Foto bij SORRY!

Hi sweethearts,
Het spijt me echt enórm dat ik echt like 4 maanden ofzo of misschien zelfs een half jaar niks heb gepost, ik was gewoon niet zo actief op quizlet.
HET SPIJT ME ZO!

Ik ga proberen om weer wat meer te posten, maar ik kan niks beloven. Het kan zijn dat ik zomaar weer een aantal maanden niet online kom, dus daarom leek het me een goed plan om een co-auteur bij dit "verhaal" te doen. Ik verwacht niet veel van je, gewoon af en toe een inspiratie of diy, je hoeft niet elke dag 10 hoofdstukken online te zetten!

Dus als je het leuk vind om hier mee bezig te zijn en als je daar ook tijd voor hebt stuur me een pb! Ik weet niet of hier uberhaupt mensen op gaan reageren, of dat er misschien wel 5 mensen reageren óf dat er 2 mensen reageren en ik ze allebei niet geschikt vind! Ik zou dan dus een keuze moeten maken en ik kan jullie niets beloven!

Nogmaals sorry en ik hoop dat ik niet te veel abo's ben verloren en er nog steeds enthousiaste meiden en jongens (lezen jongens dit verhaal? idk) zijn die reageren!

lots of love,
celine

Reageer (10)

  • GwenxVeer

    Okeee best laat maar ik wil wel co-auteur worden! Knutselen vind ik echt superleuk!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Wolveline

    Het is dan wel heeeeeeeel laat, maar ik wil wel co-auteur worden:)

    1 decennium geleden
  • Wolveline

    Het is dan wel heeeeeeeel laat, maar ik wil wel co-auteur worden:)

    1 decennium geleden
  • hondefan2012

    ik wil co auteur worden!

    1 decennium geleden
  • Dutchie

    Ik wil best wel helpen hoor. Ik kan zoiezo denk wel 2 of 3 keer per week een nieuwe DIY er op zetten als je het wilt maar af en toe heb ik het een beetje druk met school en dan zal het wat minder zijn maar over het algemeen heb ik genoeg tijd. Ik heb zelf ook nog wel een aantal DIY op mijn com staan.

    Maar ik vind het leuk dat je weer stukjes gaat posten en school is inderdaad echt gewoon niet normaal druk wij hebben de laatste twee maanden zoizo elke week 3 toetsen gehad. Maar ja school is nou eenmaal verplicht en je hebt het nog nodig ook dus zal ik het nog effe vol moeten houden. Haha

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen