Foto bij ||OO4||

Mijn god, ik veels te veel vrije tijd. X_X Maar ja, het is altijd leuk om aan een story zoals deze te werken. Hehe. En ik hou gewoon om dialogen te schrijven met Hidan's gevloek en gezeik. He is awesome.
Oké ik ga wel even serieus zijn (ja dat kan ik zijn); deze fanfiction kan best wel zwaar beladen worden (psychisch). Ik weet nu al dat sommigen gaan denken dat ik echt psycho ben en eigenlijk in een asylum hoor, maar goed dat weet ik ook van mezelf. Ik weet dat sommige dingen niet door de beugel kunnen in de maatschappij, but honestly I don't give a shit. Dit gebeurt nou eenmaal en ik mag er best over schrijven, dus als mensen bezwaar gaan hebben op bepaalde stukjes in mijn story, just shut your mouth. Ik heb er al voor gewaarschuwd in de tags en nu waarschuw ik nog een keer voor de zekerheid.
Deal with it.

Heel erg bedankt voor de kudo en de reacties poepies~! ^.-

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Maboroshi

    God, Hidan is een zieke perv o.o
    Maarja, zo is hij, niets aan te doen. Wel als je zijn kop eraf hakt en het begraaft, ben je af van z'n gevloek en perversiteiten xD Maar Hidan kan je gewoon niet missen. He's too awesome ;p
    En Pein... Wel, Pein is Pein! x'D
    Snel verder! :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen