Foto bij ~Prologue 1.0~

Prologen zijn altijd rot, dus sorry dat deze ook slecht is x'D.



Ontmoet Louise Carty, een dertienjarig meisje met witblond haar en grijze ogen. Op het eerste gezicht zou je zeggen dat ze er heel normaal uitzag. Misschien had ze wel veel geluk gehad met haar uiterlijk, want velen vonden dat ze prachtig was. Maar ze was alles behalve normaal, ze was namelijk een heks. Een tovenaar. En dat is wat haar zo speciaal maakte. Twee jaar geleden had ze een brief gekregen van Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, met het nieuws dat ze was toegelaten op een school waar ze alles zou leren om een volgroeide heks te worden. Een school waar ze met haar twee beste vrienden, Ron Weasley en de beroemde Harry Potter, de grootste lol had. Harry en Ron waren ook bevriend met Hermione Granger, een betweter eerste klas, maar Louise had het niet zo op haar.
Op Hogwarts had je verschillende afdelingen; Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw en Slytherin. Harry en Ron zaten in Gryffindor, maar helaas werd Louise in Slytherin geplaatst, een afdeling die bekend stond om zijn sluwheid, en volgens Louise, arrogantie. Deze afdeling had de meeste Dark Wizards grootgebracht, waaronder ook Lord Voldemort. Waarom ze in Slytherin beland was, had ze na die twee jaar nog steeds niet uitgevogeld.
Natuurlijk had Louise in haar eigen afdeling ook vrienden, zoals Blaise Zabini, en Pansy Parkinson, voor zover je haar een vriendin kon noemen. Nou ja, ze deed in elk geval aardig. Meestal dan. Zij en haar vriendinnen haatten de Gryffindors, dus dat zou het probleem wel zijn.
En dan was er natuurlijk nog Draco Malfoy, die haar niet kon luchten of zien. Hij leek precies op haar, ze hadden dezelfde kleur haar en dezelfde kleur ogen, maar voor Louise was dat absoluut geen compliment. Ze wilde niet op die kille jongen lijken. Harry en Draco hadden altijd problemen met elkaar. En als dat niet zo was, dan zorgden ze daar wel voor.
Nu zou Louise gaan starten aan haar derde jaar op Hogwarts. Net zoals de vorige twee jaren, was ze er zeker van dat alles geweldig word. Maar het ziet er naar uit dat dat drastisch gaat veranderen…

Reageer (7)

  • DePoepertjes

    Abox

    1 decennium geleden
  • xKili

    hahaha je hebt er een abo bij ;)

    1 decennium geleden
  • VamPrincess

    oke, je hebt me overtuigd bij je eerste letter, abo, kudo :D xx

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Klinkt leuk. c:

    1 decennium geleden
  • Anaklysmos

    ABO (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen