Chapter 1


Je bent een meisje van 14 jaar en je heet Leande. Je woont in Duitsland, vlak bij München in de buurt.

Je karakter is niet bepaald bijzonder. Je bent gewoon normaal. Nou… normaal. Je bent wel anders dan de rest. Je houdt van een stoere look en draagt veel petten en sjaalen. Ook heb je al, na veel zeuren bij je ouders, een piercing schuin onder je lip en een oorpiercing. Klasgenoten kijken je ook af en toe raar aan. Je houdt niet van dat populaire, arrogante en altijd nieuwe kleding gedrag. Aangezien ongeveer de hele klas zo is, sta je daar dan ook niet veel bij. Ach… je vindt het niet erg. Je hebt het naar je zin met je 2 vriendinnen en in de pauze sta je altijd bij een groepje vriendinnen die de afgelopen jaren bij je in de klas hebben gezeten. Vorig jaar ging je altijd met veel plezier naar school, maar nu... Nu vind je er niets meer aan en je kunt niet meer wachten totdat je weer thuis bent. Samen met een vriendin heb je het er dan ook vaak over. Over die goede, oude tijd.

Thuis is het veel gezelliger. De jongens van Tokio Hotel logeren bij jou en je vermaakt je gemakkelijk met hun. Je hebt ze ontmoet toen je een keertje in Berlijn was. Vaak zit je tot ’s avonds laat met hun te kletsen. Meestal komt je moeder dan boos de kamer ingestormd dat je nu eens moet gaan slapen omdat je morgen naar school moet.

Je hebt veel last van starende buien waar niemand je uit kan halen. Behalve 1 iemand... Gustav. Je weet niet hoe het kan. Maar hij kan je altijd helpen. Iets wat anderen niet lukt.

Nou… eigenlijk moet je het maar gewoon lezen en kom je er vanzelf wel verder achter wie je bent en hoe je bent.

Reageer (9)

  • TomMuffin

    wwww
    hij lijkt me leukkk
    xx

    1 decennium geleden
  • MiniMouse

    Ik heb deze al eens gelezen toen het nog geen storie was! Ik ga hem nu opnieuw lezen!(lol)

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Lalala ik ga nu deze story van jou lezennn:D
    en ik ga niet zeggen snel verder want je bent al bij 18 met herschrijven dus moet ik eerst tot daar lezen om te zeggen 'snel verderr' xD en nu ga ik toch maar stoppen met onzin lullen en verder lezen:D

    xxxx<3

    1 decennium geleden
  • Scratch

    Hmm.. jammer dat Tokio Hotel hier al begint ;)

    1 decennium geleden
  • Krullebol

    JOEPIE!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen