror,beesten en zovoort...Ze zijn niet vaak te bespeuren met die kleurtje buiten,maar het zou mogelijk zijn dat je iemand zag met rode ogen tijdends HALLOWEEN !!!!

Orange (18 x uitgekomen)

Mensen met orange ogen zijn speciaal en sociaal,veel kan ik er niet over zeggen maar ze zijn cool en worden vaak met respect behandeldt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • artinandwritin

    Paars, maar ik heb groene ogen.

    6 jaar geleden
  • blacknightwolf1

    Groen

    8 jaar geleden
  • Kraaivacht

    Rood ik heb blauw

    8 jaar geleden
  • freedomwolf

    bruin,groen past beter! kheb zelf groene ogen!:)

    1 decennium geleden
  • Bodw

    Bruin... een beetje waar :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?