De barst in mijn wang brandde. Altijd al een haat aan weerwolven gehad. Afkeurend schudde ik mijn hoofd. ''Demetri, geef me een aansteker.''
Demetri liep naar mij toe met een zilver iets in zijn handen. Ik pakte het aan, drukte de aansteker in zodat er een vlam ontstond en gooide het op het levenloze lichaam van Mabel. ''Zo, opgeruimd staat netjes!'' riep ik grijnzend. De Cullens keken mij woedend aan. Ik keek van Carlisle naar Edward. ''Ach, kom op! Jullie hielden toch niet echt van haar?''.
Carlisle sloeg Felix en rukte zich los. Hij rende naar mij toe en hield waarschuwend zijn vinger bij mijn gezicht. ''Dat JIJ nou geen liefde kent, boeit mij echt niet! Maar wij zijn jou spelletjes beu, Aro! Hartstikke beu! Als je geen vriend was geweest had ik je vermoord!'' Daarna rende hij weg, samen met de rest van de Cullens. Felix en Demetri wouden achter ze aan rennen, maar ik schudde snel mijn hoofd. Ze keken mij verwachtingsvol aan. ''Laten we terug gaan naar Volterra'' stelde Jane snel voor. We liepen weer het bos in en gingen naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen