Welk muziekinstrument past bij jou?

Wil je graag een muziekinstrument bespelen, maar kan je maar niet beslissen of het gitaar of viool wordt? Doe deze quizlet en kom er achter welk instrument jouw ding is!

Mogelijke uitkomsten

Gitaar (260 x uitgekomen)

Jij houdt van verschillende soorten muziek spelen. Bij een gitaar kan je prima meezingen, en misschien kan je zelfs wel een band oprichten! Nu nog kiezen of het elektrisch of akoestisch wordt!

Viool (140 x uitgekomen)

Jij houdt van klassieke muziek, maar op een viool kun je ook rock en andere muzieksoorten spelen. Je kunt zelfs elektrische viool gaan spelen, dan kan je in een band!
Denk niet dat viool alleen voor stoffige oude mensen is, het is een veelzijdig instrument dat hartstikke mooi klinkt en onwijs stoer is! Bedenk wel dat viool een van de moeilijkste instrumenten is.

Piano (12 x uitgekomen)

Jij bent geschikt voor de piano. Je bent een beetje op de achtergrond, maar iedereen hoort jou toch duidelijk. De piano is een erg veelzijdig instrument waar je verschillende genres muziek op kan spelen.

Blok/Dwarsfluit (54 x uitgekomen)

Jij bent iets voor een blok- of dwarsfluit. Je houdt er niet zo van om in de schijnwerpers te staan en van wat rustigere muziek. Dit blaasinstrument is echt iets voor jou.

Klarinet/Hobo (25 x uitgekomen)

De hobo of klarinet is wat voor jou. Je houdt van blazen en een helder klinkend geluid. Je zou in een orkest kunnen gaan spelen.

Trompet/Cornet (54 x uitgekomen)

Jij bent wat voor de trompet of cornet. Je kiest voor een blaasinstrument en wil dat iedereen jou hoort. Toch sta je in een orkest vrij achterin bij het koper, maar iedereen weet wel dat jij er bent. De cornet is hetzelfde als een trompet, alleen wat lager van toon, net als een altsax of altviool

Bas/Cello (18 x uitgekomen)

Een bas of cello past goed bij jou. Je houdt van klassieke muziek en houdt je over het algemeen wat meer op de achtergrond. Ook hou je niet zo van blaasinstrumenten. In een orkest sta je met cello wel vrij vooraan en met bas wat meer achterin. Maar iedereen hoort jouw mooie lage tonen!

Harp (9 x uitgekomen)

Jij bent iets voor de harp. Je bent rustig en een beetje een dromer. Je houdt van rustige, klassieke muziek en je bent gevoelig. Veel plezier met de harp!

Drums (19 x uitgekomen)

Jij gaat voor de drums. Je bent erg aanwezig en soms een beetje druk. Maar aan de andere kant ben je ook weer verlegen. Je staat altijd achterin, maar een band is geen band zonder drums, je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en geeft altijd net dat beetje extra.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?